Nuffnang

Pengikut

dollah yankee

sumber :-

dollah yankee


Agak2 laa kalau nak menipu pun ...

Posted: 27 Feb 2012 04:57 AM PST

Agak-agak laa kalau nak menipu pun ...

"Mangsa mendakwa dia sudah diperlakukan sedemikian sejak berkahwin dengan suaminya lebih 15 tahun lalu, malah pada malam pertama aksi mereka di dalam bilik dirakam suaminya menggunakan telefon bimbit dan kamera video.

Apa yang aku tau, 15 tahun dulu 'camera phone' rasanya belum pun ada lagi laa, kalau ada pun mungkin brand yang macam dibawah ni kot? Kah..Kah..Kah..

kamera video...yes, memang ada tapi tidak 'camera phone' ...
ini lah masalahnya dengan akhbar-akhbar di Malaysia ini, mereka ingat semua orang bangang, semua orang bahlol dan semua orang bodoh.

dollah yankee -
Apa lah malang nasib aku jadi rakyat Malaysia !

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT