Nuffnang

Pengikut

Biaqpila

sumber :-

Biaqpila


PANAS!!! PETUGAS BN DOK BERBALAH UPAH TEMPEK POSTER DAN GANTUNG BENDERA

Posted: 28 Apr 2013 05:00 AM PDT

dari maklumat kami dapat :
Kos Tampal Poster dan Bendera sehari semalam di..Pendang - RM30, Jerlun - RM100, Jerai - RM30Alor Setar - RM25, Pokok Sena - RM30, Sg Petani - RM20, Kulim - RM25, Langkawi - RM50,
Kawasan lain nanti kita korek tengok...
Admin - maklumat nie kami dapat dari hasil survey sahabat sahabat yang berlegaran di PDM (Pusat Derah Mengundi) milik BN.. jika mereka bohong maka bohong lah kami...!!!
KAH! KAH! KAH!
Kedahlanie

INIKAH SEBAB NAJIB TAKUT DEBAT?

Posted: 28 Apr 2013 01:43 AM PDT

Apabila Najib Razak mengatakan BN tidak akan turunkan harga minyak kerana yang untung adalah orang kaya, pelancong, warga asing.

Adakah ini hujah yang logik, bagus ?

Melihat kepada jawapan Najib ini, barangkali inilah sebab penasihat Najib menasihatkan Najib agar tidak berdebat dengan Anwar Ibrahim.

Hujah Najib adalah hujah bodoh, memperbodohkan rakyat dan bertaraf pendidikan KEMAS.

Cumanya tinggi satu inci dari JKKK !

Inikah jawapan dan hujah pemimpin Malaysia?

Ini menunjukkan Najib masih diulit dengan perangai bangsawan dan elitis. Tidak turun ke gelanggang mendengar rintihan rakyat.

Masih percaya dengan penasihat-penasihat beliau, " Semua okey, Dato Sri "

Apabila harga minyak naik, semua barang akan naik. Dan ianya berjalan berterusan dan harian. Berbanding dengan BR1M yang diberikan sekali setahun.

Kehidupan rakyat tidak terjejas dengan kenaikkan minyak jika BR1M diberikan setiap bulan sebanyak RM1,000 kepada yang layak.

Malangnya Najib tidak nampak masalah rakyat marhein. Yang difikirkan Najib ialah tas tangan, projek kroni, C4, Mongolia, Kapalselam.

Itulah wirid dan zikir Najib diambang kemusnahan UMNO dan BN dalam PRU 13.

tokpepijat

MAK AII!!!! RELA DIPANAH PETIR KALAU FITNAH

Posted: 27 Apr 2013 09:00 PM PDT
Isk..! Inilah jadinya bila dah jahil bab hukum hakam agama. Senang-senang ja agama dan Tuhan dipermain-mainkan. Tindakan artis yang dungu neh telah menyebabkan dunia artis kita kian digeruni tahap kefahaman agama mereka... Masyaallah...

Berikut adalah petikan berkenaan status FB seorang artis yang berbunyi:


"Video Sex ------- dan ------------ Adalah Tulen. Mereka Yang Terlibat...
Sekiranya Aku Memfitnah Dua Insan Ini...

Saya Rela Mati Disambar Petir Kerana Memfitnah Mereka Berdua ------------......Aminnn..."NAK TAU CARA CAJ HANDPHONE DI MANA SAJA ANDA BERADA?

LAWAK AHAD: AHLI SILAP MATA DAN BURUNG

Posted: 27 Apr 2013 06:00 PM PDT

Seorang ahli silap mata mempertunjukkan kebolehannya di sebuah kapal mewah di lautan Caribbean. Penontonnya selalu berganti setiap minggu tetapi dia tetap mengulang-ulangi trik yang sama.
Masalahnya adalah: Seekor burung kakak tua yang pandai berkata-kata milik kapten kapal selalu melihat pertunjukannya setiap minggu dan menjadi tahu penipuan yang dilakukan oleh ahli silap mata .
Suatu malam ketika ahli silap mata membuat pertunjukan, si burung berteriak di tengah-tengah pentas.
"Lihat.. !! Itu bukan topi yg sama !!"
"Dia menyembunyikan bunga-bunga itu di bawah meja !!"
"Hey… semua daun terupnya,daun A !! "
Ahli silap mata amat bengang tapi tidak dapat berbuat apa-apa.
Suatu hari kapal tersebut mengalami kecelakaan dan tenggelam. Si ahli silap mata terapung2 di tengah lautan di atas sebuah papan bersama si burung kakak tua. Mereka saling pandang memandang dgn penuh kebencian tapi tidak mengucapkan satu patah kata pun.Ini berlangsung berhari-hari.Si ahli silap mata pun hairan kenapa si burung tak mahu terbang menyelamatkan diri.
Setelah satu minggu, tiba-tiba si burung berkata "OK… saya menyerah!! Di mana kamu sembunyikan kapalnya ??"

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT