Nuffnang

Pengikut

MiLo SuaM

sumber :-

MiLo SuaM


Papa Gomo buat ugutan bunuh kepada kaki ganja?

Posted: 30 May 2011 11:07 PM PDT

SIAPA tak kenal Papa Gomo, blogger ikon fitnah United Malays No Otak, Umno? Tentu semua dah kenal blogger ni. Bila ingat sahaja Papa Gomo, semua orang tidak akan lupa dengan artikel-artikel fitnah yang ditulis di blognya.

Baru-baru ini Gomo telah mengaku melakukan ugutan bunuh ke atas seorang pengguna facebook bernama Harapan Rakyat rujuk sini [Papa Gomo]. Malah laporan Polis juga sudah dibuat tehadap Papa Gomo.

Berikutan laporan Polis yang dibuat ke atasnya, Papa Gomo telah menuduh Harapan Rakyat sebagai Mat Ganja, saudara Fariz Musa dan Azmi Zam yang turut sama membuat laporan Polis berhubung perkara ini pula masing-masing dituduh sebagai Kaki perempuan dan kaki mabuk.

Bagaimana pun Harapan Rakyat, atau nama sebenarnya Mohd Azwan Ab Rahman telah menulis sepucuk surat kepada MiLo SuaM, menyatakan bahawa beliau bukanlah seorang kaki ganja seperti yang didakwa oleh blogger kaki fitnah si Papa Gomo.

Malah beliau (Mohd Azwan) menyatakan kesediaannya untuk memberikan sampel air kencing untuk diuji (urine test) pada bila-bila masa. Di bawah ini surat yang ditulis oleh beliau.Jelas sekali Harapan Rakyat berani memberikan air kencingnya pada bila-bila masa dan ini menunjukkan beliau bukanlah seorang "kaki ganja". Jika beliau seorang kaki ganja tidak mungkin beliau berani memberikan sampel air kencingnya. Jelas sekali di sini Papa Gomo sekadar melemparkan fitnah sesuka hatinya kepada Harapan Rakyat, Fariz Musa dan Azmi Zam.

ReJaM© "Biasalah kaki fitnah bukan kira dosa pahala..."

Papa Gomo dah mengaku, bila Polis nak tangkap?

Posted: 30 May 2011 04:43 AM PDT

SEBELUM ini kalau korang semua masih ingat, Saiful Bukhari Azlan, orang yang mendakwa dirinya diliwat oleh Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim pernah membuat laporan Polis kerana menerima mesej di akaun facebooknya, kononnya dia telah diugut bunuh oleh seorang pengguna facebook menggunakan nama Badrul Hisham.

Di bawah ini printscreen mesej yang diterima oleh Saiful (shyfool).


Kalau kita lihat, mesej tersebut tidak menyatakan secara jelas bahawa badrul Hisham mahu membunuh Shyfool. Namun Shyfool telah membuat laporan Polis menyebabkan badrul hisham ditangkap dan disiasat oleh pihak Polis [Blog Shyfool].
.


Tapi apa yang berlaku kini, Papa Gomo secara jelas telah menghantar mesej ugutan bunuh kepada seorang pengguna Facebook yang menggunakan nama Harapan Rakyat, malah Papa Gomo telah mengaku bahawa dialah pemilik akaun facebook yang menggunakan nama Papa Gomo tersebut rujuk link ini [Papa Gomo].

Namun begitu, sehingga kini Papa Gomo masih bebas menulis blog fitnahnya sambil makan kacang di depan televisyen (Gua agak-agak je ni jangan saman plak keh keh keh).

ReJaM© "Bila Polis nak tangkap Papa Gomo?"

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT