Nuffnang

Pengikut

Addin

sumber :-

Addin


Tanda-Tanda Kiamat Kecil Buat Umno.. Gambar Nih Buktinya

Posted: 13 May 2012 09:56 AM PDT

Hanya segelintir dari jumlah yang dikatakan 70,000 yang memenuhi Stadium Bukit Jalil pada malam sebelumnya hadir pada tengahari semalam. Terdapat beberapa buah khemah pameran dan gerai yang telah dipasang di luar stadium, tetapi tidak ramai orang menjengahnya. Tiada seorang ahli politik pun yang datang berhimpun pada malam sebelumnya kelihatan hadir di karnival pada hari semalam, yang hanya dihadiri tidak lebih dari 300 orang sahaja pada awal tengahari.

Mengikut aturcara program, karnival yang "masuk-percuma" itu sepatutnya bermula jam 10 pagi. Kebanyakan tumpuan hanya di khemah expo kerjaya oleh Pemuda BN, arena paintball dan beberapa gelanggang futsal.

"Hari ini pagi Sabtu. Keadaan begitu sunyi. Saya harap lebih ramai akan datang pada sebelah tengahari," kata seorang yang enggan dikenali selepas membahagikan risalah-rasalah pada jam 11 pagi.

Hal ini sepatutnya tidak berlaku, sedangkan taman "inflatable castles" dan "skateboard" juga telah diwujudkan.

Malah, kerana terlalu kurang orang yang menghadiri karnival tersebut, beberapa kakitangan yang bosan mwnunggu pengunjung mengambil kesempatan menghiburkan diri mereka dengan bermain sendiri di khemah-khemah berkenaan. Karnival akan berakhir jam 6 petang hari ini.


~greenboc


Video Parti Separuh Bogel Di Melaka Mula Tersebar

Posted: 13 May 2012 05:02 AM PDT

Video nih Addin lihat sebuah blog pro Pakatan Rakyat. Addin tak pasti kesahihan video nih.. Entry blog merujuk video nih dirakam di sebuah tempat di negeri Melaka. Kepada sesiapa yang tengok video nih boleh tolong pastikan kesahihannya. Addin nak pastikan video nih sebelum di sebarkan. Sebentar tadi Addin lihat FB pun sudah keluarkan videoi nih. Kat mana video nih merujuk kepada negeri Melaka pun tak pasti.. Kepada yang tengok boleh pastikan. Video nih sebenarnya agak  kurang sesuai untuk tontonan umum..

Jikalau betul kita harus laporkan kepada pihak berkuasa.. harap-harap pihak berkuasa jangan lepas tangan pulak..


Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT