Nuffnang

Pengikut

AdukaTaruna

sumber :-

AdukaTaruna


Gambar Perdana Menteri boleh berdiri ketika 2 bulan 28 hari.

Posted: 31 Jan 2012 07:49 PM PST


Khai Muhammad Taruna. 2 bulan 28 hari.

Suara hati ringkas gua.

Posted: 31 Jan 2012 05:08 PM PST

Oleh : AdukaTaruna

1. Gua rasa Khalid Samad dah tahap gua bila dia layan Hasan Ali. Gua kalau berstatus Khalid Samad, gua tak layan Hasan tu. Tapi giatkan usaha mencari idea2 penyelesaian untuk Malaysia atau Shah Alam. Kalau Khalid Samad nak layan Hasan Ali, gua rasa jadi tahap gua la. Main blog dan fesbuk sambil menyakat sesama rakan.

2. Anwar yang mendedahkan fikrah iktiraf Israel (negara) tidak membunuh fakta UMNO lebih dasyat dalam pengiktirafan negara Israel. Mahfiz dan geng pernah dipenjara kerana membantah pasukan kriket atas nama negara Israel ke Malaysia. UMNO tolak Hamas selepas Hamas menang. Kapal negara Israel, bendera Israel di PWTC dan pelbagai lagi yang melukakan.

3. Mahathir anti Israel? Gua cakap inilah bullshit yang sebenar. Zionis menyediakan pelapis pemerintahan seluruh negara di dunia supaya sentiasa berkiblatkannya. Walau pelapis dan pemerintah yangs sedia ada berlawan sesama sendiri. Di Malaysia, priority gua ialah dapatkan Malaysia Baru. Dan akan fight jatuhkan Anwar, si pelapis yang baru menjadi pemerintah itu. Ianya lebih baik dari Malaysia Lama ini.

4. Hasan Ali tubuhkan JATI. Gua cakap syabas. Tapi kalau JATI adalah platform belasah pimpinan PAS yang dia tak suka, belasah Khalid Samad dan Jean Francoise, bukan platform untuk perjuangan 3R lu tu, gua cakap g mampos. Selamat bergaduhlah lu dengan PERKASA. Berlumba2 untuk siapa lebih dilihat wira 3R.

Dan katakanlah Malaysia Baru dapat 2-3 penggal akan datang, Hasan Ali dan gua panjang umur, salah satu R dalam perjuangan Hasan Ali gua akan pijak2 depan Hasan Ali sendiri. Insyaallah. Amin.

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT