Nuffnang

Pengikut

Senyum Tangis Sendu

sumber :-

Senyum Tangis Sendu


ADUN BN Melayu Melaka Langgan Seks dan Dadah

Posted: 25 Mar 2012 04:45 AM PDT


Seorang ADUN BN Melaka telah positif dadah dan cuba melanggan pelacur. ADUN berbangsa Melayu yang kononnya menjaga kepentingan Islam suka kepada najis haram. Bangsat punya ADUN BN. Cakap dalam dewan macam membela agama tetapi merekalah yang melanjutkan masa operasi hiburan.

Rupanya mereka ada sebab melanjutkan masa pusat operasi sehingga 3 pagi. Merekalah pelanggan tetap dalam melanggang pelacur. Bukan itu sahaja, mereka juga mengambil dadah jenis methaphetamin dan amphetamine (AMP).

Benarlah jika diserbu jam 2.40 pagi, pusat hiburan masih beroperasi terutamanya pada hujung minggu telah dilanjutkan sehingga 3 pagi. Apakah ADUN tersebut tidak ada anak bini atau memang suka langgan pelacur sesuai dengan slogan BN yang suka perkara-perkara lucah.

Bertaubatlah ADUN BN dari UMNO. Jangan sampai ada yang bogelkan kesalahan kamu sehinggakan jangka hayat politik kamu itu hancur untuk PRU-13. Jangan malukan Melayu. "Hidup Melayu, Hidup Melayu". Mahu langgang pelacur, hubungi pusat khidmat ADUN BN Melaka.

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT