Nuffnang

Pengikut

Bila Harimau Sudah Menaip...

sumber :-

Bila Harimau Sudah Menaip...


Anwar Disahkan Pelaku Dalam Video Seks

Posted: 25 Jun 2011 12:21 PM PDT

KUALA LUMPUR, June 24 — US authorities have identified the man in the controversial sex video screened by "Datuk T" as Datuk Seri Anwar Ibrahim, a magistrate's court was told this morning.
The point was raised in the facts of the case read out today after the "Datuk T" trio of Datuk Shazryl Eskay Abdullah, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik and Datuk Shuib Lazim pleaded guilty to their involvement in the screening of the video on March 21.(my.news.yahoo)

Anwar Ibrahim lelaki hampas. Cerita bab Islam berapi-api tapi menyucuk pepet cina. Cinabeng lu Nuar. Satu Malaya kena kencing dengan lu. Lu main kaw-kaw pas tu muka toya je pegi Mahkamah esok tu...lu mentedarah biawak ke apa?

Ini bukan Thailand experts atau pendapat Yusry KRU, ini pendapat pakar dari US.

Zaman ni, mana ada pakar yang lebih convincing dari US?

Sekarang lu dah kantoi "main" , lu diam-diam. Kalau lu tak puas hati, lu fight kat Mahkamah. Kalau lu menang kes ni, gua bersumpah akan perjuangkan kebenaran lu sampai bila-bila.

Tapi, sekarang, lu dah kena game ... gua kesian kat family lu je..

LU MEMANG CIBAI LA !

"Experts from Dartmouth College also carried out a facial recognition analysis on the man in the video and found that it resembled Anwar Ibrahim," said Kamalluddin.
Abdul Rahim's lawyer Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah, who also submitted on that point today, told reporters later that according to the experts' report, they were 99.99 per cent certain that the man in the video is Anwar.

Cit!! Betul cakap Nalakaruppan. 99.99% tu...

Tiba-tiba, gua tertengok plak video yang dihoskan oleh Dato' Johari Abdul...makin celaru gua..










Apa cerita plak ni? Gua dah maki Anwar berbakul-bakul ni...Adoiiyaiiii!!!!



Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT