Nuffnang

Pengikut

Briged Al-Akhdor LR2

sumber :-

Briged Al-Akhdor LR2


Posted: 17 Oct 2011 07:26 AM PDT

Tahukah anda bahawa telefon bimbit anda sedikit sebanyak boleh membantu dikala kecemasan. Banyak perkara yang boleh anda lakukan, antaranya : -1.Nombor Kecemasan

... Sentiasa ingat bahawa nombor kecemasan untuk semua telefon adalah 112. Jika anda dalam kecemasan dan berada di kawasan tiada liputan untuk semua talian telefon bimbit yang anda gunakan, cuba dail nombor kecemasan 112. Ia boleh digunakan walaupun di

PAPARAN PENUH
di kawasan yang tiada liputan dan lebih menarik lagi, ia boleh terus didail walaupun papan kekunci telefon bimbit anda dikunci(Keypad lock).2. Kereta terkunci
Pernahkah anda tertinggal kunci kereta dalam kereta dan kereta anda ketika itu terkunci dari luar?? Pasti anda lakukan pelbagai cara untuk mendapatkan kembali kunci bagi membuka semula kereta anda. Jangan risau, telefon bimbit boleh membantu, tapi bagi kereta yang menggunakan system penggera(alarm) sahaja. Caranya, cuba anda hubungi seseorang yang berada di rumah. Minta dia ambilkan kunci pendua kereta anda. Kemudian pegang telefon bimbit anda dari jarak kira-kira 30 sm(satu kaki) dari kereta yang terkunci itu. Minta pula keluarga atau teman di rumah menekan punat 'ON' pada kunci pendua kereta dan pastikan dia menekan dengan mendekatkan pada telefon bimbitnya. Pasti kereta anda tidak terkunci lagi, malah ia boleh dilakukan dari jarak beratus-ratus kilometer dari tempat kereta anda berada. Kerana itu juga, penting untuk anda menyimpan kunci pendua atau meminta orang yang anda percayai untuk menyimpannya. Penting juga penggunaan telefon bimbit dalam keadaan sebegini. Kaedah ini memang berkesan kerana beberapa orang telah mencubanya.3. Kuasa bateri tersembunyi
Mungkin ramai tidak tahu,telefon bimbit yang telah kehabisan bateri masih boleh digunakan dalam keadaan kecemasan kerana ia mempunyai fungsi untuk menyimpan bateri tambahan. Bayangkan jika bateri telefon bimbit anda sudah terlalu lemah atau mati sedangkan anda perlu melakukan panggilan penting atau berada dalam kecemasan. Telefon bimbit jenis Nokia didatangkan dengan bateri simpanan. Untuk mengaktifkannya, tekan kekunci *3370#. Telefon bimbit anda akan berjaya dihidupkan semula dan skrin telefon akan memberitahu telefon tentang penambahan kuasa bateri sebanyak 50 peratus. Kuasa tambahan ini juga akan dicas semula bila anda mengecas telefon bimbit anda .(sstengah jenis tepon nokia gak)
4. Telefon dicuri
Bagaimana jika telefon bimbit anda dicuri. Anda boleh menjadikan ia tidak dapat diaktifkan dengan menekan nombor siri yang terdapat di telefon bimbit anda, sila dail *#06# dan 15 digit nombor siri telefon bimbit anda akan tertera di skrin. Nombor ini adalah unik untuk setiap telefon bimbit. Catatkan nombor siri ini dan simpannya di tempat selamat. Bila telefon bimbit anda dicuri, anda boleh hubungi pusat servis telefon bimbit anda dan berikannya kod nombor siri tersebut. Mereka kemudiannya akan mengunci system dalam telefon bimbit anda dan sesiapa sahaja yang mencurinya pasti hampa kerana walaupun kad simnya telah ditukar, dia tidak dapat mengaktifkan kembali telefon bimbit tersebut. ~mori

Oleh: Misteri & Keajaiban Alam (Fake & Fact)

Rancangan penyembah syaitan

Posted: 17 Oct 2011 05:53 AM PDT

Rancangan penyembah syaitan"freemason Rancangan Di Sebalik DAJJAL – Secret Society: Pengenalan Freemason (HolyWar Archives)Pengenalan Secret Society
Ok, firstly aku akan dedahkan pasal secret society around the world, Maybe ramai antara korang dah tahu pasal ni, maybe ramai lagi yg masih kabur dan x tau langsung aku permudahkan, secret society tu adalah pertubuhan2 rahsia yg telah diilhamkan oleh dajal laknatullah untk merencanakan dan melaksanakan rancangan2 jahat dan kotor mereka

New World Order, terdapat banyak secret2 society seluruh dunia ni, contoh2 secret society ini adalah Freemason, Illuminati, Bilderbergh Group, Knight Of Malta, Skull And Bones, Priory Of Sion, Society Of Jesus/ Jesuit dan banyak lagi.

Samada kita semua sedar ataupun tidak, dunia kita ini sebenarnye dikawal oleh mereka, teruskan membaca… aku akan rungkaikan sedikit demi sedikit persoalan ini, Permulaan kepada pengakhiran sudah bermula.

Pengenalan Freemason.

apron Rancangan Di Sebalik DAJJAL – Secret Society: Pengenalan Freemason (HolyWar Archives)

Freemason. Mungkin ramai antara korang dah tahu apa itu Freemason ini amat berpengaruh di seluruh dunia, Lodge-lodge mereka terdapat di seluruh dunia, termasuklah di negara kita yang tercinta ini. Malaysia,

Tuan Guru Nik Aziz pernah mengusulkan pengharaman Freemason ini di parlimen satu ketika dulu tetapi gagal. Di Malaysia, Freemason didaftarkan sebagai Pertubuhan Persaudaraan untuk menyembunyikan tujuan sebenar mereka. Contoh :

george Rancangan Di Sebalik DAJJAL – Secret Society: Pengenalan Freemason (HolyWar Archives)

Pertubuhan di bawah Freemason
ialah Rotary Club dan Lion Club, Amerika sendiri adalah negara Freemason,George Washington yang juga Presiden Amerika pertama merupakan Grand Master 33rd Degree iaitu pangkat paling tinggi dalam Freemason ini. Boleh dikatakan semua Presiden Amerika adalah ahli Freemason dan mereka mengikut arahan dari orang atasan Freemason.

Orang atasan Freemason pula mengikut arahan Dajal laknatullah, Jika mereka ingkar atau tidak mengikut arahan yang diberikan kepada mereka, mereka akan dibunuh atau dujatuhkan reputasi.

Contoh, Abraham Lincoln dan John F. Kennedy. Saya akan update lagi pasal Freemason ni nanti. Untuk kali ini aku akan ceritakan tentang asal-usul dan perancangan jahat mereka.

Freemason ini ialah sebuah pertubuhan Yahudi yang telah didirikan sejak lebih kurang tahun 900 SM, dan mempunyai sepuluh program antarabangsa, program ini dlm istilah Freemason dinamakan 'HARAR' or 'SATANIM', berlambangkan sotong kurita (octopus) berkaki sepuluh, ular berbisa (serpent) berkepala sepuluh, dan hantu penerkam berkuku besi.

Program pertama.
Program pertama dalam istilah Freemason dinamakan 'TAKKIM' :

Pada zaman Nabi Isa a.s orang-orang Yahudi dengan segala tipu daya ingin membunuh Nabi Isa a.s. Antara fitnah keji – ' Nabi Isa a.s. ingin menjadi Raja Yahudi' yang disampaikan kepada kerajaan rom tetapi Allah S.W.T. telah selamatkan Nabi Isa a.s dan menggantinya dengan seorang lelaki bernama Judas. Maka setelah Nabi Isa diangkat ke langit, Yahudi masih berusaha menghancurkan ajaran Nabi Isa a.s. yang sudah disebarkan dengan program 'TAKKIM' iaitu :

- Merosakkan ajaran Nabi Isa a.s. yang ada seperti menghalalkan yang haram dan sebaliknya.

- Merosakkan akidah dengan Doktrin Trinitas (konsep yang digunakan oleh penganut ajaran Kristian sekarang yang dibawa oleh Paulus- aku akan cerita lebih lanjut macam mana Paulus menyebarkan ajaran Doktrin Trinitas nanti).

- Merosakkan Injil (Bible) yang ada dengan Injil palsu.

- Pope dijadikan tandingan Nabi Isa a.s.

Pada zaman Islam :
- Pada zaman Rasulullah s.a.w, orang2 Yahudi memupuk munafiqin dan muhadin…mereka diantaranya berusaha menfitnah isteri nabi, mengacau ajaran Islam, memecah-belah kaum ansar dan muhajirin…

- Melaga-lagakan Ali r.a. dan Muawiyah r.a. sehingga Aisyah r.a. masuk campur.

- Membuat ratusan hadis2 palsu, memasukkan dongeng israeliyat, mengubah penafsiran al-Quran dan sebagainya.

- Mendangkalkan aqidah umat islam dengan falsafah Yunani sehingga timbul aliran kerahiban, tarikat sufi, mu'tazilah dan sebagainya, maka lahirlah cendikiawan2 Islam yang menghuraikan akidah islam dengan cara falsafah Yunani, menuruti pemikiran Aflatun (Plato), Aristun (Aristotles) dan lainnya.

- Mewujudkan lembaga pendidikan Islam yang dipimpin seorang alim didikan Freemasonry yang menafsirkan al-Quran dan hadis sesuai dengan pemikiran Freemasonry.

- Menghidupkan sunnah2 jahilliah dengan alasan memelihara adat istiadat nenek moyang.

- Menjadikan Islam supaya tasyabbuh, selari dengan nasrani dan agama lain, antaranya dengan memasukkan bentuk nyanyian gereja ke masjid, ulangtahun dan sebagainya.

ordo Rancangan Di Sebalik DAJJAL – Secret Society: Pengenalan Freemason (HolyWar Archives)

Program kedua.
dinamakan 'SHADA' :

- bermaksud membentuk agama baru dan agama tandingan di seluruh dunia.

- salah satunya ialah di India ketika islam bangkit untuk kembali kepada al-quran dan hadis dan menyerukn 'jihad fisabilillah', pihak penjajah Inggeris bekerjasama dgn Freemasonry menubuhkan gerakan anti-jihad, antara lain ialah dengan menggalakkan ahli sufi dan ulama menganggotai Freemasonry.

Seorang Freemason iaitu 'Mirza Ghulam Ahmad', sapa2 yang ambil SPM mesti kenal Mirza Ghulam Ahmad ni, ada dalam silibus Pendidikan Islam tingkatan 5- Pengasas Ajaran Sesat, dia mendakwa dirinya sebagai nabi akhir zaman, Bhuda Awatara,

Krishna dan sebagainya, Rabithah Alam Islami yg brsidang di Makkah 14-18 Rabiul awal, tahun 1394 Hijrah memutuskan bahawa ajran 'Ahmadiah' itu bukan islam dan ia berkait rapat dengan Zionisme.

- Kes-kes 'aliran sesat islam' yang beredar di Indonesia seperti solat dua bahasa dan lainnya, kemungkinn besar ianya berkaitan dengan program Freemason ni.

Program ketiga.
dinamakan 'PAROKIM' :

- Membuat gerakan yang bertentangan untuk satu tujuan.

- Mengembangkan Freemason tempatan (domestik) dalam suatu negara dengan nama tempatan, akan tetapi tetap tidak lari dari asas dan tujuan Freemason.

- Mendukung teori2 bertentangan.

- Membangkitkan bida'ah dan khufarat – menyebarkan teori Sigmond Freud dan Charles Darwin sehingga antara ilmu pengetahuan dan agama itu bersaing, cuba utuk kalah-mengalahkan satu sama lain.

freemason1 Rancangan Di Sebalik DAJJAL – Secret Society: Pengenalan Freemason (HolyWar Archives)

Program keempat.
dinamakan 'LIBARIM' :

- Melenyapkan etika klasik yang mengekang pergaulan muda-mudi, termasuk melalui penyebaran seks bebas.

- Menghapuskan hukum yang melarang kahwin antara agama untuk mencipta generasi bebas agama (atheism dan freethinker).

- Pengembangan pendidikan seks di sekolah-sekolah.

- Persamaan hak antara lelaki dan perempuan dalam hal 'kedudukan waris' dan 'pakaian'.

- Menggembalakan pemuda-pemudi ke dunia khayalan, dunia muzik, dan narkotik, AF,Malaysian Idol, OIM.

- Mendirikan bait-satan (rumah syaitan) untuk menampung pemuda-pemudi ke alamnya.

- Mengorganisasi kaum gay, lesbian, lutherian serta menggalakkn perakuan menuntut hak mereka dalam hukum.

Program kelima.
dinamakan 'BABILL' :

- Memupuk asas kebangsaan dalam setiap bangsa.

- Menjaga kemurnian bangsa Yahudi.

Program keenam.
dinamakan 'ONAN' :

- Mengekang pertumbuhan bangsa goyim (orang selain Yahudi)

- Menggalakkan perempuan2 yahudi agar menjadi subur.

lodgeroom Rancangan Di Sebalik DAJJAL – Secret Society: Pengenalan Freemason (HolyWar Archives)

Program ketujuh.
dinamakan 'PROTOKOL' :

- dalam istilah Freemasonry, protokol khusus untuk program bangsa Yahudi dalam suhyuniah (zionisme) yang dimulai dengan penyebaran protokol, isi protokol adalah tentang rancangan Yahudi untuk menguasai dunia, diantaranya ialah penghancuran ekonomi suatu negara,

penghancuran moral suatu bangsa dan banyak lagi, dengan program protokol ini, bangsa yahudi dapat menjdi penguasa ekonomi dunia, pengaturcara politik dan penerangan (medium, media) dunia.

Program kelapan.
disebut 'GORGAH' :

- Untuk merosakkan para pemimpin negara, ulama dan parti, mereka harus dijerumuskan dalam pasaran seks dengan seribu satu jalan, pepatah Yahudi mengatakan "jadikanlah perempuan cantik itu untuk alat suatu permainan soal-siasat."

- Membuat perangkap seks bagi seseorang yang terhormat, jika namanya disiarkan sehingga kehormatannya terjejas, itu adalah satu kejayaan.

- Menyebarkan ejen kasisah, iaitu intel Freemasonry untuk menghancurkan martabat musuh di tempt2 maksiat.

- Mendirikan pusat perjudian terbesar dan moden.

- Melemahkan musuh dengan perempuan dan ubat khusus.

Program kesembilan.
dinamakan 'PLOTISME' :

- Mendidik alim-ulama dalam plotis yang fahamannya terumbang-ambing.

- Alim-ulama plotis itu disebarkan sebagai tenaga pengajar di sekolah2 dan pertubuhan2 Islam.

- Alim-ulama Plotis harus diangkat menjadi anggota kehormat Freemason.

Program kesepuluh.
dinamakan 'QORNUN' :

- Orang2 yang terpilih yang disyaki berbahaya kpd Freemasonry diangkat agar menjadi kaya-raya sehingga bergelumang harta benda, tetapi akhirnya di peras secara halus oleh suruhan Freemasonry.

- Memberi dana pendidikan bagi pendidikan agama, memberi dana dalam hal perniagaan, pertanian dan sebagainya sehingga mereka sibuk dalam keduniaan (materialisme).

- Musuh2 Freemasonry akan diperdaya agar terjerat riba (interest) oleh bank Freemasonry.

- Menghasut dan memberi jalan dengan berbagai cara agar bank selain dari bank Yahudi melakukan rasuah sehingga bank tersebut hancur dan kemudian bank itu diberi bantuan bank Freemasonry dengan ikatan yang kuat,

bank itu akan beroperasi kembali dengan 75% modal Yahudi, kemudian pemimpin2 bank tersebut diberi ajaran Freemasonry dan menjadi anggotanya.

Dari data2 tersebut dapat kita lihat bahwa begitu berkembangnya program2 Freemasonry dan Allah s.w.t. telah memberi peringatan dalam al-quran bahawa mereka (Freemason) itu saling bantu membantu dan menjadi pelindung satu dengan yang lain.

Pada lafaz "illa taf'aluuhu" Allah s.w.t. memerintahkan kita untuk mengadakan saingan program tansiq iaitu penyatuan hati umat islam dalam hal ini, ulama Islam sebagai pemegang amanah para rasul2 seharusnya bersatu untuk memimpin dan membangunkan program tandingan sedunia yang insya-allah pasti akan menyaingi dan menghancurkn program2 Freemason ni.

Malaysia ni dah lama bertapaknya Freemason, masa zaman pnjajahan British dulu bermulanya kemasukan Freemason ke dalam negara kita, aku akan postkemudian tentang ni…. stay tuned.

p/s Kalau anda semua perasan kebanyakan logo2 Freemason dan Illuminati ada lambang mata satu, Mata Satu= Dajal

Download Konspirasi Dunia Disini

Wallahualam, Free our mind

Kelebihan Telefon Bimbit yang anda perlu tahu saat kecemasan..

Posted: 16 Oct 2011 04:47 PM PDT
Tahukah anda bahawa telefon bimbit anda sedikit sebanyak boleh membantu dikala kecemasan. Banyak perkara yang boleh anda lakukan, antaranya : -1.Nombor Kecemasan

... Sentiasa ingat bahawa nombor kecemasan untuk semua telefon adalah 112. Jika anda dalam kecemasan dan berada di kawasan tiada liputan untuk semua talian telefon bimbit yang anda gunakan, cuba dail nombor kecemasan 112. Ia boleh digunakan walaupun di

PAPARAN PENUH
di kawasan yang tiada liputan dan lebih menarik lagi, ia boleh terus didail walaupun papan kekunci telefon bimbit anda dikunci(Keypad lock).2. Kereta terkunci


Pernahkah anda tertinggal kunci kereta dalam kereta dan kereta anda ketika itu terkunci dari luar?? Pasti anda lakukan pelbagai cara untuk mendapatkan kembali kunci bagi membuka semula kereta anda. Jangan risau, telefon bimbit boleh membantu, tapi bagi kereta yang menggunakan system penggera(alarm) sahaja. Caranya, cuba anda hubungi seseorang yang berada di rumah. Minta dia ambilkan kunci pendua kereta anda. Kemudian pegang telefon bimbit anda dari jarak kira-kira 30 sm(satu kaki) dari kereta yang terkunci itu. Minta pula keluarga atau teman di rumah menekan punat 'ON' pada kunci pendua kereta dan pastikan dia menekan dengan mendekatkan pada telefon bimbitnya. Pasti kereta anda tidak terkunci lagi, malah ia boleh dilakukan dari jarak beratus-ratus kilometer dari tempat kereta anda berada. Kerana itu juga, penting untuk anda menyimpan kunci pendua atau meminta orang yang anda percayai untuk menyimpannya. Penting juga penggunaan telefon bimbit dalam keadaan sebegini. Kaedah ini memang berkesan kerana beberapa orang telah mencubanya.3. Kuasa bateri tersembunyi


Mungkin ramai tidak tahu,telefon bimbit yang telah kehabisan bateri masih boleh digunakan dalam keadaan kecemasan kerana ia mempunyai fungsi untuk menyimpan bateri tambahan. Bayangkan jika bateri telefon bimbit anda sudah terlalu lemah atau mati sedangkan anda perlu melakukan panggilan penting atau berada dalam kecemasan. Telefon bimbit jenis Nokia didatangkan dengan bateri simpanan. Untuk mengaktifkannya, tekan kekunci *3370#. Telefon bimbit anda akan berjaya dihidupkan semula dan skrin telefon akan memberitahu telefon tentang penambahan kuasa bateri sebanyak 50 peratus. Kuasa tambahan ini juga akan dicas semula bila anda mengecas telefon bimbit anda .(sstengah jenis tepon nokia gak)
4. Telefon dicuri


Bagaimana jika telefon bimbit anda dicuri. Anda boleh menjadikan ia tidak dapat diaktifkan dengan menekan nombor siri yang terdapat di telefon bimbit anda, sila dail *#06# dan 15 digit nombor siri telefon bimbit anda akan tertera di skrin. Nombor ini adalah unik untuk setiap telefon bimbit. Catatkan nombor siri ini dan simpannya di tempat selamat. Bila telefon bimbit anda dicuri, anda boleh hubungi pusat servis telefon bimbit anda dan berikannya kod nombor siri tersebut. Mereka kemudiannya akan mengunci system dalam telefon bimbit anda dan sesiapa sahaja yang mencurinya pasti hampa kerana walaupun kad simnya telah ditukar, dia tidak dapat mengaktifkan kembali telefon bimbit tersebut. ~mori

Oleh: Misteri & Keajaiban Alam (Fake & Fact)

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT