Nuffnang

Pengikut

keAZAManMalaysia

sumber :-

keAZAManMalaysia


Rumah Anwar Ibrahim diserbu wanita2 UMNO,melampau batas mendesak Anwar menyerahkan DNA!!!!!!

Posted: 12 Mar 2011 09:15 PM PST

sila baca berita harian hari ini..

satu perhimpunan geng2 badigol telah diadakan di batu gajah..

mendesak anwar menyerahkan dna..

harharhar..

sibuk bebeno..apa hubungan mereka ini dengan saiful..

kenapa mereka ini cukup marah dngn anwar..

yg heran..golongan2 mereka yg bertudung yg ramai??

mengapa mereka yg bertudung ini ramai??

adakah mereka membela saiful atau amik pot nk bertemu dngn anwar??

salah seorang ahli parlimen yg hensem di dewan rakyat??

tk cayo??? nah den copy dari berito harian..

sabo aje lah!!!!

harharhar

yg aku cukop mnyampah rahimi osman ni ha..

muka cam sakai..sibuk nk bepolitik..wei..biar nk bepolitik muka tu hensem sikit..

kalau muka cam sakai jubo duk je la dalam kelambu umah wei...

tak malu ke ngn mak ayah ko..tak pun mak ayah ko pun galakkan..

sbb mak ayah ko pun kaki menengok akedemi fantasia..ahaahahaha

Anwar didesak serah DNA
Oleh Nurhayati Abllah
bhnews@bharian.com.my
2011/03/13

WANITA UMNO Perak mengadakan perhimpunan aman  mendesak Anwar menyerahkan DNA bagi melancarkan perbicaraan kes liwat terhadapnya di Batu Gajah, semalam.
WANITA UMNO Perak mengadakan perhimpunan aman mendesak Anwar menyerahkan DNA bagi melancarkan perbicaraan kes liwat terhadapnya di Batu Gajah, semalam.
1,000 sertai demonstrasi gesa tamat spekulasi 'Lelaki Y'

BATU GAJAH: Seramai 1,000 ahli Wanita UMNO Perak mengadakan perhimpunan aman di Arena Square, di sini semalam bagi mendesak Datuk Seri Anwar Ibrahim menyerahkan profil DNA untuk melancarkan proses perunda-ngan, sekali gus memberi penjelasan sebenar kepada rakyat mengenai kes liwat dihadapinya.
Ketua Penerangan Wanita UMNO Malaysia, Datuk Hamidah Osman, berkata penyerahan spesimen daripada badan ketua pembangkang itu akan menamatkan sebarang spekulasi mengenai identiti sebenar profil DNA lelaki tidak dikenali dinamakan 'Lelaki Y' yang didedahkan pada prosiding perbicaraan kes itu sebelum ini.
Sehubungan itu, beliau berkata, perhimpunan seumpama itu diteruskan ke daerah lain di seluruh Perak bagi mendapatkan suara ramai dalam mendesak Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu menyerahkan DNA.

"Sudah tiba masa Anwar menjelaskan perkara sebenar dengan menyerahkan spesimen badannya untuk menamatkan sebarang spekulasi yang timbul daripada kes itu.
Perjalanan proses mahkamah bukan saja membabitkan Anwar atau Mohd Saiful Bukhari Azlan, tetapi perkara yang ingin rakyat tahu," katanya.

Hamidah berkata, Anwar seharusnya berani tampil ke depan dengan secara sukarela menyerahkan spesimen DNA yang diperlukan, sekali gus tidak terus mengelirukan rakyat.

ini ha aku nk kondem pelajar2 malaysia yg berada di jepun..

msaj..persatuan pelajar malaysia di jepun menggunakan facebook untuk trace student2 samo ado slamat ko idak..

mondo la bongap sngt..

wei kalau yg dah kono lenyek tu buleh laie ko nak main fb???

harharhar..

takpo la..mengikut prinsip berposan2 sesamo kito..

haaaaa..adalah tu yg akan kata kat fb.."sorang budak hilang chief!!!!!"

hmm..logik la jugak..well budak student oversea la katakan..

idok le cam teman..duduk dalam ipta mngharapkan subsidi..

tapi teman ada wawasan..

harharhar...

Zombi Kampung Pisang dan Hantu Kak Limah Balik Rumah banyak sentuh isu Melayu dan Politik!!!!

Posted: 12 Mar 2011 07:24 AM PST

yo semua..

aku ni baru je tengok cite hantu kak limah balik rumah..sbb ape..ini kire sekuel zombi kampung pisang..

apa2 pun..aku cukop suka la cite ni..sbb kelakar..well bagi aku kelakar..sbb aku paham..

aku tengok cite ni..aku dapati banyak point2 dalam cite ni yg sentuh isu politik dan hal ehwal melayu..

aku tengok rupe penulis skrip dia..hassan mutalib..

tak de la rupe biol yg leh buat cite gile2..tengok orngnye..gaya smart jugak..

apa2 pun aku baru tau..pak jabit...ayah pada che nin tu orng pkr ye..harharhar..

kalau tengok dalam zombi kampung pisang..

zombi2 tu merempit..nampak sngt penulis skrip tu nk kata..melayu ni dah mcm zombi..mayat hidup...keje yg dibuat melayu ni yg bukan2...

ye..melayu dah mcm zombi kat malaysia..ada hak dalam perlembagaan..tapi mcm tak de hak aje gayanya..tengok je la politik..

yg derih plak..balik2 isu subsidi...si usop wilca leh kata...melayu asyik nk mngharap subsidi gomen je..harharhar..mintak simpangg..

yg mat karen lak..kan ke dia menyanyi lagu kebangsaan mcm penakut..ada yg kondem konon dia menghina lagu kebangsaan..

bagi aku..kan ke mat karen sebenarnya lupa lirik..ini nk maksudkan..banyak anak muda lepas je skolah..dalam 10 tahun tu lupa lagu negaraku..lebih2 lagi yg suka melangak senja2..harharhar

dalam kak limah balik umah plak..

masa kat balai raya...

usin kata dia pegi singapura tak penah jumpa antu..cuba ada orang tua yg merepek2 nak mengajar orng mentadbir negara..

sapa yg dimaksudkan??

lee kuan yew ke mahathir..sbb dua2 dah tua..harharhar..

dalam balai raya gak..pak jabit cakap bannyak panjang bejela2...ada mcm pengerusi perhimpunan agung setan2 umno...

ye la..tengok la yg dipertua umno..merepek2 selalunya bercakap.hapah ke tidak..

tapi apa2 pun..

yg aku tk leh tahan..dialog ni..

"black metal tu tk salah pak abu..yg salah adalah anggapan bahawa black metal tu salah..sabo aje lah!!!"

ahahahahahahahahahhahahahahahaha

tu pun banyak lagi...kalau perati betul2 cite ni..

patut next sekuel kena amik tiz zaqyah la wei..harharhar..ummi nazeera kureng je..tapi dia dah pakai baju kebaya ketat tu..leh tahan jugak..wooooooooohoooooooo\

(pakwe masih bujang dan belum berkahwin..kalau ayat ni tk sesuai buat mereka2 yg berusia senior..sabo aje lah!!!)

Rosmah menggesa duta Malaysia di Jepun menyiasat jiakalau ada pelajar Malaysia mahupun rakyat Malaysia yg menjadi mangsa tsunami Jepun!!(HIDUP ROSMAH)

Posted: 11 Mar 2011 11:40 PM PST

yo smua!!!

hari ni berita hairan tak de cite best...

smalam gempa kat jepun..

aku sbagai insan yg kurus..yg body mass index tidak cukup sesuai dengan keadaan badan..

masa duduk dalam kelas..

terasa mcm bergoyang sesaat badan..

bukak2 tenet..google announce ada gempa kat jepun..

ish3...

seram gue dehhh..

gempa mnjadi2..

padahal rosmah bukan ada kat jepun pun..

harharhar..

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT