Rabu, 5 Januari 2011

Era Pasca

Era Pasca


TERKINI DAN TERSINIS!! RAIS YATIM NAFI ROGOL AMAH -MKINI..

Posted: 05 Jan 2011 02:56 AM PST

ADAKAH DENGAN PENGAKUAN INI BERMAKNA POLIS TAK AKAN AMIK SIASATAN... (camtu senang idop!) KERANA TUAN BADAN MENAFIKAN? (baik wat cam sayfool jer) TAKPA KITA TUNGGU DAN LIHAT..! KAHKAHKAH

Utusan pun tak berani nak g tanya Menteri nih ke? hahahaha "Buat kerja Buat lah cara ISLAM!"

abih sape rogol lu ROBENGAH?

MKini > Rais Yatim nafi tuduhan perkosa amah Indonesia 

Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Rais Yatim hari ini menafikan dakwaan beliau terlibat dalam kes jenayah memperkosa pada 2007 dan semua dakwaan lain yang dilemparkan oleh penulis blog di internet dan parti pembangkang terhadapnya.

"Saya menafikan sebarang dakwaan tersebut sama ada yang berkaitan tuduhan memperkosa mana-mana individu empat tahun dahulu atau lain-lain dakwaan yang dicetuskan penulis liar blog di internet atau mana-mana entiti politik," katanya dalam kenyataan hari ini.

Katanya, "tuduhan liar yang ditujukan terhadap dirinya, susulan laporan blog dan parti-parti politik pembangkang di akhir-akhir ini adalah longgokan fitnah dan pendustaan yang dahsyat, jelek dan jahat."

"Saya menyatakan dengan kerelaan bahawa apa-apa laporan yang diperbuat oleh mana-mana pihak setakat ini berkaitan perkara ini wajar disiasat mengikut lunas undang-undang negara," katanya.

Menurut Rais, beliau dan anggota keluarganya bersedia memberi sepenuh kerjasama dalam siastan itu dan apa-apa keputusan siasatan rasmi itu akan diterima dan dipatuhi.

Beliau berkata "sementara siasatan dijalankan oleh pihak berkuasa, demi keadilan dan kemanusiaan, pihak-pihak yang rakus mengamalkan politik kotor melalui internet atau media lain diminta menghentikan sebarang spekulasi, cemuhan atau berbuat sesuatu yang mencabul budaya berpekerti baik."

"Semua tulisan, laporan, picisan, spekulasi termasuk ilustrasi foto atau gambar yang disiarkan di bawah mana-mana pojok blog, laman web di internet setakat ini berkaitan dakwaan salahlaku atau jenayah memperkosa mana-mana individu sedemikian adalah bertujuan jelek,
berniat jahat dan memfitnah secara fabrikasi atau rekaan tanpa lunas sahih di sisi undang-undang," katanya.

Rais berkata, perkara berkenaan adalah mainan politik jahat dan kotor yang sengaja digembar-gemburkan bagi tujuan memperolehi dividen politik pembangkang.

Tambah ahli parlimen Jelebu itu, laporan polis oleh PAS dan sekutunya di Kuala Klawang, Jelebu, Negeri Sembilan pada Selasa lalu susulan pendedahan blogger itu adalah bukti bahawa dakwaan tersebut bermotifkan politik kotor dengan tujuan supaya rakyat di Jelebu memihak kepada pembangkang sedangkan mereka tiada kesahihan hak untuk membuat laporan sedemikian dari sudut perundangan.

"Dakwaan pemerkosaan seperti yang dikarang penulis blog tiada kaitan langsung dengan dedahan yang kononnya dipanggil Wikileaks." katanya.

PECAH BERITA!! AKHIRNYA PEROGOL AMAH DI DAKWA -UTUSAN MELOYA

Posted: 05 Jan 2011 12:51 AM PST

Harharhar apa lagi pencacai nak gebang.... Perogol AMAH dah di dakwa.. usaha buat laporan berhasil! Kalau kes adun selising... barua-barua umngok APCO mintak di saman kerana nak tunjuk depa benar... kahkahkah apa pasal depa mintak di saman.. apsal tak buat sumpah mubahalal jer kata citer tu betul...? kahkahkah dasar MUNAFIK punya barua yang menggelar diri mereka NADI NAJIS RAKYAT... kahkahkah

Tapi itu kes adun selising... tak bape paneh sebab depa sindri tak berani buat laporan POLIS kalau depa betul... jadik aku setuju sangat geng AMK buat laporan polis pada RAIS YATIM yang di dakwa rogol amah... TAHNIAH U ALL.... itu baru tunjuk hero... bawak segala sumber-sumber ke POLIS bukan bawak sumber ke dalam FB jer... kahkahkah NAMPAK SANGAT NADI NAJIS RAKYAT nih bacol tahap teloq babi.. kahkahkah

Ok... meh kite baca berita UTUSAN MELOYA... UM umum di paper PEROGOL AMAH  di dakwa... betul2 la citer depa nih... hahaha nak baca berita tu tekan butang SHOW di bawah... HARHARHAR

WEH!! aku siyes nih! TEKAN SHOW

ARKIB : 19/09/2010

Majikan didakwa rogol amah

Oleh ROKIAH ABDULLAH
rokiah.abdullah@utusan.com.my


PULAU PINANG 18 Sept. - Sepasang suami isteri masing-masing berusia 41 dan 36 tahun ditahan polis selepas dipercayai mendera dan merogol pembantu rumah mereka.

