Nuffnang

Pengikut

Tukar Tiub

sumber :-

Tukar Tiub


TOKAN CANDU BERMUZAKAR LAGI!

Posted: 06 May 2012 10:56 AM PDT


TOKAN CANDU BERMUZAKAR CARI PASARAN


DEMO CETUS HURU-HARA HARAM, KATA JAWATANKUASA FATWA
- mkini

Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Agama Islam Malaysia hari ini memutuskan haram untuk umat Islam menyertai perhimpunan atau demonstrasi yang bertujuan tidak baik, melanggar undang-undang serta mencetuskan huru-hara dan kekacauan dalam negara.

Pengerusinya Abdul Shukor Husin berkata jawatankuasa memandang serius isu itu di mana sebahagian umat Islam telah bertindak sebagai perusuh jalanan dalam banyak perhimpunan atau demonstrasi termasuk seperti yang berlaku pada perhimpunan di ibu negara 28 April lepas.

"Tindakan merusuh, membawa kacau bilau dan merosakkan harta benda awam adalah suatu perbuatan yang ditegah Islam. Malah niat untuk menjatuhkan negara yang sah di sisi undang-undang melalui penganjuran demonstrasi seumpama itu juga haram di sisi agama.

"Sesiapa juga tidak boleh buat, tidak (boleh) bersetuju ke arah (usaha) mendatangkan kemudaratan, keresahan, menjadikan rusuhan sesama kita hingga berpecah, apatah lagi kalau berlaku pertumpahan darah," katanya pada sidang akhbar selepas mempengerusikan muzakarah ke-99 jawatankuasa itu di Sepang.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... TOKAN CANDU BERMUZAKAR LAGI... kah kah kah..

kah kah kah... BERMUZAKAR SIANG DAN MALAM.... kah kah kah..

kah kah kah...BERMUZAKAR PANJANG DAN PENDEK.... kah kah kah...

kah kah kah..BERMUZAKAR TAK ABIS ABIS.... kah kah kah..

kah kah kah...CIIIIT POOOOORAH.... kah kah kah

NOTA:
inilah hikmah politik jalan raya
dengan sekelip mata warga masuk kelas politik
dengan sekelip mata warga faham peranan penjual agama
dengan sakelip mata warga mengenal tokan candu

dengan jelas dilihat bagaimana agama telah digunakan
dengan jelas agama digunakan untuk menipu
dengan jelas agama digunakan untuk kezaliman
dengan jelas agama untuk menipu orang melayu

fatwa di gunakan untuk mempertahan kezaliman
fatwa di gunakan untuk membantu gerombolan yang rasuah
fatwa di gunakan untuk menyelamatkan gerombolan

tetapi

ada satu yang amat menarik
anak anak muda tak ambil pot
tokan candu tidka dipedulikan
kah kah kahhanya radi bangsar utaam yang berani menolak muzakar!PENIPUAN DI TERUSKAN - PILIHAN RAYA DIJALANKAN OLEH MAT GEROMBOLAN

Posted: 06 May 2012 10:36 AM PDT

KOMENTAR TUKAR TIUB

akhbar sinar melaprkan wan ahmad ahli united malays national organisation
ke esokan harinya wan ahmad mengakui bahawa dia ahli gerombolan
tetapi maloan ini tidak ingat cawangan mana

jelas maloan ini ahli gerombolan

tetapi lebih dari satu minggu
tetiba malaon ini menafikan

apa yang terjadi?

cukup senang
elementry my dear watson - mengikut kata sherlock holmes

dalam masa satu mingu kerja ubah suai dilakukan
dalam masa satu minggu laman nama ahli gerombolan hilang dari maya

tetiba malaon ini tidak lagi ahli gerombolan

kah kah kah
kalau mat bangla boleh jadi pengundi
kalau mat indon boleh jadi pengundi
mustahil malaoan ini tidak dapat dibersihkan
kah kah kah

pasti dalam satu minggu ini
nama malaon in i tekah di delete
pasti dalam satu minggu ini
semua nya diatur kembali

woit.. ingat rakyat bangang ke?
kah kah kah


DUA EKOR MERANCANG UNTUK MENIPU


SAIFUDDIN TETAP TEGASKAN TIMBALAN SPR ADALAH AHLI UMNO - minsider

KUALA LUMPUR, 6 Mei — Saifuddin Nasution hari ini menafikan beliau telah tersilap apabila menuduh timbalan pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Wan Ahmad Wan Omar menjadi ahli Umno Kubang Bunggor, Pasir Mas.

Setiausaha Agung PKR itu menegaskan "kesalahannya" adalah tidak bermakna Wan Ahmad bukan ahli Umno, menjelaskan timbalan pengerusi SPR itu sebelum ini mengakui menyertai Umno.

"Ia mungkin berlaku (kesilapan). Umno ada 3.3 juta ahli, saya mungkin tersilap cawangan Wan Ahmad.

"Tapi Wan Ahmad sendiri mengakui. Beliau sebelum ini mengakui menjadi ahli Umno, cuma beliau tidak ingat bila ... jadi, beritahu kami, cawangan mana?" kata Saifuddin kepada The Malaysian Insider.

Wan Ahmad sebelum ini menafikan dakwaan itu, dan menyifatkannya sebagai tuduhan untuk merosakkan nama baik dan imej badan berkenaan.

Kenyataan Wan Ahmad itu dilihat bercanggah dengan kenyataan yang dibuatnya kepada Sinar Harian sebelum ini yang mengakui beliau adalah ahli Umno namun terlupa cawangan yang didaftarnya.


RADIO BANGSAR UTAMA RADIO MELAWAN - LAYARI SEKARANG!

musik punk non stop
musik rock non stop
musik sosialis non stop
musik komunis non stop
musik antarabangsa non stop

layari sekarang!LAGI PERCUBAAN JUAL CANDU - KALI INI TOKAN BESAR

Posted: 06 May 2012 03:19 AM PDT
TOKAN BESAR MULA MENGEDAR CHANDU
DARI FACE BOOK:
Razali Abd Ghafar
about an hour ago
On your timeline


kalau anda jumpa pengerusi fatwa kebangsaan apa anda akan tanya pada beliau? soalan aku pertama ialah apa hukumnya menyalahguna dana awam utk kepentingan diri dan keluarga..

TOKAN JUAL CANDU BUAT ORANG MELAYU KHAYAL

Posted: 06 May 2012 03:04 AM PDT
TOKAN BESAR JUAL BERAS JATITOKAN BESAR PENJUAL CANDU

Sebenarnya Mufti kepala buto Syaitan ini nak cakap berbanyak terima kasih kepada Najib dan Rosmah kerana menaik tarafkan jawatan mufti yang sekarang sama taraf dengan ahli Exco. Buat apa naik taraf mufti? Mufti mana ada sama taraf dengan ahli Exco yang dipilih rakyat? Siapa yang pilih mufti? Rajah Gopal!!! Jadi jangan nak tipu rakyat! Mufti Pemalas tiada taraf langsung.

Hanya pandai berbahasa Arab. Itu saja yang kamu tahu. Tauke-tauke kafir yang makan babi jauh lebih mulia daripada kamu Mufti Upahan! Tauke-tauke kafir yang makan babi dapat memberi pekerjaan kepada orang ramai manakala mufti-mufti hanyalah free loaders yang meminta sedekah melalui wang zakat. Naik taraf mufti hanya membazirkan wang rakyat sahaja kerana sekarang kita pembayar cukai terpaksa membayar lebih kepada mufti.

Buat apa bayar mereka ini mahal-mahal? Mereka hanya pandai berbahsa Arab. Kalau mereka ini menjadi Tour Guide menolong pelancong asing daripada negara Arab melancong di Bukit Bintang, ada faedah juga untuk ekonomi negara. Mereka ini hanya menjadi beban kepada rakyat Malaysia sama seperti Rajah Gopal dan kerabat Free Loaders. PTUUUIIIIH UNTUK SEMUA MUFTI MALAYSIA!!!!!!
By KURANGKAN GAJI SEMUA MUFTI !!!!! on TOKAN JUAL CANDU - MAHU UFTI LAGI on 5/5/12

Tengok TV semalam (saya dah lupa samada Rancangan Tipu Malaysia atau Tipu 3). UMNO juga memperalatkan ketua Sami Buddha. UMNO paksa ketua sami Buddha membuat kenyataan sempena Hari Wesak suruh ketua sami Buddha mengutuk peserta-peserta Bersih 3.0. Jadi UMNO bukan sahaja memperalatkan agama Islam. Sekarang mereka juga memperalatkan agama Buddha. Manakala agama Kristian dipergunakan untuk menakut-nakutkan orang Melayu.

Agama Yahudi pula digunakan oleh UMNO untuk menyatukan orang Melayu. Jadi bro Isham memang betul. Agama telah dijadikan candu oleh rejim UMNO untuk memperalatkan rakyat Malaysia terutamanya orang-orang Melayu yang terlalu ketagihkan agama. Komunis lagi jujur. Di negara kuku besi China, pemerintah tak perlu guna agama untuk memerintah secara kuku besi.

Jadi UMNO memang jauh lebih teruk dan laknat daripada komunis kerana UMNO terpaksa mempergunakan agama untuk menipu orang ramai. Kepada MUFTI SYAITAN UMNO saya bagi middle finger saya dan ucapan KEPALA BUTO ENGKAU MUFTI OI!
By AGAMA CANDU ARABIA on TOKAN JUAL CANDU - MAHU UFTI LAGI on 5/5/12

BANGUN LAWAN TOKAN

Nabi Muhammad saw sendiri pun menggulingkan kerajaan musyrikin mekah. Mencontohi perbuataan Rasullah saw adalah sunnah kepada umat Islam, oleh itu perbuataan menggulingkan mana-mana kerajaan yang zalim,menyeleweng,korup,menindas,menipu dan pelbagai lagi yang buruk adalah menjadi sunnah dan kewajipan kepada umat Islam untuk melakukannya. Menyokong mana-mana kerajaan yang sebegini adalah haram. Pro_Pembaharuan go fucked and sodomized your mother or sisters
By Anonymous on TOKAN JUAL CANDU - MAHU UFTI LAGI on 5/5/12

Nampak ular dalam semak nampak ulamak, ketuk kepala ulamak dahulu sebab ulamak jauh lebih merbahaya daripada ular dalam semak kerana semua ulamak adalah hamba abdi Rajah Gopal dan bendaharanya Tun Mamakthir.
By ULAMAK = ULAR DALAM SEMAK on TOKAN JUAL CANDU - MAHU UFTI LAGI on 5/5/12

ANAK MUDA MELAWAN TOKANHOI TIM TUKAR TIUB! RAJAH GOPAL PAHANG (YANG KALAH JUDI DI LONDON TAK NAK BAYAR SURUH RAKYAT MALAYSIA DAN SELALU BERBINI MUDA) BERTITAH LAGI. KALI INI BERTITAH PASAL BERSIH 3.0 TOLONG BUAT ULASAN SEGERA SEBAB I TAK SABAR NAK DENGAR ULASAN TUKAR TIUB TENTANG SANG RAJAH GOPAL PAHANG INI.
By RAJAH GOPAL PAHANG on TOKAN JUAL CANDU - MAHU UFTI LAGI on 5/5/12

hisam..di dalam hutan rompin pahang ada pemberian my cad kepada pendatang kemboja...di sana ada bangunan dan pegawai jpn yang bertugas...mintak tolong dapatkan maklumat lanjut... saya cuma kerja pemandu jpn
By Anonymous on TOKAN JUAL CANDU - MAHU UFTI LAGI on 5/5/12

ORANG RAMAI TIDAK KAN BERKOMPROMI JIKA PILIHAN RAYA MENIPU

Posted: 06 May 2012 02:43 AM PDT

DUA EKOR MERANCANG UNTUK PENIPU


RAKYAT TAK AKAN BERKOMPROMI

GUA MUSANG 4 Mei - Rakyat, pengundi dan orang ramai tidak akan berkompromi dengan mana-mana pihak yang berniat menipu di piliahnraya yang akan datang. Ini adalah janji 300 ribu warga Malaysia tua dan muda yang turut sama dalam perhimpunan Bersih 3.0, Sabtu lalu.

Orang ramai berkata, rancangan untuk menipu dalam pilihan raya jelas tidak menghormati keputusan rakyat.

Apa yang berlaku pada perhimpunan Bersih 3.0 itu menunjukkan niat orang ramai untuk menentang rancangan penipuan yang telah disusun dan diatur.

Orang ramai mencabar United Malays National Organisation agar bersaing dalam saluran piliha raya tanpa menipu.

"Kalau anak jantan bersainglah di peti undi. Jangan menipu. Jangan beri kad pengenalan pada Bangla. Jangan beri kad pengenalan pada Mat Indon. Kenapa pekerjqa parti tidak boleh memereksa kad pengenalan?"KERAJAAN TIDAK AKAN BERKOMPROMI
- meloya

GUA MUSANG 4 Mei - Kerajaan tidak akan berkompromi dengan mana-mana pihak yang berniat menggulingkan kerajaan yang dipilih oleh rakyat seperti dalam perhimpunan Bersih 3.0, Sabtu lalu.

Najib Razak berkata, tindakan pihak terbabit jelas tidak menghormati keputusan rakyat dan undang-undang negara sehingga tercetusnya ketegangan serta mengganggu-gugat keamanan yang dikecapi selama ini.

Menurutnya, apa yang berlaku pada perhimpunan Bersih 3.0 itu menunjukkan niat pihak pembangkang hanyalah untuk menggulingkan kerajaan melalui demonstrasi jalanan.

Najib yang juga Pengerusi Barisan Nasional mencabar pembangkang agar bersaing melalui saluran pilihan raya.

"Kalau anak jantan bersainglah di peti undi. Saya tidak nafikan ada sedikit sebanyak kekasaran oleh polis tetapi ia boleh dielakkan jika mereka hormati undang-undang.


sila layari radio bangsar utama:
LAWAK BODOH HARI AHAD 6 APRIL 2012

Posted: 06 May 2012 12:47 AM PDTKOMENTAR TUKAR TIUB


ini adalah cara untuk menakut nakutkan orang melayu
ini untuk memastikan orang melayu terus bodoh
ini untuk memastikan orang melayu berjiwa hamba
ini untuk memastikan orang melayu ditambat hidung
ini untuk memastikan orang melayu tak sokong pakatan

ini kempen last kopek dari gerombolan
ini kempen buat cerita hantu lepas itu jual tangkal
ini kempen nak takutkan melayu dengan china

SILA TANYA
masa pemimpin gerombolan
buat duit kaya raya napa tak ingat melayu
mengapa tak kongsi kongsi dengan melayu
mengapa rembat untuk kroni anak dan bini

sekarang daj nyawa nyawa ikan baru sedar
bak kata mat saleh... too late bro.. you are in the shit
padan muka kah kah kah

UMNO LUMPUH MELAYU LENYAP
- meloya

JASIN 5 Mei - Hak-hak istimewa orang Melayu akan lenyap jika usaha pihak tertentu untuk melumpuhkan UMNO tidak dihalang.

Pengerusi Badan Perhubungan UMNO negeri, Mohd. Ali Rustam berkata, orang Melayu kini menghadapi tekanan dan cabaran paling hebat, lebih-lebih lagi ada usaha untuk melenyapkan UMNO daripada terus menjadi tunjang pemerintahan negara.

''Apabila UMNO lenyap, kekuatan politik orang Melayu juga akan terhapus. Semua orang tahu, perjuangan menjaga hak-hak orang Melayu merupakan tanggungjawab utama UMNO sejak dulu kini dan selamanya.

''Oleh itu menjadi tanggungjawab orang Melayu untuk terus mempertahankan UMNO daripada lemah kerana tidak mustahil segala hak keistimewaan kita akan lenyap.

''Saya minta orang Melayu bersatu memperkukuhkan UMNO kerana itu sahaja kekuatan politik mereka untuk terus memegang tampuk pemerintahan negara," katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... KAH KAH KAH...KAH KAH KAH...kah kah kah..

kah kah kah...TERGOLEK DOG KETAWA.... kah kah kah...

woit... MACAM MANA BOLEH BERLAKU?.... kah kah kah...

kah kah kah...GEROMBOLAN INI UMUR BERAPA?... kh kah kah..

kah kah kah...MANUSIA MELAYU INI DAH WUJUD 5 RIBU TAHUN.... kah kah kah..

kah kah kah...YANG AKAN LENYAP GEROMBOLAN.... kah kah kah..

kah kah kah...YANG AKAN LENYAP MAT MONGOL...kah kah kah...

kah kah kah...YANG AKAN LENYAP BIK MAMA... kah kah kah...

kah kah kah..YANG AKAN LENYAP RAZAK BAGINDA.... kah kah kah

kah kah kah..YANG AKAN LENYAP MAHAFIRAUN.... kah kah kah..

kah kah kah..YANG AKAN LENYAP PEROGOL AMAH...kah kah kah..

kah kah kah..YANG AKAN LENYAP PEROGOL KANAK KANAK...kah kah kah

kah kah kah...YANG AKAN LENYAP PENIPUAN.... kah kah kah..

kah kah kah....YANG AKAN LENYAP PENIPUAN DALAM PILIHANRAYA...kah kah kah..

kah kah kah..YANG AKAN LENYAP KONTREK JUNKIES... kah kah kah..

kah kah kah..YANG AKAN LENYAP TUKAR JUAL KONTREK.... kah kah kah...

woit..PASTI AKAN LENYAP IALAH UTUSAN MELOYA.... kah kah kah

woit...MUSTAHIL MELAYU AKAN LENYAP.... kah kah kah..

NOTA:
di selatan siam ada melayu
di indon ada melayu
di filipina ada melayu
macam mana melayu akan lenyap
kah kah kah


sila layari radiobangsar utama:


SAHEH - ADA BANGLA DAN INDON TERLIBAT SAMA

Posted: 05 May 2012 11:20 PM PDT
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...APA YANG IKHLAS CAKAP INI SAHEH.... kah kah kah..

kah kah kah..MEMANG ADA MAT BAGLA YANG BERDEMO SAMA... kah kah kah..

kah kah kah.....GAMBAR DI BAWAH INI BUKTI YANG SAHEH... kah kah kah


INI BUKTI YANG AMAT SAHEH
IKHLAS DEDAH PENGLIBATAN PENIAGA ASING DALAM PERHIMPUNA BERSIH 3.0
- meloya

KUALA LUMPUR 5 Mei - Pertubuhan Ikatan Usahawan Kecil dan Sederhana Malaysia (Ikhlas) mendedahkan perhimpunan Bersih 3.0 yang mengakibatkan huru-hara di ibu negara minggu lalu, bukan sahaja didalangi anggota pakatan pembangkang malah turut disertai peniaga-peniaga warga asing.

Presidennya, Mohd. Ridzuan Abdullah berkata, kumpulan warga asing dari Indonesia dan Bangladesh itu dilihat memakai baju kuning Bersih 3.0 dan turut sama menyertai perhimpunan haram di sekitar Dataran Merdeka.

Jelas beliau, selain daripada menyertai perhimpunan yang mengakibatkan pelbagai kerosakan harta awam itu, peniaga-peniaga terbabit turut dikesan mengambil kesempatan menjaja semasa demonstrasi tersebut.

"Saya telah menghantar wakil dan dia mengakui melihat ramai peniaga warga asing di dalam perhimpunan itu.
APA ITU RABU : RADIO BANGSAR UTAMA

rabu ialah stesen radio internet
rabu ialah stesen radio melawan
rabu ialah stesen radio melanggar
rabu ialah stesen radio cool
rabu ialah stesen radio chic
rabu ialah stesen radio radikal

layari sekarang:
www.radiobangsarutama.blogspot.com

pada minggu ini
setiap malam dari jam 9.00 malam
siaran terus menerus
tentang bersih

dari rabu akan dapat didengari:
berita bersih
berita menghasut
berita terkini


dari rabu akan berkumnadang:
lagu punk rock
lagu rock klasik
lagu rock kapak
lagu metal
lagu perjuangan
lagu melawan
lagu sosialis
lagu komunis
lagu lagu perjuangan dari seluruh dunia

sesekali lagu mat bunga
sesekali lagu mat jiwang

NOTA:
untuk mengiklankan program
untuk berhubung
untuk membuat bantahan
untuk memberi komen
untuk mengutuk
untuk mencaci
untuk membodek
sila hubungi:

radiobangsarutama@gmail.com

jadi cool jadi kawan rabu
BE COOL – BE DARE


KEKUATAN KAUM BURUH - INI BUKTI SAHEH!

Posted: 05 May 2012 10:01 PM PDT
KOMENTAR TUKAR TIUB

kaum buruh selalu dihina
mereka dibayar dengan gaji yang murah
mereka dikatakan tidak ada kelulusan akademik
mereka duduk di kawansan murah yang berasak asak
mereka tinggal dalam rumah yang sempit

anak anak mereka gelandangan
isteri jual kueh untuk tambah pendapatan
hidup mereka sesak dan susah

lihat klip dibawah ini
inilah tanda kekuatan kaum buruh
ini bukti kekuatan mogok
inilah bukti bahawa yang mengerakkan negara
yang membangunkabn negara
yang membanting tulang untuk negara ialah kaum buruh

tapi mereka bekerja untuk kaum kapitalis
kaum kapitalis jadi kaya raya
kaum kapitalis bayar gaji rendah
gaji murah
towkay untung banyak
inilah cara kaum kapitalis buat duit

pemandu lori adalah buruh terkuat
pada tahun 1996 di peranchis pemandu kontena mogok
pada tahun 2010 di peranchis pemandu kontena mogok lagi
kerajaan peranchis amat takut
kerajaan peranchis terpaksa akur
dengan semua tuntutan pamandu kontena

bila pemandu kontena di peranchis mogok
seluruh eropah terhenti
semua jalan jam di eropah
inilah buktinya kekutan kaum buruh

MOGOK DI KLANG
apa yang sedang berlaku di klang hanya permulaan
pemandu kontena kita belum merasakan kuasa mereka
bila mereka sedar yang mereka berkeupayaan mereka
bila mereka sedar kekuatan mereka
maka kita lihat mat mongol akan gelabah
kita akan lihat gerombolan gelabah

bila pemandu kontena sedar kuasa mereka
sama saperti yang dirasakan oleh pemandu kontena di perancvhis
kita akan lihat:


gaji mereka naik
mereka akn mendapat keselesaan
mereka akan dihormati

salut untuk pemandu yang berani
teruskan mogok
luaskan mogok

GEROMBOLAN GELABAH
lihat gerombolan akan gelabah
lihat media akan mula buat cerita menipu
lihat utusan akan mula buat fitnah
akan muncul berita mogok ini ditunggankan oleh pakatan
mongok ini diguankan oleh pembangkang
atau jangan politikkan mogok ini

sedarlah bahawa mogok ini
sama saperti demonstrasi
sama seperti bersih
hanya pemandu ini lebih gigih
kerana yang mereka tuntut ialah upah yang lebih

jadikan mogok budaya kaum buruh
jadikan mogok senjata ampuh
bila ini bermula
makan inilah tanda gerombolan akan tumbang!

NOTA:
anak muda
anak muda mahasiswa
kaum pelajar wajib tunjukkan setiakawan
wajib datang ke klang
bersetikawan dengan kaum buruhSALUT BURUH YANG MOGOK - KEMBANGKAN MOGOK INI!
TUMBANGKAN KERAJAAN BUKAN SATU KESALAHAN - YANG SALAH TIPU PILIHANRAYA

Posted: 05 May 2012 09:39 PM PDT
KOMENTAR TUKAR TIUB

lihat dan baca dibawah
nak tumbangkan kerajaan bukan salah

jangan ditakut takut kan
madey cuba menakut nakut kan orang ramai
dengan penglipur lara nam tumbangkan kerajaan

najib tumbangkan kerajaan pakatan di perak
bukan dengan cara pilihanraya
bukan dengan cara kira undi
ini bukan fitnah
ini saheh

jadi kenapa kita ditakit takut
dengan konsep tumbangkan kerajaan

siang malam nik aziz berkerja nak tumbangkan gerombolan
siang malam hadi berceramah nak tumbangkan gerombolan
siang malam mat sabut berceramah nak tgumbangkan kerajaan
siang malam anwar berceramah nak tumbangkan kerajaan
siang malam tian chua ceramah nak tumbangkan kerajaan
siang malam kit sing kerja nak tumbangkan kerajaan

nak tumbangkan kerajaan ini kerja politik

di amerika ron paul nak tumbangkan obama
di uk ed miliband nak tumbangkan davis cameron

semua bekerja nak tumbangkan kerajaan
yang beza gerombolan guna cara tipu
jangan tipu pilihanraya
jangan menang keran undi bangla
jangan menang kerana undi mat indon

yang ini kita semua marah
yang ini kita buat janji

pasal tipu inilah 300 ribu keluar ke jalan raya
kalau tipu lagi satu juta akan keluar ke jalan raya
ini bukan amaran - ini janji!


ORANG JAHAT RANCANG TIPU

ATUR STRATEJI LUAR BIASA : NAJIB - berita hairan

KUALA LUMPUR: Ahli UMNO diingatkan supaya melipatgandakan usaha dan mengatur strategi luar biasa bagi memastikan parti kekal relevan dan menjadi tonggak membawa negara ke arah mencapai Wawasan 2020.

Kita mesti sedar lebih-lebih lagi di negeri yang kita kalah. Kita mesti buat sesuatu yang luar biasa dari segi strategi, kesungguhan, perancangan, program yang kita laksanakan dan peranan kita dalam media sosial.

"Jangan kita (hanya memberi sumbangan) pada tahap mendatar atau biasa saja. Kalau kita ingin menumbangkan pembangkang di negeri tertentu, kita mesti berusaha lebih daripada biasa. Ini mesej saya dan kita mesti bersatu lebih daripada biasa," katanya dalam temu bual oleh UMNO Online sempena ulang tahun UMNO ke-66.


http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/MALAM INI JAM 9.00 MALAM RADIO BANGSAR UTAMA

temu bual dengan dr chin huat
seorang akademik
saorang aktivis ilmuan
saorang intelektul amwan

ahli jawatankuasa bersih

jika ada apa apa soalan untuk saudara chin huat
sila hantarkan sekarang ke:

radiobangsarutama@gmial.com
Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT