DUNIACACAMARBA |
- "Drag Queen" Termuda di Britain
- [Wajib Baca] Drama Liwat II: Pakar Autsralia Dakwa Sampel DNA Sayfool Tidak Lagi Bukti "Bermakna", Mengapa?
- Pelajar Teguk ARAK Ajak Cikgu BERTUMBUK
- Anak Derhaka: Remaja Perempuan MAKI dan PUKUL Ibu OKU
- Gadis Sanggup Mengaku "Anak Haram", Semata-mata Kerana...
- Apa GOSIP di balik Permohonan MAAF Kompas?
- [PANAS] Drama Liwat II: Doktor Osman SAHKAN Tiada Kecederaan & Koyakan di ANUS Sayfool
- [Gambar] 4 Lelaki Rusia Didapati Bersalah RAKAM & ROGOL Pelajar MALAYSIA
- 4 Remaja 15-16 Tahun Dicekup Lepas Lakukan SEKS!
"Drag Queen" Termuda di Britain Posted: 23 Aug 2011 08:07 AM PDT
Bosan? DCM ada cerita perilaku pelik manusia. Budak 12 tahun di Britain mempunyai hobi pelik. Dia gemar beraksi sebagai "drag queen" atau ratu bapok. Lebih menakutkan apabila budak itu mendapat gelaran Ratu Bapok Karnival. Hobi ini sudah tentu menggerunkan kebanyakan ibu bapa. Namun ibu bapa Redvers Stoke, Matthew dan Georgie berpendapat sebaliknya, walaupun agak bimbang pada permulaannya. Bagi mereka perlakuan Redvers hanyalah hobi pelik anak lelakinya. Kedua-duanya menegaskan bahawa Redvers seorang budak lelaki sejati tidak berperwatakan seperti yang ditampilkannya semasa beraksi sebagai ratu bapok. Bagaimana Redvers mendapat gelaran Ratu Bapok Karnival? Semuanya bermula apabila dia memasuki pertandingan ratu bapok yang berprestij di bandar. Dalam pertandingan itu, dia berjaya mengalahkan tiga orang lelaki yang berusia tiga kali ganda daripada usianya. Selepas "kejayaannya" itu, Redvers kini menggunakan nama Naughty Nora ketika membuat persembahan untuk majlis dan program tertentu.
P/s: DUNIACACAMARBA! | ||||||||||
Posted: 23 Aug 2011 05:56 AM PDT Saya petik:
P/s: Konspirasi bakal terburai! | ||||||||||
Pelajar Teguk ARAK Ajak Cikgu BERTUMBUK Posted: 23 Aug 2011 01:10 AM PDT
Saya petik:
P/s: Buka mata dan lihat betapa teruknya moral remaja sekarang. Lahanat ini anak siapa? | ||||||||||
Anak Derhaka: Remaja Perempuan MAKI dan PUKUL Ibu OKU Posted: 23 Aug 2011 12:30 AM PDT
Saya petik:
P/s: Lahanat! | ||||||||||
Gadis Sanggup Mengaku "Anak Haram", Semata-mata Kerana... Posted: 22 Aug 2011 11:10 PM PDT Saya petik:
P/s: Bingai! Berkaitan: Keluarga Wajib Bertaubat | ||||||||||
Apa GOSIP di balik Permohonan MAAF Kompas? Posted: 22 Aug 2011 09:10 PM PDT Saya petik: [MK] Ahad lalu, harian terkenal Indonesia Kompas memohon maaf kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak berhubung laporan yang diterbitkan mengenai dirinya dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor. Namun, permohonan maaf itu didapati hanya diselitkan dalam satu wawancara dengan Najib. Malaysiakini juga difahamkan bahawa ia juga dilakukan pada saat-saat terakhir oleh pengurusan tertinggi Kompas. Artikel pedas, yang menjadi kontroversi itu bertajuk 'Istri PM Najib dan Cincin 24 Juta Dollar'. Ia disiarkan pada isu Kompas 4 Ogos lalu tetapi dengan mudahnya boleh dilayari di versi Internet di Malaysia. ![]() Maira Nazarbayev dari Kazakhstan adalah ibu kepada Daniyar Nazarbayev yang telah bertunang dengan Nooryana Najwa, anak gadis Najib dan Rosmah. Kompas juga dalam laporannya itu menyifatkan Rosmah sebagai menjalani "kehidupan yang penuh kontroversi", dan mengaitkannya dengan Perimekar, syarikat yang dikatakan telah menerima komisen jutaan ringgit berikutan penjualan kapal selam Scorpene. Menurut penulis, perjanjian yang mencurigakan itu antara faktor yang membawa kepada pembunuhan wanita warga Mongolia Altantuya Shaariibuu pada tahun 2006. Menyedari artikel berkenaan mampu memberi kesan dan menjejaskan reputasi Najib, dua penasihat perhubungan awam tidak rasmi Najib - seorang daripada mereka dikaitkan dengan konglomerat Indonesia - bertindak segera mententeramkan keadaan - dengan meminta Kompas memohon maaf. ![]() Dua penasihat itu kemudiannya mengancam mengugut Kompas dengan tindakan undang-undang, tetapi ini juga gagal untuk menundukkan akhbar Indonesia yang berpengaruh itu. Kompas, bagaimanapun bersetuju membuka ruang kepada Najib untuk menjawap dan menangkis segala tuduhan dengan menghantar editor antarabangsa, Jimmy Harianto bagi menemubual Najib di Putrajaya pada Khamis lalu. Bagiamanapun pada Ahad lalu, agensi berita nasional Bernama mengesahkan bahawa Kompas telah meminta maaf kepada Najib. Setakat ini, mengapa Kompas membuat pusingan U pada saat-saat terakhir belum jelas tetapi menurut sumber, keputusan berkenaan telah dibuat dalam keadaan "situasi luar biasa". Namun, akhbar itu jelas tidak membuat permohonan maaf secara penuh - ia boleh diibaratkan sebagai 'permohonan maaf separuh'. Malah, permohonan maaf itu diselitkan pada perenggan 10 di halaman 10 akhbar itu dalam laporan yang bertajuk 'PM Najib Razak: Demokrasi Juga Terjadi di Malaysia'. ![]() Selain menerbitkan penafian Najib, akhbar itu juga tidak menyatakan bahawa dakwaan dalam artikelnya itu adalah tidak benar. Malah Kompas juga tidak menarik semula balik artikel, yang didakwa menghina Najib dan isterinya itu. Namun, di Malaysia, media arus perdana mencanang-canangkan permohonan maaf itu dan menyiarkannya di halaman utama mereka. | ||||||||||
[PANAS] Drama Liwat II: Doktor Osman SAHKAN Tiada Kecederaan & Koyakan di ANUS Sayfool Posted: 22 Aug 2011 08:28 PM PDT Saya petik:
| ||||||||||
[Gambar] 4 Lelaki Rusia Didapati Bersalah RAKAM & ROGOL Pelajar MALAYSIA Posted: 22 Aug 2011 06:00 PM PDT
Empat pemuda Rusia daripada golongan berada menggunakan iPhone untuk merakam aksi mereka merogol seorang pelajar kolej swasta eksklusif berusia 18 tahun di selatan London. Keempat-empat pemuda Rusia yang baru berada di Britain selama dua minggu itu telah melakukan serangan seksual kepada pelajar Malaysia selama sekurang-kurangnya dua jam setengah. Pelajar Malaysia itu menuntut di sebuah kolej esklusif yang mengenakan bayaran sekitar £30,000 setahun. Kesemua tertuduh berusia antara 19 dan 23 tahun, memberikan komentar yang menjijikkan - malah merakamkan pengakuan tentang rancangan untuk melakukan serangan seksual itu sehari sebelum kejadian. Oleg Ivanov, 23, Norayr Davtyan, 22, Armen Simonyan, 19, dan Gregory Melnikov, 23, menafikan tuduhan yang dikenakan terhadap mereka, namun juri di Mahkamah Woolwich Crown sebulat suara mendapati mereka bersalah. Davtyan menyifatkan gadis itu sebagai "mesin" dan memanggilnya sebagai 'sl **' ketika di dalam kotak saksi. Mahkamah diberitahu bahawa Ivanov berasa "kasihan" terhadap mangsa, apabila melihat dia menangis tetapi dipujuk oleh rakannya Davtyan. Pendakwa Peter Clement, berkata: "Ahli geng ini melihat aksi antara satu dengan yang lain, memberikan kata-kata semangat antara satu dengan yang lain, dan melontarkan kata-kata komentar tentang perkara yang telah dan akan mereka lakukan terhadap mangsa." Menurut keterangan mahkamah, pelajar Malaysia itu menghadiri sebuah parti dan meneguk segelas wiski sebelum ke disko.Walaupun tidak ada bukti kukuh yang menyatakan bahawa minumannya itu diletakkan dadah atau ubat tidur namun pelajar itu dilaporkan mabuk teruk sebelum kembali ke parti, muntah-muntah lalu tertidur. Pada keesokan paginya, mangsa bangun dan menyedari seorang lelaki sedang melakukan seks dengan dirinya. Mangsa memberitahu polis: "Saya hanya mahu dia berhenti, saya tidak dapat bangun, saya tidak dapat berdiri, saya berasa benar-benar, benar-benar, benar-benar letih, saya tidak dapat berbuat apa-apa saya tidak boleh menggerakkan tangan saya .. . "Saya hanya mahu menutup mata saya, saya hanya ingin mati, saya tidak rela akan perlakuan mereka." Davtyan telah disabitkan atas dua tuduhan rogol, Melnikov disabitkan dengan satu tuduhan rogol dan cubaan rogol manakala Ivanov dan Simonyan kedua-duanya disabitkan atas satu tuduhan rogol. Mereka masih ditahan sehingga mahkamah menjatuhkan hukuman esok.
P/s: Anak siapa yang menjadi mangsa? Berdasarkan keterangan berita DM ini, mangsa sudah tentu daripada golongan berada kerana kolej yang menjadi tempatnya belajar mengenakan kos yang mahal. Seperkara lagi, kalau diperhatikan, mangsa tidak sedarkan diri selepas meneguk segelas WISKI di sebuah PARTI. Bayangkan jika pelajar tersebut tidak ke parti itu, tidak meneguk air syaitan itu, sudah tentu dia tidak menjadi mangsa kerakusan empat lelaki lahanat itu. | ||||||||||
4 Remaja 15-16 Tahun Dicekup Lepas Lakukan SEKS! Posted: 22 Aug 2011 04:30 PM PDT Saya petik:
P/s: Aduhai! Terbarai & terburai! |
You are subscribed to email updates from DUNIACACAMARBA (DCM) To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Tiada ulasan:
Catat Ulasan