Pasangan itu ditahan di pangsapuri mereka di Sri Wangsa 1, Jelutong di sini kelmarin kira-kira pukul 9.15 malam iaitu lima hari selepas mangsa membuat laporan di Balai Polis Nibong Tebal.

Pembantu rumah warga Indonesia itu berusia 26 tahun dan berasal dari Jawa Timur.

Ketua Polis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Gan Kong Meng berkata, mangsa sebelum itu dibawa pasangan terbabit ke Taman Cenderawasih berhampiran balai tersebut pada 11 September lalu kira-kira pukul 9 malam dengan menaiki sebuah kereta.

Beliau menambah, mangsa kemudian diturunkan dari kereta dan ditinggalkan di situ tanpa sebarang pengenalan diri.

"Mangsa mendakwa dipukul oleh kedua-dua suspek di kepala, belakang badan dan diseterika di dada sehingga melecur.

"Selain kecederaan di seluruh tubuh, hasil pemeriksaan doktor juga menunjukkan terdapat kesan koyakan di kemaluan mangsa dipercayai dirogol oleh suspek lelaki yang bekerja sebagai pekerja kontrak memotong rumput," katanya pada sidang akhbar di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Timur Laut di sini hari ini. -Utusan Meloya

bla..bla..bla.. panjang sangat citer nih malas aku nak copy semua.... kahkahkah

ngeeee! ini bukan citer MENTERI YG ROGOL AMAH.. ini citer ikan bilis rogol amah... patutlah POLIS cepat amik tindakan! kahkahkah nak harap tangkap Ikan JERUNG?P korang bermimpi lah siang hari! kahkahkah UTUSAN pun bukan nak tayang citer MENTERI KENE TUDOH MEROGOL... kahkakhah citer ikan bilis je lah... hahaha Korang cariklah citer kat UM nih.. HARAM! sejak 2 menjak nih nak kuar nama RAIS YATIM bukan men susah... hahaha HARAM punya UTUSAN!

DIMANA ADA GADIS DI SITU ADA RAIS YATIM.. kahkahkah!

Posted: 04 Jan 2011 07:04 AM PST

harharhar

gelak lah dulu oi!

bukan aku nak citer sangat pasai RAIS YATIM nih.. RAIS YATIM DA DALAM PEMERHATIAN POLIS! lagipun dia da tua beb... da tua beb...! hormatlah dia.. kahkahkah tapi dalam tak sangka kalau ada citer hangat sikit mesti ada muka dia... harharhar kecik sungguh dunia.. lihat saja senam aerobik big mama.. sape paling bersemangat... pantang ada gadis ramai kat bawah tu.. masing2 tunjuk masih kuat.. hak! taknak kalah menteri2 kita tunjuk kehebatan memasing... ishishish!

nih aku nak citer pasal isu teo dalam perkarangan mesjid dengan pakaian sexy depa (baca pencacai BNAPCO) kata.. harharhar.. kalau bincang banyak pun tarak guna... baik aku buat perbezaan.. hakhakhak jadik korang leh pikioq sindri.. ok bebeh...

ini pakaian teo bersenam aerobik...
ini pakaian big mama senam aerobik...
hahaha nampak perbezaan? jangan tanya pencacai BNAPCO.. pasai depa mana nampak.. kahkahkah mata da buta.. hak! sama2 sexy.. cuma bila tengok teo aku suka (i like! aku tak tipu).. hahaha keranjangnya mata aku... tapi bila tengok big mama... huhu apa 2? nasik lemak 50posen (kata farid kamil dalam cuti2 cinta) hak! pikirlah sindri ek!

kedua bab perkarangan mesjid... nih aku bagitau apa yg selalu berlaku kat mesjid yang mungkin buleh bukak sikit mata pencacai BNAPCO walaupun mereka takde otak!

1) depan mesjid biasa ada parking/padang... biaselah orang kampung/taman buat senam aerobik ujong minggu.. mungkin tempat korang takde.. tapi jangan lah pelik tempat orang len ada... dan jangan marah, dan padang tempat aku tiap2 pagi ada cina wat taichi.. padang tu bersambung dengan padang masjid tempat orang parking kete bile ada sembahyang macam semayang jumaat atau raya.. ada masalah?

2) tempat orang len lak... hahaha ada tempat orang len tu siap buat majlis sunat ramai2 dalam masjid.. ada masalah? siap terkeluar "adik" masing2... hahahaha takde masalah! tapi umngok cuba buat ia satu masalah..

3) Ini ada orang bagitau aku... Zaman Nabi depan masjid di adakan tempat latihan ketenteraan... atau senang citer zaman tu orang training lawan pedang depan masjid... polik? tak pelik kan... Nabi pun siap benarkan orang bukan Islam masuk masjid inikan kita sebagai orang biasa nak melebihi Nabi Muhammad... korang carik sejarah nabi benarkan sendiri.. kahkahkah

4) kalau bab mencemarkan rumah ibadah nih kite kene tanya Umngok sebab merekalah dalang utama... kahkahkah bape banyak dah gambar sebelum nih di sediakan bahawa UMNGOK BERPOLITIK DALAM MASJID... tapi orang ISLAM tak amik pusing sebab bukan satu masalah.. hahaha (bukti)

inilah seba sikit aku punya citer... kahkahkah 

Tiada ulasan: