Nuffnang

Pengikut

keAZAManMalaysia

sumber :-

keAZAManMalaysia


Bekas Pemandu Azizan dan Sukma muncul!!!!!!Dedah Anwar melanggan majalah playboy semasa menjadi TPM(Pres konference dianjur Zul Nordin)

Posted: 25 Mar 2011 05:50 PM PDT

sila baca berita harian hari ini..

seorang wartawan sin chew daily..

aku rasa cina makan babi kot..

dok persoal tindakan anwar semasa beliau tidak mengemas kini twitter pada pukul 10:23 hingga 10:42..

harharhar...

ini cina bodoh ke?? ini cina pundek ke?? ini cina tak basuh berak ke?? ke atau ini cina tak dapat masuk universiti belajar undang2 kerana dia bukan bumiputera mcm aku..lepas spm tk layak buat diploma atau dia terlupa nk isi borang matrik???

apa ko ingat sebelum beromen dan selepas beromen kena kemaskini twitter ke???

ko ingt twitter ni mcm punch card yg diperkenalkan mahadey tu ke??

twitter ni bukannya wajib..

dah anwar kata dia bersama2 ngn keluarga..dah la.

ye atau tidak wan azizah je yg tau..anak2 cucu anwar je yg tau...

yg dok pi sibuk buat apa wartawan cina ni???

prinsipnya...main twitter tk leh dijadikan bukti kontradik...tk juga boleh dijadikan alibi..

kalau hakim atau pulis terima jugak bukti camni..

cepat2 la kemas beg kita berangkat pindah ke amerika...

harharhar...

jom pi duduk senegara ngn yahudi...

coz y??mengarut la twitter..apa ko ingt twitter ni wajibul ghunnah ke nk update selalu..

ini kes serius....logik ke orng tk main twitter sebab nk gi beromen aje???

anwar leh ada alibi lain..dia pegi playboy.com ke...wwe.com ke...atau bharian.com..tengah baca buku playboy ke..mana la kite tau..

anwar pun satu..binawe pegi letak twitter sbagai bukti utama....kalau ye lepak ngn family..suruh family dijadikan saksi..ini bukan kes mahkamah syariah pun..ape la kome yob..(dah mcm zul nordin plak teman ye)

harharhar..

baca majalah playboy tu tk salah..yg salah adalah anggapan bahawa playboy tu salah..sabo aje lah..

ahahahahahahahahahaha

Ummi Hafilda akan menayangkan video seks Anwar Ibrahim dengan Siti XXXXXX sabtu ini dalam ceramahnya(twitter umi hafilda)

Posted: 25 Mar 2011 12:31 AM PDT

sila baca berita harian hari ini punya..

hishamuddin hussein..laki kepada marsila KERAbat pahang telah buat statement..

jangan ada sesiapa pun termasuk pihak pembangkang mengeluarkan kenyataan mengenai video seks yg melibatkan pemimpin tertinggi pembangkang..

iaitu anwar ibrahim...laaaa sapa lagi kan??

harharhar..

anwar ibrahim pun dah mcm ariel peterporn...adooooooooooooooooi...

nasib baik bukan dngn luna maya...waaaaaaaaaaaaaaargh

kalau tk mau jeles zul nordin...harharhar...

kalau ngn luna maya la agak2..mau zul nordin kata dia 110 peratus tk percaya..

ni ha aku bg idea sikit kat geng2 umno..

next shoot..dakwa anwar main ngn pondan chow kit plak...main kat rumah tumpangan..

baru kelas dan pedas korang nk tibai anwar...

ni rahim tamby chik ni dah berani keluar kelambu dah eh..

ceeeeeeeh....

sjak nk pru ni..rahim tabi keluar..ummi hafilda keluar..rahimi osman keluar..lepas ni sapa plak??

kita tungguuuuuuuu...

sapa2 ada suggestion sapa yg akan keluar sila2 la komen..aku pun nk tau gak..

jangan2..Siti XXXXXXXXX

harharhar..

(Siti XXXXXX adalah rekaan semata2..kalau ada yg bangang jugak percaya mmg sah korang bangang)

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT