Nuffnang

Pengikut

Tukar Tiub

sumber :-

Tukar Tiub


DULU TIPU HAL MAT INDERA - HARI INI TIPU HAL MAT INDON

Posted: 15 Oct 2011 01:42 PM PDT
NASIONALIS MAT INDERA

nota:
berjaya membasmi
tentera upahan british!

hanya kang kong yang tak sedar
kah kah kah
SINDIKET IC: ALASAHN KURSUS USAHAMWAN TAK MUNASABAH – keadilan daily

Kenyataan Ketua Polis Daerah Sepang Superintendan Imran Abdul Rahman bahawa ratusan warga asing yang ditemui di Istana Dugang Country Resort kelmarin menghadiri kursus keusahawanan disifatkan sebagai tidak munasabah.

Pengerusi Pemulihan Demokrasi dan Mobilisasi Dewan Pemuda PAS Pusat, Suhaizan Kaiat berkata, alasan itu sama sekali tidak dapat diterima rakyat kerana tiada keperluan mereka mengikuti kursus tersebut kerana mereka memang tidak dibenarkan berniaga di Malaysia.

"Apakah seorang warganegara asing yang datang ke negara ini atas permit pertanian dibenarkan berniaga dalam negara kita? Sejak bila pula kerajaan Malaysia membenarkan pekerja buruh daripada kalangan warga asing dibenarkan berniaga di negara kita? soalnya dalam kenyataan kepada Harakahdaily.

Suhaizan turut membangkitkan beberapa persoalan yang menimbulkan kecurigaan dan mengesahkan dakwaan pemuda PAS bahawa warga Indonesia, bangladesh dan Kemboja itu dibawa ke resort tersebut untuk mengambil MyKad.

Warga asing itu juga dipercayai akan didaftarkan sebagai pemilih dalam pilihan raya umum ke-13.

Katanya, layanan yang diterima mereka sangat istimewa sehingga diberikan perkhidmatan pengangkutan dan bas secara percuma.

"Tidak munasabah warga asing ini diberi layanan kelas pertama untuk menghadiri kursus keusahawanan. Mereka diberi perkhidmatan bas dan resort. Badan kerajaan mana yang begitu bermurah hati membenarkan mereka berkursus?" soalnya yang juga Ketua Pemuda PAS Johor.

Apa yang lebih melucukan katanya warga asing itu datang dari Johor ke Selangor semata-mata untuk berkursus selama lima jam sahaja.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... NAK TUTUP PENIPUAN .... DENGAN SATU LAGI PENIPUAN.... kah kah kah..

kah kah kah..INI LAH KALI PERTAMA KURSUS USAHAWAN DIADAKAN DALAM BELUKAR.... kah kah kah..

kah kah kah...ADALAH INI KURUSUS USAHAWAN TENTANG BAJA ASLI.... kah kah kah...

kah kah kah..BERAK DALAM BELUKAR...KUMPUL KAN BUAT BAJA.... kah kah kah...

woit...CUKUPLAAA.... HENTIKAN LAAA.... MENIPU.... kah kah kah..

kah kah kah..INI SAMA MACAM KES MAT INDERA..kah kah kah...

kah kah kah.... BILA TERBUKTI MAT MELAWAN SOLDADU UPAHAN BRITISH.... kah kah kah..

kah kah ka....LALU KANG KONG KATA ... KITA TAK PERNAH DI JAJAH..... kah kah kah..


NOTA:
kepala bana apa indon kuli kontrek
dilatih nakl jadi usahawan?TUNAI LAPAN TUNTUTAN


SEMUA KAKI TIPU - HANCUR NEGARA INI

Posted: 15 Oct 2011 12:39 PM PDT
JANGAN LUPA 8 TUNTUTAN INI

BAGI IC SEGERA , POLIS JANGAN HANYA NAFI: AMK – keadilan daily

Ketua Angkatan Muda KEADILAN, Shamsul Iskandar Mat Akin menggesa Ketua Polis Negara, Ismail Omar segera menyiasat dakwaan berhubung kegiatan sindiket memberi kad pengenalan kepada warga asing.

Kata Shamsul, dakwaan itu merupakan isu yang sangat serius melibatkan soal keselamatan negara dan polis tidak harus sekadar memberikan penafian.

"Pemberian kad pengenalan adalah satu pengkhianatan kepada negara yang membabitkan kedaulatam negara. Polis seolah-olah tidak peka dengan dakwaan ini dan hanya memberi kenyataan yang dianggap bodoh sombong," tegas Shamsul.

Shamsul mengulas kenyataan Ismail omar yang enggan memberi komen berhubung isu tersebut dan hanya menjawab tidak menerima apa-apa laporan lagi.

Pada masa yang saman, Ketua Polis Daerah Sepang, Imran Abdul Rahman turut menafikan dakwaan itu dengan mengatakan ia tidak benar selepas menjalankan siasatan.

NOTA:
entah entah polis pun terlibat sama
tu pasal hanya nafeee
nafeee
nafeee


woit... NAFEE INI NAMA ORANG LAAAA..... kah kah kahKLIK SATU IKLAN


Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT