Nuffnang

Pengikut

MANDOR.BLOGSPOT.COM

sumber :-

MANDOR.BLOGSPOT.COM


PAS ke Parti apa ni?

Posted: 14 Aug 2014 01:23 PM PDT

Cukuplah PAS.  Jangan terlalu emosi dan mahu tunjuk kuasa sampai Adun kamu pun kamu mahu zalimi.  Parti Islam ni mesti tunjuk contoh yang baik, mesti pandai jaga hati kawan.  Jika tidak, elok jangan berkawan.

Aku nak tanya, bagus sangat ke tindakan sokong TSKI sebagai MB Bebas yang terbukti sudah hilang majoriti?  Apa hebatnya TSKI itu sehingga PAS sanggup khianat rakan-rakan dalam PR yang lain?  Tidakkah ada sedikit pun rasa di hati merasa sedih dan sayu melihat pintu pejabat Exco dari rakan-rakan kamu dari PKR dan DAP itu dikunci, sedangkan kamu bergembira 4 orang tidur sekatil dengan TSKI yang Bebas itu?

Inikah teladan sebuah parti Islam?  Sebaik-baik TSKI itu jika kamu anggap baik sangat, apakah kamu langsung tidak ada rasa tanggungjawab kepada rakan-rakan lain  dalam PKR dan DAP?  Jika tidak setuju dengan Azizah tak mengapa, tetapi mengapa perlu tidur sekatil dengan TSKI?

Sudahlah kamu sokong Bebas, kamu nak ambil tindakan pula kepada Adun2 kamu yang mahu bersama PR?  Ehhh....PAS ke parti apa ni?  Aku tak sangka PAS jadi demikian....


Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT