Nuffnang

Pengikut

Tukar Tiub

sumber :-

Tukar Tiub


DARI FACE BOOK

Posted: 06 Mar 2016 07:00 PM PSTFACE BOOK


Kelihatan ada dua pemimpin Parti Hj Hadi dlm pakatan terbaharu Selamatkan Malaysia yg ditolak oleh ketua parti itu sebelum ini, berada dlm sidang media yg ditunjangi Tun Mahathir ptg ini, 4 Mac 2016. Mustahil mereka mewakili Parti Hj Hadi sebab Hj Hadi sendiri tak setuju. Barangkali mewakili NGO utk tidak ketinggalan keretapi. Amacam?

------------

MAT LCE MULA BERSUARA

Posted: 06 Mar 2016 06:24 PM PST


MAT

L.C.E
WAJIB ALUKAN

MOST WELCOME

AHLAN BIIK


Umno Kedah setuju tindakan tegas terhadap Muhyiddin dan Mukhriz


Badan Perhubungan Umno negeri Kedah hari ini sebulat suara bersetuju tindakan tegas perlu dikenakan terhadap Muhyiddin Yassin dan  Mukhriz Mahathir yang melanggar tataetika parti dengan menyertai 'Deklarasi Rakyat' baru-baru ini.
Pengerusinya Ahmad Bashah Md Hanipah berkata penglibatan Muhyiddin dan Mukhriz jelas  melanggar tataetika seperti yang termaktub di dalam Perlembagaan parti kerana mereka berdua masih lagi ahli Umno yang sah.
- See more at: http://www.site2unblock.com/service/page.php?u=YB%2Bxm%2B0BQhyl6zGHGYKWukuUHlkki8%2F3bbTl3jfYSqpCV49P3c2Z%2Ft0h3%2BzukyGqyPWoXfTAABWNUghCdD2Nbm7NNFRF56OmSfa5hH6gcNJVG01pew0gc2Km7cAyO%2FSaOdxAK20eMgSJmqlm2ng%3D&b=5#sthash.ldQwcA8D.dpuf

KAH KAH KAH

woit

langkah terbaik

memang ditunggu

buang cantas

terajang keluar

kah kah kah

PUKRAK KRAK
-----------

MENANTU ABAH ADA TAIKO

Posted: 06 Mar 2016 05:43 PM PST

JANGAN 

CEMBURU

JANGAN BUAT

TAK TAHU

Pemuda Amanah gesa SPRM siasat sumber Khairy taja umrah RM1.4 juta


Pemuda Parti Amanah Negara (Amanah) menggesa Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menyiasat sumber kewangan Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin yang dilaporkan menaja perjalanan 191 ketua Pemuda Umno bahagian menunaikan umrah.
Timbalan Ketua Pemuda Amanah, Faiz Fadzil berkata, anggaran kos RM1.4 juta bagi tajaan itu meragukan apabila dibandingkan dengan jawatan Khairy sebagai menteri belia dan sukan.
- See more at: http://www.site2unblock.com/service/page.php?u=osMXjK1OHR372U6k3LM1X0CqtwgOWRkpH5rkqo7pWOZEn3f13HSRI%2F7RXPj1%2FQBkxwJG8rNtXHKUCfCOZIJHOxBw321iiLEnJpdki8MuYjr9Jee%2BIbeSbDj2AIIrOWlSbKic1uzkOos1PluRB7N5AUQ%3D&b=5#sthash.Hn6wBlnF.dpuf

MUSTAHIL

kah kah kah 
jangan cemburu
jangan jaki
mustahil tak tahu
malaon ini ada penaja
malaon ini ada taiko dibelakang
jangan buat buat lupa
malaoan ini menantu abah
kah kah kah
tak kan tak faham faham

KAH KAH KAH
---------------

JANGAN SEBAR FITNAH

Posted: 06 Mar 2016 05:00 PM PST
PERHATIAN

keadaan politik negara 
semakin meruncing
fitnah  tomah makin meluas
fitnah semakin menjadi jadi 
gambar diatas
adalah contoh terbaik
gambar fitnah & tohmah
hentikan segera

KAH KAH KAH---------------

DEKLARASI RAKYAT

Posted: 06 Mar 2016 08:52 AM PSTGERAK KERJA
Dekalrasi tu sekadar deklarasi sebab gerak erja yang lebih besar perlu digerakkan untuk mempastikan usaha menjatuhkan najib berjaya. Harapnya rakyat malaysia yang cintakan keamanan bersama-sama sokong. Tak kisahlah daripada siapa. Yang nak jadi PM, TPM tu kena bincang balik. on UNTUK KITA SEMUA
Nizam
on 3/6/16
KITA LUPA KE?
Lupakah kita siapa tu Madey? Kini keadaan dia nak bergerak dah terkengkang dan pandai pula dia menyusun gerakan bersama banyak kumpulan dari pembangkang untuk satu tujuan wahid nak tumbangkan Najib agar anaknya Mukriz dapat jadi PM dan bukannya Anuar Ibrahim sebelum dia tinggalkan alam maya ini. 

Semua lupa skala urus tadbir negara, membudayakan rasuah, merosakkan tiang seri institusi negara dek Madey adalah lebih hebat dari Najib. Sebagai contoh jika Najid dah rembat 2.6 bilion rm, Madey dah rembat 100 bilion rm mengikut satu kajian.

 Jadi kita harus sepatutnya bungkamkan Madey tanpa belas kasihan dan teruskan gerakan melawan Najib walaupun terbelakang sedikit memandangkan Madey bukan ikhlas nak tukar kerajaan tapi nak tukar tempat Najib kepada anaknya saja dan jelas sekali dia tak mahu dengan pembebasan Anuar Ibrahim langsung. on UNTUK KITA SEMUA
UNCLE RAMLI
on 3/6/16
SILA BERI IDEA
kepada yg kutuk2 bro isham tu..tolong bagi cadangan lain yang mantap dan tuntas bagi menjatuhkan najib dan rosmah.bro isham telah meramalkan pru14 adalah pru paling kotor dlm sejarah..1.5milion bangla dibawak masuk secara senyap dan berperingkat2 oleh org jawa dari bagan dato zahid komidi.1.5milion bangla adalah tanda2 pru nnt bangla yg akan megundi..500k umat malaysia sudah turun demo..parlimen sudah usul tak percaya..

kpd yg kutuk2 bro isham, tolong tampil dgn berani utk mberikan idea2 yg lebih baik utk saya serta rakyat msia yg pada ketika dan saat ini mdukung bebanan berat najib dan rosmah bersama2 kandungan taik2 yg dibuatnya bernilai bilion rm..ketika ini ringgit jatuh, ketika ini tppa mgadai negara, ketika ini 1mdb jual tanah pd china kapir..pd ketika ini soldadu2 melayu muslim dihantar berlatih perang bersama saudi yg telah secara terang2 mbunuh dan mebunuh rakyat2 yemen..kpd yg kutuk2 bro isham, sila tampil dgn cadangan atau memorudnum terbaik anda, kemudian diserahkan kpd on DARI FACE BOOK
Anonymous
on 3/5/16
---------------

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT