Nuffnang

Pengikut

Tukar Tiub

sumber :-

Tukar Tiub


LEDAKAN - INI AKAN TERJADI

Posted: 12 Mar 2016 07:00 PM PST







BILA LEDKAN

BERLAKU

INI AKAN 

TERJADI



JAHANAM KITA SEMUA

Posted: 12 Mar 2016 04:30 AM PST






FACE BOOK



Jahanam laaa...klu dulu gabenor dipilih diluar dr pengaruh politik...laaa nie anjing2 politik menjadi pilihan..klu di kementerian kewangan pun jadi kaldai apatah lagi duduk dlm bank negara...mampuus kau msia itu yg korang nak kan???padan muka !!


---------------

SAEEKOR EEE

Posted: 12 Mar 2016 04:00 AM PST






PEEELIK

AKHBAR KAPIR

LEEEBIH ARIF

LANTIKAN

SAEEKOR EEE


Irwan Serigar bakal ganti Zeti terajui Bank Negara, lapor WSJ



Irwan Seerigar Abdullah akan menggantikan  Zeti Akhtar Aziz sebagai gabenor Bank Negara, walaupun bank pusat itu berusaha menamakan calon dalamannya, laporThe Wall Street Journal (WSJ) hari ini.
Akhbar harian kewangan Amerika Syarikat (AS) yang memetik sumber berkata, Putrajaya akan menamakan Irwan, ketua setiausaha perbendaharaan sebagai gabenor Bank Negara baharu minggu depan.

- See more at: http://www.unblockaccess.com/service/page.php?u=C85mb6b2epBSqz0MiWy%2FlQ2RRcjGrzEXH327okw1iBrvkYZ7dp4uX0lfTytIzKeWM%2BcuFn%2FXdr1GEef9v51xNs2B3e1BA4zoCxBfNK2PffwYjYX0uTo%2B9uwVpRoEGisVt4Xs&b=5#sthash.IyKeiRR2.dpuf

LAGEE LAGEE

SAEEKOR EEE

DI LANTEEK

JADEE GABEENOR

BANKE NEEGARA

KEK KEK KEH



---------------

BERITA BERGAMBAR

Posted: 12 Mar 2016 12:00 AM PST







BERiTA 

CARI GALI

TUN DR MAHATHIR
TELAH DIBUANG 
SEBAGAI 
PENASEHAT PETRONAS
 DENGAN SERTA MERTA
RAKYAT RUSILA TELAH
MENCADANGKAN 
HADI AWANG SEBAGAI GANTI
GAMBAR DIBAWAH INI
ADALAH BAHAN BUKTI
TENTANG KEBOLEHAN HADI
DIMANA HADI SEDANG
BERTUNGKUS LUMUS
MENEBAR JALA
UNTUK MENCARI TELAGA MINYAK
DALAM LAUT TERANGGANU

NOTA
lantik hadi 
sebagai penasehat petronas




-------------

MUSTAHIL GEROMBOLAN AKAN BERUBAH

Posted: 11 Mar 2016 11:00 PM PST






SATU JALUR

PANDANGAN



BERITA BAIK

Posted: 11 Mar 2016 10:00 PM PST






FACE BOOK


Wanji Wanhussin Wanji's Profile Photo
Pada saat ini, jawatan penasihat petronas telah kekosongan.
Saya merasakan, presiden PAS adalah orang lebih layak untuk jawatan tersebut.
Presiden PAS tidak wajar tolak jika di calonkan, kerana ia adalah peluang untuk menampilkan kemampuan beliau mengurus petronas mengikut cara Islam dalam acuan ijtihad beliau.





--------------

HARI HARI AKHIR KETUANAN MELAYU

Posted: 11 Mar 2016 09:00 PM PST






PARTI 

KETUANAN

MELAYU WAJIB

KENAL & FAHAM

SiAPA CiNA CiNA


Cina mana penyangak - Sanusi

Sanusi Junid berkata, veteran DAP Lim Kit Siang itu tidak pernah membuatkan Malaysia menanggung hutang besar, dipercayai merujuk kepada skandal hutang RM42 bilion 1Malaysia Development Berhad (1MDB), syarikat yang diilhamkan Najib.
"Hebat sangatkah Lim Kit Siang itu? Saya tak pernah nampak Lim Kit Siang itu hebat. Saya pun hairan macam mana satu parti Melayu takut kat seorang manusia Cina.
"Dan manusia Cina ini yang menjadi pembangkang dah berpuluh tahun tak pernah boleh duduk dalam kerajaan.
"Dia tak pernah bagi susah kita. Tak pernah dia suruh cadang supaya kenakan GST (cukai barangan dan perkhidmatan).
"Tak pernah dia cadangkan dalam Parlimen supaya berhutang tak payah bayar. Tak pernah dia suruh dalam Parlimen buat yang bukan-bukan," katanya.
Beliau kemudiannya menyindir layanan yang diberikan kepada ahli perniagaan Low Taek Jho, lebih dikenali sebagai Jho Low walaupun hakikatnya terpalit dengan pelbagai skandal.
"Tapi, Cina yang patut kita meluat, ini, Cina macam Jho Low tu dan penyangak-penyangak dan kawan-kawan dia yang lain. Itu yang kita patut benci (tapi) yang itu pulak jadi macam orang baik.
"Kalau dia kena datang ke Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC), hak dia bercakap itu kena rahsia. Tak boleh beritahu kat orang, takut nampak buruk dia," katanya. – 11 Mac, 2016.
- See more at: http://www.unblockaccess.com/service/page.php?u=C85mb6b2epBSqz0MiWy%2FlQ2RRcjGrzEXH327okw1iBrvkYZ7dp4uX0lfTytIzKedJOIoGTzRfrhAUK7%2FsJRkMc2L3fRKT5bqEhBbJunRevEXi8nutzwxqfhVpxRZHjhModv1%2BCmgfpQG7MoRvME%3D&b=5#sthash.MfaHHo0i.dpuf

KAH KAH KAH

woit
pelik tetapi benar
parti ketuanan melayu
kena tipu oleh cina
terang terang kena tipu
kah kah kah

KOK PUDRAK



--------------

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT