Nuffnang

Pengikut

edyesdotcom

sumber :-

edyesdotcom


Korban Pertama Ops Daulat, Menjadikan 9 Terkorban Keseluruhan Kempen Usir Penceroboh di Sabah

Posted: 12 Mar 2013 04:26 AM PDT
Seorang anggota tentera Malaysia terbunuh dalam pertempuran antara pasukan keselamatan dengan anggota 'tentera diraja Sulu' di Sungai Nyamuk di Lahad Datu pagi ini.

NONEPanglima Angkatan Tentera Malaysia, Jeneral Datuk Zulkifeli Mohd Zain berkata, pasukan keselamatan bertembung dengan lima anggota
penceroboh pada jam 7.45 pagi ini ketika melakukan operasi pembersihan di kawasan sekitar Sungai Nyamuk, dekat Tanjung Batu.

Zulkifeli (kiri) berkata penceroboh berundur ke bahagian atas Sungai Nyamuk dan anggota mengekori mereka dan diikuti dengan pertempuran pada kira-kira jam 10.45 pagi.
Dalam pertempuran itu, katanya, pasukan keselamatan membunuh tiga penceroboh, tetapi malangnya, seorang anggota pasukan keselamatan turut dibunuh.

Bercakap dalam satu sidang akhbar lewat petang ini, Zulkifeli berkata ini adalah korban pertama yang dialami pasukan keselamatan Malaysia sejak Ops Daulat dilancarkan pada 5 Mac.

Edyes Wrote: Ucapan takziah buat keluarga wira yang terkorban. Apakah kempen ketenteraan ini akan berpanjangan? Apakah pilihanraya akan terus ditangguhkan? Apa maksudnya keadaan terkawal??

Demo 30 orang, Guna Pulak Orang Sama... Kesian Umno

Posted: 11 Mar 2013 10:51 PM PDTSEMALAM
DEPAN PEJABAT KEADILAN

 BERSAMA
PEMIMPIN ARWAH HASAN DAN EZAM 

BERSAMA
KATAK PURU


BERSAMA
KATAK PURU

DAN BERSAMA ENTAH SAPA LAGI

Edyes Wrote: Ini modus operandi Umno, kalau bab mengundi pun macam ini jugak gayanya. Sudahlah setiap kali demo hanya menampilkan tidak sampai 30 orang, pulak tu guna orang yang sama... kesian Umno...

Licik Menyamar - Blog Suara Pakatan Rakyat Adalah Blogger Umno!

Posted: 11 Mar 2013 08:20 PM PDT


Edyes Wrote: Blog ini telah lama dikesan sebagai blog penyamar, dan ia dilakukan secara sangat halus dan profesional. Seketika menghentam Najib, tatapi lebih banyak menimbulkan persoalan jahat ke atas Pakatan Rakyat. Harus semua berhati-hati dan sebarkan maklumat sahih ini.

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT