Nuffnang

Pengikut

A Mum Of Three Mohd

sumber :-

A Mum Of Three Mohd


NO UMNO NO PTPTN

Posted: 23 Mar 2012 09:00 AM PDT


Anak-anak muda...
Jom undi Pakatan Rakyat!!

Bapak-bapak... emak-emak....
Jom jatuhkan UMNO!!

Bebaskan!! Bebaskan!!
Bebaskan anak-anak kita daripada...

Bebanan hutang dan cengkaman along PTPTN

NO UMNO NO PTPTN!!

Shit!! Lawaknya...

Posted: 23 Mar 2012 05:21 AM PDT

Gambar: FB kengkawan

Meroyan ni ada macam-macam royannya. Biasa yang kena gila meroyan ini... ialah kaum wanita.

Pompuan yang meroyan ni... otaknya sasau dan jiwanya kacau. Kacau-bilau wa cakap lu...

Terkini... royan yang dideritai pompuan ni bertambah nazak. Udah merapu-rapu cakapnya. Ini semua gara-gara bodek punya pasal.. wa cakap lu sekali lagi. Tak tipu...

Dahsat royan minah ni. Ada ke dia kata Najib ikut kemoderatan Rasulullah...???

Woit..!! Dia buat lawak ler.... Jom ketawa.

Kah kah kah kah kah....

MaSHITah....MaSHITah...

Orang kata dia cantik tapi aku tengok dia la ni.... amat jelek sekali. Mana tak jeleknya kalau cakap pun udah macam shit!!

Najib ikut kemoderatan Rasulullah...??

MaSHITah....MaSHITah...

Kita Serupa... Kita Serupa...

Posted: 22 Mar 2012 11:00 PM PDT


"Jumaat lalu, exco wanita ke pejabat perdana menteri. Pada pertemuan itu perdana menteri meminta agar Shahrizat terus menerajui Wanita Umno kerana beliau (Shahrizat) seorang yang disenangi dalam jentera parti.-Datuk Raja Ropiaah Raja Abdullah

Lembu Betina: Pemimpin UMNO mana yang tak der masalah, you habaq mai??

Lembu Jantan: Aaaahh... I sokong you... you sokong I pemimpin UMNO, you pun pemimpin UMNO.

Lembu Betina dan Lembu Jantan: Kah kah kah kah.... Kita serupa. I serupa you... you serupa I

Kah kah kah kah kah...

[sumber]

'Kuat' tapi tak jantan??

Posted: 22 Mar 2012 08:30 PM PDT


Anak lelaki Pak Ibrahim sudah kata... YES!!

Fuuhh... Anak jantan tu!!

Anak lelaki arwah Pak Raja Kamaruddin pun dah kata... YES!!

Walaupun tak berapa nak jantan... kira ok ler tu, sebab dia dah kata YES

"Dan, oleh kerana saya pernah ditahan di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri atas dakwaan bahawa saya telah menghina Islam, dan diugut dengan (kemungkinan) penahanan kali ketiga, yang memaksa saya meninggalkan negara, saya mahu berdebat mengenai Islam"- RPK

Hahahahaha.... Whatever ler. Janji.... YES!!

Aaaa.... anak lelaki sulong arwah Tun Razak.... amacam?? Tak nak jadi anak jantan sejati?? Come on la.... takkan demam lagi kot??

Kah kah kah kah....


Mamposss.... Mampoooss.... Kita tengok sapa yang mamaposss!!

Moo.. Moo... Lembu punya cerita

Posted: 22 Mar 2012 06:24 PM PDT



Lembu A: Kami tak mahu jadi lembu lagi!!! Susah mau kerja macam ni.

Lembu B: Weh lembu... Siapa kamu?? Kamu jangan buat hal. Kami masih nak jadi lembu lagi. After all, pilihan raya dah dekat... Lembu-lembu betina kena bekerja sama.

Lembu A: Mooo.... Moooo.... ?????

Kah kah kah kah kah....

Lembu-lembu betina sudah bercakaran angkara Mak Lembu

[Sumber: sini dan sini]

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT