Nuffnang

Pengikut

Biaqpila

sumber :-

Biaqpila


BUKTI VIDEO!!! KEPALA ANWAR PUN BOLEH DIBIKIN LA BRO

Posted: 25 Mar 2013 03:00 PM PDT

Bukti video lucah papagomo boleh di edit. Video di bawah adalah sebuah video yang memaparkan Obama dan McCain dance, di edit oleh rakyat america untuk kempen pilihanraya US.

Pengajaran: Sebab tu bila ULAMA kata video tak boleh jadik saksi macai-macai bising kata Tuan Guru Hadi Awang nak backup Anwar. Sekarang lihat video di bawah,bila bewarna senang untuk di kesan, tapi dubbing (suara dan mulut tidak sama) bila hitam putih cantik je editnya.. kehkehkeh



credit to: Era Pasca

NAK TAU CARA CAJ HANDPHONE DI MANA SAJA ANDA BERADA?

BUKTI PAPAGOMO BOLEH TUKAQ JADI KEPALA ANWAR

Posted: 25 Mar 2013 06:48 AM PDT



DEY MACHA!!!
HANGPA TENGOK TU
SENANG-SENANG PAPAGOMO TUKAQ KEPALA
JADI KEPALA ANWAR
KAH! KAH! KAH!

PUAK-PUAK NI MEMANG PANDAI
KALAU BAB NAK PEDAJAL KAT ORANG
JADI TAK HERAN LA TIMBUL MACAM-MACAM FITNAH
PASAI DEPA NI TAK PIKIAQ DOSA PAHALA DAH
ASAL BARANG JADI DUIT
JANJI MASYUKKKK
KAH! KAH! KAH!

NAK TAU CARA CAJ HANDPHONE DI MANA SAJA ANDA BERADA?

INI BUKAN REKAAN, INI REALITI...

Posted: 25 Mar 2013 12:00 AM PDT



DEY MACHA!!!
INI BUKAN DI KEDAH
BUKAN DI SELANGOR
DAN JUGA BUKAN DI KELANTAN

INI DI SARAWAK
BERAPA PUNYA LUAS HUTAN DIKEBAS DAN DITEBAS
TAPI TAK PULA MASUK BULETIN TV3SUKU
KAH! KAH! KAH!



GEMPAQ!!! POKOK MATI PASAI BENDERA BE END?

Posted: 24 Mar 2013 09:00 PM PDT




DEY MACHA!!!
ADAKAH POKOK INI MATI SECARA MENGEJUT?
ADAKAH BENDERA  BE END DI PANAH PETIR?
ADAKAH INI ANGKARA ANWAR JADI DALANG?
APAKAH MAKNANYA SEMUA INI BEB?
POKOK PUN TAK LEH TERIMA BE END BEB
APATAH LAGI KITA MANUSIA
KAH! KAH! KAH!

PAPAGOMO DAH GOYANG BEB!!!

Posted: 24 Mar 2013 06:00 PM PDT


Pemfitnah Itu Pendek Umur, Kini Papagomo Cipta Alasan Untuk Tutup Blognya

Pada 16 mac, Wan Azri a.k.a papagomo mencabar anwar ibrahim supaya menyaman beliau, kemudian sesudah itu anwar menfailkan surat saman berjumlah RM 100 juta,pada 20 Mac, bloger anak anak muda malaysia mendedahkan wajah sebenar Wan Azri ini.

Kemudian, pada 21 mac, Wan Azri a.k.a papagomo telah menafikan beliau adalah wan azri dan menafikan sekeras kerasnya kononnya beliau di fitnah sebagai papagomo.

Semalam pada 23 mac bloger era pasca mendedahkan pula bahawa papagomo, 99% adalah Wan Azri Wan Deris, bekas anggota polis yang di jatuhi hukuman 8 bulan penjara kerana aktiviti rasuah dan salah guna kuasa.

Dan hari ini, setelah pendedahan demi pendedahan di lakukan oleh blog era pasca ini,papagomo telah dengan terpaksa menipu dan membohongi seluruh rakan rakan blogernya, kononnya blog lucahnya itu telah di godam dan bakal di rampas dan ditutup oleh encik lebai google.

Lawak antarabangsa ini adalah rentetan siri pendedahan Wan Azri atau papagomo oleh pelbagai bloger pakatan rakyat dan beliau juga sudah menjangka bahawa beliau sudah tidak dapat lari lagi dari saman ini, wajahnya sudah di ketahui, bukti bukti kukuh juga sudah di lampirkan, dan peguam peguam juga sudah meneliti setiap fakta yang di berikan.

Untuk mengelak saman RM 100 juta dari anwar ibrahim dan RM 100 juta dari Husam Musa, papagomo terpaksa berlakon kononnya blog lucahnya telah di godam, seterusnya beliau akan menutup sendiri blog itu supaya masalah saman selesai dan akan di angkat sebagai hero oleh bloger pencacai Barisan Nasional yang lain kononnya haker PR berjaya mengodam blog lucah itu.

Jika ini berlaku, dia bukan saja dapat membodohkan penyokong dan bloger bloger umno yang lain, malahan dengan perdana menteri najib razak sekali menjadi bodoh di bodohkan oleh Wan Azri yang terdesak mahu lari menyelamat diri dari saman maut ini.

Apabila blog sudah di tutup, maka bolehlah Wan Azri ini lari dari masalah ini, psikologi
dari bloger Pakatan Rakyat telah menyebabkan beliau tidak boleh melelapkan mata
dan tidak mampu berbuat apa apa, serta menerima tekanan yang kuat akibat dari fitnah
yang di ciptanya sendiri.

Menerusi ajensi berita fakap EP, Dr @tiewnama telah mendapat maklumat bahawa, peguam Husam Musa dan Anwar Ibrahim telah mendapatkan maklumat dan bukti terperinci mengenai papagomo dan segala bukti yang berfakta telah di ambil, dan bersedia untuk membawa Wan Azri a.k.a papagomo ke mahkamah untuk di adili.

Berdasarkan writ peguam, Wan Azri, jika di dapati bersalah, beliau akan di penjarakan selama 10 tahun bagi 1 kesalahan dan 5 sebatan bagi kesemua kesalahan, beliau juga akan di arahkan membayar saman RM 100 juta itu dalam bentuk apa pun.

Dan yang sangat membimbangkan beliau yang hampir separuh mati kerana terlalu takut adalah, saman ini berdiri bukan hanya 1 saman tetapi 2 saman fitnah dari ANWAR IBRAHIM dan HUSAM MUSA.

Mungkin juga selepas ini di jangka beberapa lagi pemimpin Pakatan Rakyat akan mengambil tindakan yang sama.

Nantikan langkah seterusnya..




                                

Perkataan kucing yang bernama ''LUCY'' itu membuktikan bahawa papagomo 
a.k.a wan azri 100% adalah pengendali blog lucah dan fitnah papagomo.com


Salah 1 bukti kukuh ini akan membawa kepada penjara dan RM 200 juta saman
fitnah dari 2 pemimpin Pakatan Rakyat.


sumber: erapasca.com




KEKEJAMAN PAPAGOMO TERHADAP SEEKOR KUCING






Aku tidak lah nak bersangka tak baik pada papagomo nieh.

tp aku nak tanya pada pencinta kucing

kenapa kita perlu cukur bulu kucing

bg aku ini zalim, kesian kucing tu yg fitrahnya berbulu

tentu dia sejuk dan sebagainya

klu aku salah, dan ada alasan kenapa perlu di benarkan bulu tersebut di cukur tolong beritahu aku fb Sabrina



ULASAN GB


Orang yang memfitnah dan kejam dan makan hasil yang haram hidupnya tidak tenang dan umurnya tak panjang.

Termasuk sekalian blogger pro-UMNO, menteri-menteri dan media pencacai UMNO seperti BERNAMA, Utusan, RTM, TV3 dan lain-lain.


Mereka akan menerima hukumman Tuhan sepertimana janjiNya:


Orang yang memfitnah orang mukmin (yang lelaki) dan mukminah (yang perempuan), kemudian mereka tidak bertaubat, bagi mereka azab jahanam dan neraka yang membakar. Al-Buruj : 10


greenboc


Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT