Jumaat, 10 Februari 2012

AKU INGIN BEBAS

AKU INGIN BEBAS


RASUAH: BERI SALAH, TAK BAGI KALAH (Video Inside)

Posted: 10 Feb 2012 08:17 AM PST

PENYEBAR GAMBAR BOGEL TAKUT BALIK MALAYSIA

Posted: 09 Feb 2012 02:49 PM PST

KUALA LUMPUR - Azmin Helmi atau Hilmi, 37, yang hampir seminggu ditahan di Batam, Indonesia dikatakan tidak memberi kerjasama kepada pihak berkuasa republik itu kerana mendakwa terlalu takut jika dihantar pulang ke Malaysia.

Satu sumber berkata, Hilmi yang menjadi buruan polis negara ini kerana penyebaran gambar bogel ahli politik pembangkang, Elizabeth Wong masih ditahan di Jabatan Imigresen Indonesia di Batam Sentral bagi siasatan berhubung dokumen palsu dan tinggal melebihi tempoh di negara itu.

"Hilmi kurang memberi kerjasama kepada pihak Imigresen Indonesia kecuali ada jaminan dia tidak akan didakwa dan dibenarkan tinggal terus di Indonesia," kata sumber itu ketika dihubungi di sini semalam.


Tiada ulasan: