Nuffnang

Pengikut

Tukar Tiub

sumber :-

Tukar Tiub


SEMUA NAK TIPU

Posted: 04 Mar 2014 07:09 PM PST PROJEK MAT MONGOL

Najib diiktiraf antarabangsa


Putrajaya: Perdana Menteri, Najib Razak, semalam menerima Sijil Urus Tadbir Berprinsip Caux Round Table (CRT) sebagai pengiktirafan kepemimpinan cemerlang sebagai arkitek Program Transformasi Kerajaan.


Program Transformasi Kerajaan berpotensi meletakkan Malaysia di tempat teratas di kalangan negara beretika dan demokratik di dunia" Kasit Piromya, Anggota CRT dan Ahli Profesional Bersekutu

Yang turut hadir Pengerusi Bersama CRT, Tunku Abdul Aziz serta Anggota CRT dan Ahli Profesional Bersekutu, Kasit Piromya. 

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

woit... INI BERITA HEBAT.... kah kah kah..

kah kah kah..MAT MONGOL DI HORMATI.... kah kah kah..

kah.. BADAN ANTARA BANGSA ANGKAT MAT MONGOL.kah.

kah kah kah...BACA LAGI BERITA ... KANTOI.... kah kah kah...

kah.. PENGERUSI  CRT TUNKU ABDULA AZIZ.... kah 

woit...TUNKU NI ORANG MANA?....kah kah kah..

kah kah kah..TUNKU NI ANAK RAJA SWEDEN KE?... kah kah kah..

kah kah kah..ATAU PUTERA RAJA GERMAN... kah kah kah

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...KANTOI.... kah kah kah

kah .. CRT NI ANAK SYARIKAT GEROMBOLAN  LAAA... kah


macam macam 

dibuat

semua nak tipu

mak cik felda

kah kah kah

--------

NEGARA KAPIR ADA UNDANG UNDANG

Posted: 04 Mar 2014 06:42 PM PSTJENAYAH PUKUL ANAK

Azizul dakwa hanya pukul anak di Afrika
STOCKHOLM 4 Mac - Bapa warga Malaysia yang sedang dibicarakan di Sweden kerana memukul anak-anaknya memberitahu bahawa dia hanya memukul anaknya sewaktu tinggal di Afrika Selatan dan Malaysia. Azizul Raheem...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... KAH KAH KAH... kah kah kah..

kah kah kah..KENAPA DI AFRIKA SAJE?... kah kah kah..

kah kah kah...ADAKAH KERANA  BANYAK GAGAK?... kah kah kah..

kah kah kah... KENAPA PUKUL ANAK DI MALYSIA?... kah kah kah..

kah kah kah..KERANA ADA ISA BARU... kah kah kah..

kah kah kah..PELIK PELIK...TIDAK DI NEGARA KAPIR...kah kah kah

 kah kah kah..NEGARA KAPIR MAKAN BABI... kah kah 

kah kah kah..TAK  PUKUL KERANA SEJUUUUK... kah kah kah

JENAYAH BESAR
---------

PADAN MUKA BARU SEDAR

Posted: 04 Mar 2014 06:06 PM PST


Pedagang Iran pulau barangan Malaysia ekoran kempen anti-Syiah Umno

Seorang ahli perniagaan Malaysia terpaksa menyimpan getah bernilai RM2 juta yang mengikut rancangan awalnya akan dieksport ke Iran berikutan tindak balas pembeli di republik Islam itu terhadap kempen anti-Syiah yang dipelopori Umno.

Pengerusi Persatuan Persahabatan Malaysia-Iran (Mifa), Azizi Ahmad, berkata halangan datang daripada kalangan orang perseorangan Iran dan bukan dasar rasmi kerajaan negara itu.
"Mereka tidak mahu membeli barangan Malaysia sejak kempen itu. Ia umpama kempen yang dibuat oleh Mahathir Mohamad (bekas perdana menteri) dahulu, Buy British Last, sekarang jadi Buy Malaysian Last," kata Azizi kepada The Malaysian Insider.

BUY MALAYSIA LAST

PADAN MUKA

KAH

KAH KAH

KAH KAH KAH


------------

PROGRAM MELAWAN DI SANA SINI

Posted: 04 Mar 2014 05:18 PM PST

MINAH  GAGALIS BACA SAJAK
jemput
mamat gagalis
 datang buat ramai


Acara Hello Poetry + Pasar Mbak
Sabtu 8 Mac
Jam 2 Petang
Rumah Titi
5, Persiaran Titiwangsa 1


MUSIK  MELAWAN DI KUANTAN
gig untuk anak muda
semua koi
di jemput buar ramai

GIG A-POLITIKAL
8/3/2014
PEJABAT DUN SEMAMBU
 JALAN HAJI AHMAD (SEBERANG STESEN PETRONAS) 
MULA 3 PETANG
MASUK  SUMBANGAN RM15

PROGRAM BERSIH

Salam BERSIH,

BERSIH 2.0 akan melancarkan DART Peringkat Nasional pada:

Tarikh: 9 Mar 2014
Masa:  2 ptg
Tempat: Tingkat 15,Menara PKNS,Petaling Jaya.

BERSIH 2.0 berharap agar pihak anda boleh menghantar pekerja parti ataupun jika anda mempunyai sukarelawan yang boleh menghadiri Latihan DART ini. Umum tahu,SPR akan mengusulkan isu Persempadanan Semula ini di persidangan parlimen pada bulan hadapan.

Oleh itu,adalah penting untuk pengundi mengetahui hak mereka bagi menentukan sempadanan kawasan pengundi mereka.

Kami juga berharap agar pihak tuan dapat membantu kami untuk mempromosikan poster yang dilampirkan bersama ini di twitter,blog,fb dsb.

Jika ada sebarang pertanyaan,anda boleh menghubungi 
Mandeep di talian 013-2224482.

Sekian,terima kasih,
Mandeep

---------

PASAL APA LAMA SANGAT

Posted: 04 Mar 2014 04:43 PM PSTANAK  MUDA
anti raja gopal

Tidak Bertamadun: FAM Atau Ultras Malaya?

Tindakan kumpulan Ultras Malaya membakar suar dan membaling bom asap ketika aksi persahabatan antara pasukan Malaysia menentang Filipina di Stadium Selayang Sabtu lalu mengundang pelbagai komentar dari banyak pihak.

Antara yang mencuri perhatian ialah kenyataan pengurus pasukan kebangsaan sendiri, Subahan Kamal yang menyifatkan perbuatan Ultras Malaya sebagai samseng dan tidak bertamadun.

Sebagai kumpulan anak muda yang mencintai sukan bolasepak tanahair, Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) menganggap Subahan tidak peka dengan metafora kejadian yang berlaku. Apakah FAM itu cukup bertamadun mengekalkan Presiden FAM selama 30 tahun yang menyaksikan prestasi bolasepak kebangsaan menjunam sejak itu?

Setia hadir dalam setiap perlawanan yang melibatkan pasukan kebangsaan, pelbagai usaha telah dilakukan oleh kumpulan Ultras Malaya untuk menarik perhatian betapa sesuatu perlu diperbetulkan. Perkara paling jelas dituntut ialah Presiden FAM harus melepaskan jawatan.

Mengambil pasukan Filipina sebagai contoh terbaik, sebuah pasukan yang berguru dengan Malaysia suatu ketika dulu. Malaysia pernah mengejutkan dunia dengan kemenangan 15-1 menentang Filipina di Sukan Asia 1962. Dalam kejohanan yang sama, Malaysia dinobatkan pasukan nombor 3 asia setelah menggenggam pingat gangsa.

Kini pasukan Filipina telah jauh meninggalkan kita di tangga 127 dunia, dan pasukan kebangsaan masih terkial-kial untuk mencapai kedudukan 150 terbaik ranking FIFA. 

Di atas fakta ini, apakah tindakan Ultras Malaya itu keterlaluan? Setiap rakyat Malaysia harus bersyukur dengan kewujudan sekumpulan anak muda yang memperjuangkan nasib sukan nombor satu negara. SAMM tanpa berselindung berbangga dengan keterampilan dan keberanian Ultras Malaya.

SAMM yakin tindakan Ultras Malaya bukan ditujukan kepada pasukan kebangsaan bimbingan Ong Kim Swee. Ia menifestasi dari 'kesamsengan' FAM yang tidak berganjak dari kepimpinan sedia ada khususnya jawatan utama. SAMM juga menasihatkan  Subahan agar lebih berpandangan terbuka dan mengkaji secara menyeluruh di atas kejadian yang telah berlaku.

SAMM sentiasa berada di belakang Ultras Malaya dan menyokong sebarang usaha untuk menukar-ganti Presiden FAM kepada sosok yang lebih berkaliber demi sukan bolasepak tanahair. Cukup-cukuplah 30 tahun berada di tahta.

Percayalah bahawa tiada lagi suar dan bom asap yang akan dilontarkan oleh Ultras Malaya ke dalam padang sekiranya presiden FAM benar-benar meletakkan jawatan.

Sekian,

EDY NOOR REDUAN
Pengarah Propaganda
Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
LAMA SANGAT
PASAL APA
KAH KAH KAH

MALAM INI
DI KAJANG


-----------

SIAPA BERAK DIALAH BERAK

Posted: 04 Mar 2014 06:30 AM PST


Saya akan tetap setia bersama Anwar, kata Azmin Ali

Timbalan Presiden PKR, Mohamed Azmin Ali menyatakan taat setianya kepada  Anwar Ibrahim meskipun jawatannya dalam parti itu akan dicabar  Abdul Khalid Ibrahim dan sudah disingkirkan sebagai ahli lembaga pengarah Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS).
Beliau berkata perjuangannya bersama Anwar sejak 30 tahun lalu tidak akan digugat oleh sesiapa meskipun akhbar milik Umno, Utusan Malaysia acapkali melagakan dua pemimpin PKR ini.

DAH BERAK

KENTUT 

DAH 


TERBAU


KAH KAH KAH

-----------

LAGI TENTANG AZMIN ALI

Posted: 04 Mar 2014 05:30 AM PST

            SIAPA AZMIN ALI
Surat untuk azmin....fakta kah fitnah kah...ini yang underground punya roh yang berkata kata.....diserap dan diperam sekelian lama...takut nanti salah ramuan...niat nak buat tapai tapi tercampur raggi....sedap dan mabuk rasa eh....bukit antara bangsa itu banyak orang kaya...kata dan batuk mereka juga berbeza....

peluh mereka pun bau dia asing asing and sepoi sepoi je diserap angin dari buruh yang berpeluh hancing...jangan mcm tu azmin...timbalan presiden bukan lesen untuk terbang tinggi...jangan jadi feudal....teguran ini menguatkan...merelaxkan dan menganderlinkan perjuangan....terima jalah teguran ini....sambil minum kopi luak...relax....kalau kawan marah awak ...itulah kawan sejati.khalas..... on SODIUM NITRATE IALAH GARAM
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD

on 3/3/14


--------

SUARA KEADILAN AKAN DI SAMAN LAGI

Posted: 04 Mar 2014 12:30 AM PST


Tun Daim paling korup, banyak bank di luar negara »


Daim-Zainuddin
(Basyar Abkadir) KAJANG 3 MAC: Bekas Menteri Kewangan  Daim Zainuddin antara Menteri kabinet paling rasuah apabila menggunakan proksi di…


KAJANG 3 MAC: Bekas Menteri Kewangan  Daim Zainuddin antara Menteri kabinet paling rasuah apabila menggunakan proksi di luar negara untuk membina empayar perniagaan, kata Ketua Umum KEADILAN,  Anwar Ibrahim.
"Tun Daim menteri kewangan sebelum saya, manusia yang paling korup rasuah dalam sejarah Malaysia, saya ambil (jawatan menteri kewangan) selepas dia.
"Lepas jadi Menteri Mewangan (ada) puluh bilion ringgit. Bank di Afrika, bank di Eropah Timur untuk simpan duit dengan menggunakan proksi, " katanya.
"Kalau kamu buat 'open study' (kajian terbuka) boleh tahu macam mana dia punggah kekayaan negara ini," kata Anwar dalam ceramah di Taman Saga Emas di Kajang sempena perasmian bilik gerakan jentera Daerah Mengundi Bandar Kajang.
DAIM AKAN 

SAMAN

ANWAR 

 ZUNAR 

SUARA 

KEADILAN

KAH KAH KAH


---------

HARI HARI AKHIR SAEKOR NAJIB

Posted: 03 Mar 2014 07:18 PM PST


Jika sebelum ini Najib lebih memilih untuk berdiam terhadap semua serangan Mahathir dan Daim, tindakannya sekarang seperti menandakan bermulanya krisis terbuka antara keduanya.
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI BERITA DARI HARAKAH... kah kah kah..

kah kah kah..HARAKAH PUN DAH GELI GELI.. kah kah

kah kah kah..ABIS LAAA MAT MONGOL... kah kah kah

--------

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT