Nuffnang

Pengikut

Biaqpila

sumber :-

Biaqpila


LORI GILA NI KERJA SAPA?

Posted: 26 May 2014 09:24 AM PDTSebenarnya apa yang mereka inginkan dari sibuk menjaja lori sebegini segenap penjuru kampung dan bandar? apakah mereka merasakan gembira dari tindak balas Muslim yang benar2 memahami agama yang indah ini?, agama ini mempunyai maruah!!.. ia bukan boleh diperkotak katikkan sesuka hati, jika mereka tidak memahami hudud ini, bukan sebegini lagak yang perlu ditunjukkan, tolong tanya orang yang faham agama atau diam lebih baik dari menimbulkan isu sebegini!!!

sumber


GAMBAR PALSU DYANA BERBIKINI DIKESAN DI MASJID

Posted: 25 May 2014 09:00 PM PDTDAP petang ini mendakwa gambar palsu calon DAP, Dyana Sofya Mohd Daud berbikini yang telah dinafikannya sebelum ini diedarkan di Masjid Kampung Banjar, Teluk Intan semalam.

"Saya difahamkan ada satu stack gambar ini dijumpai dalam masjid dan kalau ini bukan biadab, saya tak tahu apa lagi itu biadab," kata MP Batu Kawan, Kasthuri Patto.

Beliau berkata demikian selepas mengiringi ADUN Pasir Pinji, Lee Chuan How yang bertindak sebagai wakil calon bagi Dyana.

"Perkara ini telah dibawa ke perhatian kami semalam semasa mesyuarat dengan Pakatan Rakyat oleh PAS.

"Mereka yang jumpa risalah ini di kawasan Changkat Jong dan mereka bawa kepada perhatian kami," kata Lee selepas membuat laporan di ibu pejabat polis daerah Hilir Perak, petang tadi.

Tanpa menuding jari kepada BN sebagai dalang di sebalik penyebaran gambar itu, Lee menggesa calon BN, Datuk Mah Siew Keong agar mengecam penyebaran gambar itu, selaras dengan kempen bersih dan adil yang dijanjikannya sebelum ini.

MK

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT