Nuffnang

Pengikut

Era Pasca

sumber :-

Era Pasca


EDISI SULIT: 14 Calon UMNO N9 Yang Akan Digugurkan PRU13

Posted: 23 Oct 2012 10:17 PM PDT

Alamaaaaaaaaaaaakk!!! Ingat lagi tak keratan akhbar yg Muhyiddin kata BN dalam bahaya? Ok, aku akan dedahkan dulu barisan N9 yg akan digugurkan PRU13 nanti. Kes parah dah ni.. Melayu melayu harapan lembu2 Ladang Fidlot NFC N9 akan kecewa bebenar nih.. Dimana mereka nak mengadu nasib nanti? Tinggal pegang bendera sesorang je la nampaknya...


Inilah wajah wajah yg akan digugurkan rakyat pada PRU13 di Negeri Sembilan.. Harap najib carik la cai cai lain.. Tapi kalau penuh confident muka muka ni gak bleh menang, lantak laaaa.. Tak cukup punya undi pos yg sedia ada nak cover bilangan undi korang nanti!!!


Tapi aku rasa rakyat N9 x perlu bantah kalau muka2 ni nak jadi calon pun, sebab lebih mudah untuk kita kalahkan UMNO-BN. Najib pun x payahlah ambik tau posting ni ehk? 
Kih kih kiiiiihh..














Pesanan : Satu Pages fb baru nama 'PR supporter' (khas kepada penyokong PR) telah diwujudkan oleh rakan blogger pada 19.2.2012. Sasaran 1 Juta sebelum 13 March 2013. Sila klik di sini http://on.fb.me/zKwAgs untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih Mohon Like "Like" di bawah juga. 

Pecah Berita! Restoran Amy Search Umno Bungkus Di Wangsa Maju!

Posted: 23 Oct 2012 10:52 AM PDT

AH SUDAH? MELINGKUP DEME!


Kuala Lumpur - by @tiewnama.

restoran cheng ho di wangsa maju milik amy search telah di tutup kerana sebab sebab 
yang tidak dapat di elakkan, sama ada jin atau SYAITAN YANG DI KENALI 
di hantar di situ untuk menutup kedainya oleh orang yang dengki kepadanya 
atau ianya di baikot oleh kebanyakkan anak muda setelah mendapat 
tahu beliau menyertai umno. kerana umum tahu umno dibenci oleh anak muda.
kerana umno adalah pencacai british dan pengkianat orang orang melayu.

sebelum itu restoran yang sama milik amy di melaka juga telah bungkus dan lingkup.
amy berkemungkinan selepas ini di katakan bakal menjadi ahli parlimen boleh menang 
bagi Barisan Nasional kerana umum tahu BN terdesak mencari calon untuk terus berkuasa.

Umno yang menerajui Barisan Nasional telah dipilih oleh amy untuk menyertainya
dan kebanyakkan anak muda yang meminatinya sangat kecewa yang teramat sangat
sehingga tidak mahu lagi berkunjung di restoran yang pernah di lepak santai oleh
tuan guru nik abdul aziz nik mat satu masa dulu.

berbalik kepada ceritera asal, apakah amy sedang dilingkupkan oleh umno?


by @tiewnama - melingkup beb kalau join UMNO! ingat tu.. kahkahkahkahkah


Pesanan : Satu Pages fb baru nama 'PR supporter' (khas kepada penyokong PR) telah diwujudkan oleh rakan blogger pada 19.2.2012. Sasaran 1 Juta sebelum 13 March 2013. Sila klik di sini http://on.fb.me/zKwAgs untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih Mohon Like "Like" di bawah juga. 

Pecah Berita! Kabinet Bayangan Muhyidin Ganti Najib Tersebar!

Posted: 23 Oct 2012 08:14 AM PDT


Kabinet Bayangan Muhyidin? 

Kuala Lumpur. - by @tiewnama.
tim era pasca telah di berikan beberapa maklumat bahawa
najib razak sedang di himpit dari pelbagai penjuru untuk memastikan
beliau kalah pada perhimpunan agung umno akan datang, 

beberapa maklumat dari bangunan putra mengatakan tim muhyidin sedang
bergerak pantas untuk memintas najib untuk mendapat peluang menjadi
presiden umno yang baru, sedang najib sedang berura ura untuk membubarkan
parlimen pada bulan 11 ini dan mungkin akan melewatkan lagi tarikh persidangan
agung umno sehingga selepas pru 13,

najib kini sedang di intai peluang untuk di singkirkan dan beberapa anggota
dari MCA di gunakan untuk mengolah kebencian pada najib, perpecahan 
dalaman umno kini bertambah ketara bahangnya bilamana rais yatim dan beberapa
menteri BN yang lain di katakan bakal di singkirkan jika pru 13 di adakan,

najib razak kini sedang menyusun strategi begitu juga pesaing terkuatnya iaitu
muhyiddin yassin untuk mendapatkan kerusi presiden umno. perebutan ini di jangka
akan memecahkan lagi umno dengan beberapa puak dan suku.

kerana umum tahu bagi najib adalah 1Malaysia!
bagi muhyiddin pula adalah MyMalaysia dan melayu dulu!
dan daripada maklumat perisik kami, muhyiddin sedang mendahului
carta teratas sebagai bakal presiden umno menyingkirkan Najib. 


by @tiewnama - Malaysia mencipta rekod dunia kerana mempunyai paling ramai Menteri.
                            kahkahkahkahkah


Pesanan : Satu Pages fb baru nama 'PR supporter' (khas kepada penyokong PR) telah diwujudkan oleh rakan blogger pada 19.2.2012. Sasaran 1 Juta sebelum 13 March 2013. Sila klik di sini http://on.fb.me/zKwAgs untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih Mohon Like "Like" di bawah juga. 

Pecah Berita! Lagi Bayi Puteri UMNO dibuang dalam logi kumbahan!

Posted: 23 Oct 2012 05:08 AM PDT



MAYAT BAYI LELAKI BARU LAHIR DALAM LOJI KUMBAHAN - by @tiewnama.

KUALA LUMPUR - Mayat seorang bayi lelaki yang dipercayai baru dilahirkan 
ditemui dalam loji kumbahan Indah Water Konsortium di Taman Medan, 
Batu 5 di Sentul di sini hari ini. 

Mayat bayi yang masih bertali pusat itu ditemui seorang pekerja IWK 
yang sedang melakukan pemeriksaan rutin di salah satu pembetung 
di situ kira-kira pukul 11 pagi. 

Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Zakaria Pagan berkata, 
pada mulanya pekerja itu menyangkakan objek ditemuinya sampah 
namun setelah diteliti objek itu adalah mayat bayi. 

"Polis sedang menyiasat sama ada bayi malang itu dibuang 
dalam kolam pembetung atau dihanyutkan dari kawasan perumahan berdekatan," 
katanya ketika dihubungi hari ini.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARI TEKA INI BAYI  SIAPA? BAYI CINA? 
BAYI BENGALI? BAYI MELAYU ISLAM?

minyak naik harga barang juga naik kemudian hantaran juga akan naik, 
tak dapat cara halal, cara haram pun jadi. lepas itu dapat hasil, 
buang merata-rata, menikah itu mudah dan simple saja, yang buat menikah itu jadi rumit 
adalah manusia. orang orang melayu islam mengaku ahli sunnah kononnya.

hantaran jauh melangit mahalnya kononnya ikut sijil yang ada,
diskaun diskaun tiada, jika tidak mahu, berebut lagi orang lain yang mahu, 

Ini sudah tentu 100% bayi Muslim Islam Melayu bermazhab Ahli Sunnah wal jamaah. 
Mengapa gua sangat pasti? Sebab semua kawan-kawan kafir zhimmi, harbi, herba, hebru, 
mereka yang suka makan babi, tonggang arak, 
semua akan guna kondom bila mereka nak melakukan hubungan seks tanpa ikatan  bernikah. 

Bila mereka melakukan hubungan seks di hotel, tiada kaki penyibuk 
yang datang nak mengintai atau tangkap. Hanya kawan sebangsa 
dan seagama dengannya sahaja yang tak nak guna kondom.

Mengapa? Ada beberapa alasan yang diberikan. Sebab kondom itu haram. 
Sila rujuk Hadith Muslim 3371 Kitab al Nikah. 
Sebab sesetengah ulama berpendapat kondom itu makruh.   

Sebab malu nak beli kondom kat 7 11. 
Takut nanti kena report & kena tangkap basah 
oleh si penyibuk penyibuk JAWI, JAIS, & JAKIM yang suka jaga tepi kain orang lain.
Sebab saja tak nak pakai kondom sebab dah jemu pakai kondom.

Sebab tak ada duit nak kahwin sebab semua ibubapa nak jemput 100,000 orang 
ke majlis kahwin macam Ali Rustam. 

Jadi kerana on! SATU LAGI BAYI DI TEMUI MATI, SILA GUNA KONDOM!


by @tiewnama - Jangan Jual Anak Mahal Mahal Nak Mampos Jika Tidak Mahu 
                            Bayi Tidak Berdosa Berada Dalam Tong Sampah! kahkahkahkahkah.




Pesanan : Satu Pages fb baru nama 'PR supporter' (khas kepada penyokong PR) telah diwujudkan oleh rakan blogger pada 19.2.2012. Sasaran 1 Juta sebelum 13 March 2013. Sila klik di sini http://on.fb.me/zKwAgs untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih Mohon Like "Like" di bawah juga. 

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT