Nuffnang

Pengikut

Tukar Tiub

sumber :-

Tukar Tiub


MARI KITA BERTARUH

Posted: 29 May 2016 07:00 PM PDT





May 29, 2016
rozi
ADUN terbabit nafi memukul lelaki berkenaan bersama teman wanitanya seperti didakwa dalam laman sosial Facebook baru-baru ini. More ››

MARI BERTARUH

ADA TINDAKAN

ATAU MACAM

KES 1MDB

KES TUTUP

KAH KAH KAH



------------

NASI PANGGUNG KELMARIAN

Posted: 29 May 2016 06:30 PM PDT






NASI PANGGUNG

PETANG KELMARIN






TERIMA KASEH SEMUA
YANG MEMBANTU
DAN
YANG MENDERMA
MINNGU HADAPAN
AHAD AKHIR
BULAN PUASA
DAPUR KAMI
TIDAK BERASAP




-----------

GEROMBOLAN SILAP BESAR

Posted: 29 May 2016 07:45 AM PDT





STRATIJI SILAP BESAR
Anggota BN di parlimen yang berasal dari Sabah dan Sarawak bukan semuanya Islam dan sudah awal2 lagi menyatakan akan menentang usul PAS. Tambah lagi ahli BN bukan UMNO dari MCA, MIC dan Gerakan juga berdiri atas prinsip yang sama. Pembangkang DAP, PKR dan PAN tak pernah berselindung bahawa mereka tidak menyokong usul PAS.

 Bererti barisan pembangkang utuh manakala koalisi UMNO-PAS akan ditentang ahli BN bukan Islam. Benar seperti pendapat penulis; usul ini merupakan kesilapan strategi BN yang akan memecahkan mereka sendiri. Andaikata senario berikut: Ahli parlimen bukan Islam BN berhijrah ke sebelah pembangkang, pasti jumlah mereka melebihi ahli parlimen PAS on KUNCU KUNCU GEROMBOLAN MARAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/29/16



-----------

GILA ADA MACAM MACAM

Posted: 28 May 2016 11:00 PM PDT





DALAM DUNIA

KITA INI

MENGIKUT 

WAN GWA

ADA 9999  

JENIS GILA

KAH KAH KAH




SAUDI CLERIC SAYS POSING FOR PHOTOS WITH CATS IS FORBIDDEN

A prominent Saudi cleric has declared photographs with cats, and other animals, forbidden unless completely necessary due to an upsurge in Saudis "who want to be like Westerners."
On a televised broadcast, Sheikh Saleh Bin Fawzan Al-Fazwan, a member of the Saudi Council of Senior Scholars, was told about "a new trend of taking pictures with cats has been spreading among people who want to be like Westerners."


-----------

BERITA SERIOUS

Posted: 28 May 2016 10:00 PM PDT






APA MAKNA

BERITA INi?



 
najib electionKUALA LUMPUR : Najib menyifatkan Pilihan Raya Kecil (PRK) tidak boleh sama sekali dilihat sebagai kayu ukur tahap sokongan kepada kepimpinan negara.
Ini kerana banyak isu hanya terdapat di kawasan PRK tersebut dan tiada di tempat lain, katanya lagi.
"Saya fikir PRK tidak boleh menjadi referendum terhadap kepimpinan negara, walaupun ramai yang menganggap demikian. PRK adalah PRK, ia juga banyak dipandu oleh sentimen tempatan," katanya dalam sidang media selepas mesyuarat Majlis Tertinggi Umno hari ini.

INI BERITA

AMAT SERIOUS

MAKNANYA

DUA PRK INI

ADA POTENSI

GEROMBOLAN

AKAN  KALAH 

MAKA KENYATAN

INI MENYEDIAN

JAWAPAN AWAL



-----------

PEKERJAAN REKRUT ALLAH

Posted: 28 May 2016 09:00 PM PDT







PUTAR PUTAR

AKHIRNYA

REKRUIT ALLAH

PADA HAL

LAPORAN PADA

POLIS TAK ADA

TINDAKAN

BUKAN KERANA

ALLAH KERANA

DIA ADA KUASA


Datuk Azmi Che Husain jelaskan insiden pukul remaja, teman wanita ...

www.malaysiastylonews.com/.../datuk-azmi-che-husain-jelaskan-in...
Translate this page
18 hours ago - adun kedah gaduh pukul bertumbuk Azmi-Che-Husain ... itu berlaku siap dengan rakaman kamera, seperti ada sesuatu yang tidak kena.

Timbalan Speaker DUN Kedah nafi pukul orang depan Aman Central ...

www.ismaweb.net/.../timbalan-speaker-dun-kedah-nafi-pukul-oran...
Translate this page
21 hours ago - Timbalan Speaker DUN Kedah nafi pukul orang depan Aman Central ... Timbalan Speaker Kerajaan Negeri Kedah,Datuk Azmi Che Husain ... Ahli Parlimen kena sokong usul pinda akta Mahkamah Syariah: Asyraf Wajdi ...

Kedah deputy speaker denies he and sons assaulted youth


Kedah deputy speaker Azmi Che Husain has refuted claims circulated online that he and his sons, insulted and attacked a man and his girlfriend in the middle of traffic, in Alor Setar last week.
"I was trying to break up the fight, but I was punched instead," lamented the deputy speaker who alleged that he was the one assaulted by the youth, in a fight in front of Aman Central on the evening of May 15, reports Malay daily Sinar Harian.
Yesterday, a 33-second long video clip posted by Facebook user Adam Hoonigan depicting the scuffle between a man and three other individuals in the middle of the road, purportedly including Azmi, became viral on social media.

Relating his side of the story to the Malay daily, Azmi related that before the incident occurred, the man who claimed that he was beaten up displayed rude gestures to his son, who was driving the vehicle he was in.
He claimed that the person who provoked his son then continue to shower his son with verbal abuse.
"I was in the car at the moment along with two other sons. When I saw what was happening, I left the car to ask why he did that to my son.
"However when questioned, he resorted to berating me. My Salam (greeting) to him was not even answered," he told the paper.
"My two other sons who were in the car then got out to defend me from getting beaten up further. No one would only watch their father beaten up before their very eyes.
"Thus a struggle ensued between the three, I was trying to break up the fight, but I was punched by the man instead," he said.
He further alleged that the man in question also tried to twist the the situation by accusing him and his sons of punching his girlfriend in the chest and both arms.
He said that what happened was what not like what the man alleged. He claimed instead that the woman sustained injuries after being shoved into his car by the man involved.
Azmi claimed that the misunderstanding over the incident which went viral, was the product of those who planned to damage his political image.
Without disclosing the identities of the ones involved, he asserted he knew who were trying to tarnish his image with the incident.
"The incident occurred complete with a camera recording, it is as if something is wrong.
"Allah will be with those who are in the right, I have faith in His promise," said Azmi.







ADUN Kedah, 2 lelaki didakwa cederakan pasangan

 | May 27, 2016
'Hang tak kenal lagi aku siapa,' kata ADUN itu menurut lelaki yang mendakwa dicederakannya
PETALING JAYA : Seorang lelaki mendakwa dirinya dan teman wanita dicederakan seorang ADUN Kedah dan dua orang lelaki.
Menurut lelaki itu, kejadian berlaku ketika dia sedang memandu kereta untuk keluar daripada pusat beli belah Aman Central, pada 15 Mei jam 5.45 petang.
Sebaik sahaja masuk ke lorong tengah ke lampu isyarat di hadapan Aman Central, tiba-tiba sebuah Toyota Harrier yang dinaiki oleh ADUN Kedah yang berusia sekitar 50-an dan dua lelaki berusia 20-an bergerak ke sebelah kiri kenderaannya dan membunyikan hon.
"Sewaktu itu, lampu isyarat berwarna merah. Kemudian pemandu kereta tersebut telah menurunkan tingkap keretanya dan berkata 'kenapa, kenapa..hang tak kenal lagi aku siapa' berulang kali kepada saya dan meminta saya turun dari kenderaan saya," kata lelaki itu.
Dia memilih untuk tidak turun daripada kenderaannya tetapi lupa pintunya tidak berkunci.
"Kemudian lelaki 50-an dari kereta tersebut telah turun dari keretanya dan membuka pintu kereta saya dan menarik kunci kereta saya. Lelaki 50an telah menumbuk saya di bahagian mulut saya. Akibat dari itu, mulut saya mengalami luka.

------------

BINI MACAM AKU

Posted: 28 May 2016 08:00 PM PDT





MELAYU TABOO MACAM MACAM
Budah tu baru nak up TT.. baru 24-25.. Ko dah dekat 70 dah.. cari yg sekufu.. Budak melayu ni.. ragamnya camsial.. baik jadi cam aku.. bini cina..sporting giler.. nak gi berbogel kat private island pun ok.. bikini biasa dlm rumah.. senam ngan yoga.. biasa2 ja.. kasi langsing melidi.. baca quran, lebih baik dari aku yg islam sejak lahir.. 

Melayu kalu.. taboo mcm2..unnecessary taboo sumer kluar..camsial jer.. Mmg aku cari bini yg best dan open.. tapi xla jumud sgt.. takat gi Ibiza bogel2 nudist tu..xder problem boh.. on SIAPA VAMPIRE INi?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/28/16


-----------

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT