Nuffnang

Pengikut

Tukar Tiub

sumber :-

Tukar Tiub


MAYAT MAYAT BERGELIMPANGAN

Posted: 26 Sep 2011 11:10 AM PDT



DARI MUKA BUKU ZUNAR:


LAWAK HARI INI:
Inkues memutuskan Sarbaini bukan bunuh diri, tetapi tidak ada pihak ketiga terlibat dalam kematiannya, tapi rakaman CCTV hilang!!!! Ha ha ha ha aha aa hehehhhe hooo hiiii huuuu huuuu (anda tolong tambah lawaknya...)



SAMPAI BILA KITA NAK TUNGGU




PEGUAM KELUARGA SARBAINI : KEPUTISAN SUKAR DIPERCAYAI - mkini

Mengulas keputusan Mahkamah Koroner, peguam keluarga, Awtar Singh berkata adalah sukar untuk mempercayai bahawa arwah Sarbaini telah memanjat tingkap untuk melarikan diri.

"Mengapa dia perlu berbuat demikian? Dia pergi (ke sana) secara sukarela. Tambahan pula, tidak ada cap jari yang kelihatan di cermin tingkap dan mereka tidak mengambil pakaian ketua penyiasatan SPRM KL, Ahmad Fauzi (Husin), untuk menjalankan ujian DNA."

Awtar berkata SPRM perlu bertanggungjawab atas kematian itu kerana kejadian berlaku di perkarangan bangunannya.

"Kami sedang memikirkan untuk memfailkan semakan kehakiman, tetapi saya akan menunggu arahan daripada keluarganya."


PANDANGAN PARA PEMBACA

Woit TT, Ini semua makhluk dapat agak apa Koroner nak cakap... dah tau dah... kalau time investigation at crime scene pun, IO cuma buat ulasan macam ni je...

IO : Dah mati dah ni...
Press : Kenapa mati ?
IO : Mati sebab tak bernafas lagi
Press : Apa kesimpulan tuan?
IO : Mangsa mati sebab sudah tidak bernyawa lagi

Woi... Kalau semua angle korang dah seluk dengan duit, boleh lah nak buat cover up kaw2... Ini atas dunia semua boleh bikin pusing cerita... nanti sampai masa korang kena, tahulah macam mana kena pusing balik 6 feet under !! Fakta menarik yang boleh anak anak muda semua fikirkan disini... Bagaimana rakaman kamera litar tertutup secara tiba tiba "tidak berfungsi" pada hari kejadian?

Rasanya di Malaysia ni bila ada insiden2 sensai macam ni terjadi, selalu sangat CCTV "tidak berfungsi" pada waktu kejadian... hebat betul kebetulan macam ni... apa pun aku sebagai rakyat Malaysia tetap tidak akan kupangkah simbol dacin yang melambangkan kopek mega size biarpun diberi gerombolan See more...
By melayu celup on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

Bahasa inggeris nya misadventure yang diberikan alasan kematian oleh Koroner. Nak selamat kan SPRM alasan tak masuk akai pun tak kesah kerana tugas nya hanya mengikut perintah. Rakaman CCTV yang dipadam tidak diambil kira janji SPRM di selamatkan. Di dunia boleh lah tipu di hadapan Tuhan terima aje balasan nya.
By Nostalgia abkk on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

Mereka ni tak ada kerja lain bohong aje.Tak sudah-sudah dan tak habis-habis berbohong.Negara ini bukan Malaysia Boleh tapi Malaysia Bohong.
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

alasan2 pasal org2 yg mati kat malaysia nih macam Sarbaini & Teoh Beng Hock tak masuk akal macam kartun
By kote on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11





TV3SUKU MEMBERITAHU AHMAD SARBAINI MATI KERANA NAHAS... BUKAN BUNUH DIRI.. BUKAN DIBUNUH... BUKAN MAIN TERJUN TINGKAP... BUKAN MAIN KEJAR2... BUKAN MAIN KONDA KONDI... TAPI...MATI KERANA NAHAS... NAHAS JALAN RAYA??? NAHAS TANAH RUNTUH?? WARGHKKAKKAKKAKKAKKAKAAAAA
By kene tipu sokmo.... on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

foul play la pulokk yg suruh dia berdiri tepi balkoni ugut dia tu mcmana. nahas tu tak kan berlaku kalau kena soal sisat atas kerusi sofa loren. kemalangan tu berlaku mcmana. habaq la. kami nak tau jgak!!! buduh
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

burit lu la aizatul.. hidup membodek untuk duit pencen sebagai jusa A... prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado! lanchow sohai la mapuki!!!! kalau berdemo, kendia balik rumah, baik tak payah berdemo.. buat penat saja demo cenggini.. nak hajar gerombolan cuma satu.. demo sampai menang, kalo tak menang, mesti mati.. takut mati, jangan gi berdemo.. duduk di rumah, isap pelir sendiri lagi afdhol... kerja poyo dan bodoh bangang kalo gi demo, kendian masih ada niat nak jaga anak bini makan.. pergi mampus la anak bini.. ini biawak idup kepada perjuangan menentang gerombolan!
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

lar kemalangan?? tapi camna kemalangan leh jatuh pula? adakah dia lari sebab diugut dengan video lucah? Huh.. Apa penjelasan saintifik dalam kemalangan ini? pintu bilik tersekat untuk keluar beliau terpaksa keluar dari tingkap dan kemalangan berlaku?? adeh.. lepas ni SPRM kena letakan tanga tengkorak di tingkap bangunan sebagai amaran... sebab kawasan kemalangan.. kah kah kah
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

Bukan jatuh dilanggar nyamukkah? cehh....potong stim Kalau umno tak jatuh, msia yang akan jatuh seperti sarbani
By hasilox on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

wei aku nak tax superbike di buang...mcm babi je harga
By Anonymous on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11

dah agak mesti keputusan macam tu. tidak dibunuh dan tidak membunuh diri. eh, kalau sarbaini mati eksiden kereta boleh la nak cakap macam tu. apa punya bangang la. geng2 kastam apa lagi, strikes back la. kalau buat tak tau je nanti ada lagi kastam yg kena mcm ni.
By mek on ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI on 9/26/11



JANGAN LUPA JUMAAT INI




JANGAN HANYA BERCAKAP - LAKUKAN SESUATU

Posted: 26 Sep 2011 11:00 AM PDT




SATU LAGI MANGSA




SEPERTI BENG HOCK, PEMBUNUH SARBAINI DILINDUNGI? : SHAMSUL – keadilan daily

Keputusan mahkamah koroner bahawa Penolong Pengarah Kastam Selangor, Ahmad Sarbaini Mohamed jatuh sendiri dari Pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), sukar diterima.

Ketua Angkatan Muda KEADILAN (AMK), Shamsul Iskandar Mohd Akin berkata demikian mengulas penghakiman Aizatul Akmal Maharani, yang menolak unsur bunuh diri, homisid mahupun penglibatan pihak ketiga bagi alasan kematian allahyarham.

Katanya, kes-kes kematian yang berlaku ketika dalam tahanan SPRM seolah-olah dilindungi punca kematiannya seperti kematian Teoh Beng Hock pada Julai 2009.

"Kes ini tidak ada beza dengan Teoh Beng Hock dan kini seolah-olah setiap kematian yang membabitkan pegawai SPRM seperti dilindungi. Ini kerana kita harus ingat dalam penghujahan peguam, dan keluarga si mati, tidak ada bukti arwah terlibat dalam korupsi," katanya.

Menurutnya, tidak ada sebab untuk allahyarham terjun dari bangunan itu, malah beliau mempertikai mengapa sistem litar tertutup CCTV SPRM dipadamkan ketika inkues berjalan.

"Jangan biar rakyat hilang keyakinan dalam sistem kehakiman. Ini merupakan satu hari malang rakyat malaysia kerana kita lihat kesimpulan mudah dibuat iaitu seolah kemalangan di dalam pejabat dan tiada unsur jenayah," kata beliau.

Antara penemuan penting inkues itu adalah bahawa sistem litar tertutup CCTV SPRM didapati diganggu dengan 22 jam rakaman termasuk tempoh Ahmad Sarbaini datang ke premis agensi itu yang telah dipadamkan.

Ahmad Sarbaini, 56, yang bertugas di pejabat Kastam Pelabuhan Klang, ditemui mati di gelanggang badminton di tingkat satu pejabat SPRM di Jalan Cochrane 6 April lalu.

NOTA:
telah sampai masanya
kita buat laporan polis di luar negara
angkatan pemuda keadilan wajib
memikirkan cara dabn bagaimna
satu laporan boleh dibuat di luar negara

tempat pertama yang boleh dibuat laporan ialah london
caranya cukup senang
cari ngo eropah
minta ngo ini buat laporan polis
buat laporan polis atas

tuduhan : crime against humanity - jenayah terhadap kemanusiaan

nama utama patut dilaporkan
ialah ghani patail dan musa hassan
cuba dua nama ini dahulu

empat hari dahulu kekebalan rumsfled
baru sahaja ditarik kembali
rumsfled tidak akan berani meningglkan amerika
rumsfled dituduh: penjenayah perang

juga

lihat bagaimana ngo swiss
telah memerangkap taib mahmud
bukan saja akan didakwa di swiss
malah akan juga di dakwa di german

lihat bagimana ngo peranchis telah berjaya
membuka kes rasuah najib dan razak baginda
kes ini kan dibuka di paris tidak lama lagi

sekarang zaman global
ini lah tanda malaysia boleh
ini lah tanda melayu unggul


JANGAN LUPA JUMAAT INI


ENTOT MAT SALEH SEBELUM TERJUN MATI

Posted: 26 Sep 2011 04:20 AM PDT




SARBAINI MATI KERANA KEMALANGAN


kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


woit...TAK KAN ITU SAJE... kah kah kah..

woit...BAGAIMAN DENGAN MINAH YANG KENA ENTOT TU... kah kah kah



APA JADI DENGAN KLIP SEX ITU?





nota:
cakap dia entot entot mat saleh
wow - mana nak cari mat saleh ini?
kah kah kah





KORONER : SARBAINI JATUH DENGAN TIDAK DISENGAJA, BUKAN BUNUH DIRI - misider

Mahkamah Koroner memutuskan bahawa bekas Penolong Pengarah Kastam Ahmad Sarbaini Mohamed yang ditemui mati di premis SPRM awal April lalu "jatuh dengan tidak disengajakan".

Koroner juga menolak kemungkinan Sarbaini membunuh diri atau meninggal dunia disebabkan penyakit semula jadi.

Menurut Koroner Aizatul Akmal Maharani, Sarbaini terjatuh dari tingkat tiga dengan tidak disengajakan.

Sehubungan itu, koroner memutuskan bahawa Sarbaini (gambar) meninggal dunia disebabkan "nahas" dan turut memutuskan teori pegawai Kastam Diraja Malaysia itu dibunuh jelas tidak dapat dipertahankan kerana ketiadaan sebarang luka tangkis dan tanda-tanda mempertahankan diri atau kesan pergelutan.

Malah menurut koroner, tiada elemen 'foul play' atau penglibatan pihak lain serta tiada elemen jenayah.

Katanya, "teori-teori berkenaan adalah andaian semata-mata dan tidak disokong oleh mana-mana kenyataan."

Aizatul dalam penghakimannya juga berkata pihaknya bersetuju dengan pandangan pakar terutama mengenai kecederaan yang dialami Sarbaini.

KAH AKH KAH
KAH KAH KLA
KAH KAH KAH


mqa%$@ 56899)B* (^r%5#$3%
@3^())zY 6z%B##)08 *^HNN8%#900
T5@80)MG Bfggh8AZ8 S8ASY65%%$#$0
#3(0-_SX544 4z7ASJJ NS5 6AS3@#222]


JEMPUTAN MALAM JUMAAT INI


JEMPUTAN PROGRAM UNTUK MENJATUHKAN GEROMBOLAN

Posted: 26 Sep 2011 12:50 AM PDT



FORUM SELASA ESOK DEWAN CHINA





FORUM POLITIK PASCA ISA

Forum berlangsung seperti berikut:
Tempat: KL & Selangor Chinese Assembly Hall
Masa: 27hb September 2011, Hari Selasa
Waktu: 8.00 malam.

Ahli Panel:
1. YB Mohamed Azmin Ali
2. Dr. Wong Chin Huat
3. Prof. Dr. Abdul Aziz Bari
4. YB Sivarasa Rasiah

Sekian, terima kasih.



RAPAT JUMAAT DEWAN CHINA



NOTA:
sesiapa yang ingin bersama sama
menjatuhkan united malay national organisation
sila datang ke forum dan rapat ini





NOTA:
untuk anak muda
untuk dilihat cool
mari bersama datang ke program ini

yang poyo sila jangan datang!


JANGAN JADI POYO - JADi ANAK MUDA YANG COOL

Posted: 26 Sep 2011 12:34 AM PDT




COOL IALAH TURUN BERDEMO





RESOLUSI RAPAT KEBANGSAAN (PENGURUSAN) SAMM 02/2011 24-25 SEPTEMBER 2011

Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) telah mengadakan Rapat (Pengurusan) Kebangsaan yang menghimpunkan penyelaras kebangsaan dan negeri dari seluruh negara selama dua hari di Shah Alam. Rapat kali kedua ini berjaya mengumpulkan orang sumber dari perbagai latar belakang dan penuh dengan sesi diskusi sehingga menghasilkan idea pelaksanaan praktikal.

Sempena rapat ini SAMM telah mencapai 10 resolusi penting yang perlu diangkat.


1. SAMM ialah sebuah gerakan radikal muda bebas bukan 'front' mana mana parti politik tetapi sedia bekerjasama dengan mana-mana parti politik mahupun apa jua organisasi untuk menyelamatkan negara dari kerakusan pemerintah korup yang kedudukan indeks rasuahnya yang parah mengikut beberapa statistik badan dunia.

2. Demokrasi negara ini sedang 'tenat' apabila kadar kepercayaan rakyat terhadap proses pilihanraya amat rendah, SAMM menyokong usaha telus penambah-baikkan sistem pilihanraya dan mendesak PRU WAJIB hanya boleh diadakan selepas proses penambahbaikan selesai.

3. Apa jua DASAR dan PERUBAHAN NEGARA perlu mengambil-kira pandangan rakyat khususnya orang muda. Justeru itu SAMM melancarkan kaji selidik (skala besar) dalam masa 10 minggu untuk mendapatkan pendapat anak muda khususnya dari 11 juta golongan pekerja muda yang sedang bergelut dalam menyara kehidupan seharian yang semakin menggila kosnya.

4. SAMM meyakini pemansuhan ISA adalah kejayaan desakan rakyat dan perlu diteruskan terhadap undang-undang 'draconian' lain seperti AUKU. SAMM gesa rakyat jangan termakan gula-gula pengumuman. Undang-undang tidak boleh mansuh dengan pengumuman tetapi pemansuhan harus dilakukan di Parlimen. Selagi tidak dibawa ke parlimen pengumuman pemansuhan tidak bermakna dan tidak boleh dipercayai lagi.

5. Isu-isu yang menyentap sensitiviti agama dan perkauman serta permainan politik lucah yang tidak langsung menguntungkan rakyat harus segera dihentikan. Tumpuan sumber dan tenaga harus ditumpukan kepada bagaimana membantu rakyat yang semakin susah.

6. Tanah Melayu merdeka pada tahun 1957 manakala bagi Sabah,Sarawak pula 1963. Maka SAMM dengan tegas mengatakan semua organisasi dan individu yang berjuang melawan penjajah sebelum tarikh merdeka wajar diiktiraf sebagai pejuang kemerdekaan.

7. SAMM menegaskan semua keperluan asas rakyat seperti pembekalan eletrik,air,lebuhraya perlu dimiliknegarakan. Pendidikan serta perkhidmatan kesihatan percuma tidak boleh dikompromi. SAMM menggesa rakyat agar menjadikan ini sebagai agenda utama penilaian ketika PRU nanti.

8. Menyedari betapa pentingnya kesedaran dan kepedulian di kalangan anak muda, Rapat SAMM kali ini membuat keputusan SAMM harus punya sekolah politik dan jabatan penyelidikan bagi memantapkan pemahaman politik dan kesedaran hak warga dikalangan anak muda.

9. SAMM menentang keras pengkhianatan pemerintah terhadap kedaulatan negara yang mengagihkan taraf kerakyatan kepada warga asing dengan sewenang-wenangnya.

10. SAMM juga menyeru supaya rakyat menolak SEMUA ahli politik atau kaum keluarganya yang menyalahgunakan kuasa untuk kepentingan diri dan mengumpul kekayaan. Imej Rosmah Mansor bermewahan amat mengguris hati rakyat yang sedang bergelut dalam kehidupan seharian. Ia umpama mencurah garam ke luka rakyat.

11. Kenaikan harga barang semakin menghimpit, ini diparahkan lagi dengan kewujudan cukai terus kepada pengguna seperti GST/VAT. Adalah satu pembohongan sistem cukai terus kepada pelanggan belum dilaksanakan. SAMM menuntut pemerintah segera bertindak membatalkan sistem cukai yang menjerut leher rakyat. Sistem cukai ini memberi ruang selesa kepada korporat dengan mengalihkan cukai kepada peniaga besar kepada rakyat.

12. Negara semakin berada di bawah kawalan korporat besar. Indeks jenayah kononya dikatakan turun, tetapi amat berbeza dengan realiti kerana setiap hari jenayah terus kepada rakyat seperti ragut, rompakan (rumah seumpamanya), bunuh, ugut semakin meningkat. Yang dikatakan turun hanyalah kerana diberi tumpuan kepada jenayah skala tinggi seperti rompakan bank dan seumpamanya. Ini memberi persepsi Negara dikawal pemodal dan korporat besar. Indeks jenayah yang mempengaruhi turun indeks jenayah Negara ialah jenayah besar yang jejas korporat besar, tetapi bagaimana dengan jenayah yang semakin menggila yang berlaku terus kepada rakyat.

SAMM mendapati negara ini bukan sekadar diambang krisis tetapi sudah memasuki pintu krisis dan perlu diselamatkan segera.

SAMM melihat anak muda harus menjadi pelopor politik nilai. Dalam isu membela hak rakyat dan memberdaya anak muda, SAMM mengajak anak muda agar tidak kompromi, tidak ada istilah kedurjanaan yang harus dihalalkan untuk mencapai matlamat baik.

Untuk maksud resolusi,serentak dengan itu juga dirancang perbagai aktiviti dengan pendekatan radikalisma muda.
Selamatkan negara.

25 September 2011
www.anakmudamalaysia.com



JANGAN LUPA JUMAAT INI


SEMUA JAWAPAN SALAH

Posted: 25 Sep 2011 10:10 PM PDT






NOTA:


tempat duduk dalam bas rosmah dan najib
tak ada tempat rehat tangan kerana
tukang reka bas tak dapat ukuran
jamban rosmah yang tepat

untuk memastikan syarikat
bas ini terus mendapat kontrek
maka tuan empunya syarikat
telah mengarahkan jurureka
membuat kerusi terbuka
untuk meletakan jamban rosmah



NOTA:
agaknya berapa tayar bas ini
kah kah kah


JAMBAN DARI SUDUT BELAKANG





nota:
ada sesiapa tertarik hati
untuk menjamban di jamban ini?
kah kah kah
bayangkan bagaimana najib membuat 69
di jamban ini kah kah kah


NOTA:
sapa tak tahu membuat 69
mereka tidak cool
siapa belum pernah membuat 69
mereka mamat poyo
kah kah kah



JAWAPAN DARI PEMBACA:

Saja la Berita Harian ni.. cuba la naikan imej Najib dengan menyiarkan berita macam ni.. Najib berbasikal.. kan ke bagus.. :D

http://lagendabaling.blogspot.com/2011/09/selepas-naik-bas-di-perak-perdana.html :D baru la boleh menaikan nama perdana menteri.. keluar berita naik bas kan dah kantoi.. Atau sengaja BH ni sengaja nak wat reverse psikologi?
By Anonymous on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11

masa aku di london sekitar 2001-2003, mayor london naik bas dan underground tube ulangalik pi kerja selama sebulan. sapa pun tak tau (termasuk press dan staf dia) dia cakap saja nak test dan dia yakin public transport kat kota london masih mantap sebab dia boleh plan journey dan sampai on time. hehehe elo najib, setakat naik bas yg di modified tu hang tak payah laa bangga sangat.
By Anonymous on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11

aku rasa nanti bik mama dgn najib dalam kubo nanti dapat layanan wiwiaipee jugak kot kahkahkah...
By Anonymous on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11

bangang punya rosmah..org lain naik bas sampai berhimpit2 dia senang2 jer nak rileks2..pastu nak claim kata sanggup merasa kesusahan rakyat.penipu punya pemimpin..memang aku takkan undi ko laa..padan muka kalah..
By Anonymous on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11

Apasal tak tunjuk penuh gambar tu? Rugi tak dpt tengok gambar drebar dan kondakter bas tersebut yg duduk bersebelahan!
By alhusseyn on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11

alamak bro TT. tempat tangan mane boleh letak. bik mama xmuat nk duduk. haha. xpasal2 patah die duduk. kahkahkah !!
By Sam on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11

setelah kajiselidik dengan menteri di jabatan angkut & bas tersangkut (dalam traffic jam kl & celah2 dahan pokok di gaung2 genting), inilah kenyataan rasmi jabatan sebagai jawapan: bas sewa khas utk mengangkut perdana menteri serta laki itu mmg ditempah khas supaya ditanggalkan segala perkara tidakperlu termasuk tempat letaktangan (armrest) & tempat letakbeg (overhead bag compartment) serta beberapa tempatduduk - demi mengurangkan berat tanpa muatan (btm) bas tersebut,

setelah mencongak bahawasanya jika ditahan di pertengahan jalan oleh operasi jpj, tanpa segala ubahsuai itu, bas khas ini pasti disita di stesen timbang jpj kerana gagal melepasi berat dengan muatan (bdm) yang dihadkan undang2 setelah mengambilkira berat penumpang khas yang bakal menaikinya.

kalau tiada operasi jpj pun, tanpa ubahsuai khas ini, bas tersebut boleh mengakibatkan jambatan sungai perak runtuh atau retak seperti keretakan lebuhraya lingkaran tengah II (mrr2). walaubagaimanapun, ditekankan di sini bahawa See more...
By Anonymous on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11

bro tt,angakara ngko tak pasal pasal esok semua bas kena tukar tempat duduka bas kena tukar tempat duduk
By Anonymous on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11

mana mau letak la dey isham..baik lu tanya apa pasal tempat letak punggong dia besar gila.. kahkah
By Kepala Manchiss on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11


Bhai TT ... Hahaha... ini bukan bas.... ini lori la... hahaha... Bas mana ader kerusi yang duduk circular... hahahaha.... lori boleh la buat camnie... hahahaha Kalu bukan lori... tapi bukan bas... err... ini menipu namanya.... hahaha... Maybe inilah bas "RapidKL" yang baru kot.... bas khas untuk Bik Mama....
By C++ on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11

ni la nama dia lounge. bukan main bahaya bas macam ni. mana TALI PINGGANG KESELAMATAN? bas ni memang nak meniru sarah palin. nak meniru obama. semua orang2 tak GUNA dalam dunia ni, depa pandai la nak ikut. NAK TIRU. apa punyaaaaaaa bangang, bahalul..
By m on SOALAN UNTUK PARA PEMBACA on 9/26/11


JEMPUTAN MALAM 30 HARIBULAN



TUNGGU - APA NANTI TINDAKAN GENG KASTAM

Posted: 25 Sep 2011 09:03 PM PDT




SIAPA DAPAT HADIAH KERETA INI?




nota:
apakah mak cik tua
boleh memandu ferrari?
kah kah kah





INKUES SARBAINI : BLOG UMNO GUNAKAN VIDEO SEKS SERANG KASTAM

Blog-blog yang pro-Umno mengeluarkan video seks - usaha yang dilihat sebagai percubaan mahu mencemarkan reputasi pegawai-pegawai Kastam Diraja Malaysia menjelang keputusan inkues yang akan diumumkan berhubung kematian Ahmad Sarbaini Mohamed, Isnin ini.

Video itu, yang kelihatan dirakamkan secara rahsia, menunjukkan seorang lelaki Melayu mengadakan hubungan seks dengan wanita Caucasus, dipercayai di sebuah bilik hotel.

Blog theunspinners merupakan laman pertama mengeluarkan video itu, mendakwa lelaki dalam rakaman itu adalah seorang pegawai kastam manakala wanita itu pula pelacur rakyat Rusia.

Lelaki dalam video itu tidak dinamakan tetapi pemblog itu memaut rakaman tersebut yang berjudul "Pegawai Kastam Yang Terlampau," dengan kematian seorang pegawat kastam di bangunan pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Wilayah Persekutuan 6 April lalu.

Pemblog itu berpendirian selari dengan kedudukan SPRM dan peguamnya Muhamad Shafee Abdullah ketika prosiding berkenaan kematian Sarbaini.

Video itu dikaitkan dengan Kastam Diraja Malaysia selepas balu Sarbaini memberikan satu kenyataan kepada Raja Petra Kamarudin yang mengendalikan blog Malaysia Today, mendakwa kenyataan Shafee dan SPRM telah mencemarkan nama suaminya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... JANGAN INGAT KASTAM TAK BOLEH SERANG BALIK...kah kah kah..

kah kah kah...LUPA?.... BILL CINCIN SUAMI NAJIB ITU KASTAM YANG BOCORKAN.... kah kah kah...

kah kah kah... JANGAN BUAT KELAM KABUT... kah kah kah..

kah kah kah...NANTI KASTAM KELUARKAN SURAT IMPOT KAIN UNTUK SUAMI NAJIB.... kah kah kah..

kah kah kah...NANTI KASTAM KELUARKAN BILL IMPOT PERABUT UNTUK SUAMI NAJIB....

kah kah kah...NANTI KASTAM BOCORKAN BILL IMPOT CAWAT UNTUK SUAMI NAJIB...kah kah kah..


JENG JENG JENG

siapa impot ferrari?
dan hadiah untuk siapa?

pihak kasta hanya menunggu masa
kah kah kah




JANGAN LUPA JUMAAT INI




Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT