Sabtu, 20 Ogos 2011

Pulakdah!

Pulakdah!


Kemalangan MAUT, BAYI Tercampak KELUAR

Posted: 20 Aug 2011 06:16 AM PDT

SEREMBAN, 20 Ogos - Kedua-dua kereta yang terbabit dalam kemalangan yang menyebabkan seorang bayi lelaki maut setelah tercampak keluar dari kereta di KM252.8 Lebuh Raya Utara-Selatan berhampiran Plaza Tol Senawang dekat sini, hari ini.


Ibu bapa bayi yang terbunuh dalam kemalangan meratap selepas bayi lelaki mereka maut setelah tercampak keluar dari kereta dalam kemalangan membabitkan dua buah kereta di KM252.8 Lebuh Raya Utara-Selatan berhampiran Plaza Tol Senawang dekat sini, hari ini.


Kredit : Bernama

BERCERAI Gara-gara Tidak Tahan BAU BADAN Isteri

Posted: 19 Aug 2011 07:46 PM PDT

Li Fan dan Cheng Yuanyuan jatuh cinta saat mata mereka bertemu di dalam satu perjumpaan yang diatur oleh seorang rakan mereka di China tahun lepas.

Selepas berkawan selama setahun, pasangan yang tinggal di wilayah Jiangsu itupun berkahwin, tetapi kebahagiaan mereka hanya bertahan selama setengah hari.

Pada malam pertama mereka bersama, Li Fan mengesan satu bau yang tidak enak ketika beliau tidur di sebelah isterinya.

Beliau bertanyakan Cheng jika bau itu datang dari dirinya, dia menafikan pada mulanya tetapi dia kemudiannya mengaku mempunyai masalah dengan bau badan.

Jawapan Her itu menyebabkan Fan Li memahami mengapa Cheng sentiasa membuatkannya dia menunggu berjam-jam setiap kali mereka keluar temujanji.

"Setiap kali saya bertanya mengapa dia terlambat, dia akan mengatakan dia memakai alat solek, tetapi sekarang saya tahu jawapannya.

"Dia berusaha keras untuk menutup bau badan!" kata Fan Li marah, yang merasakan dirinya tertipu.

Melihat reaksi suaminya, Cheng mengambil barangan miliknya dan kembali ke rumah ibu bapanya.

Pasangan itu tidak lagi bertemu sejak hari itu.

Dua bulan selepas perkahwinan itu, Li Fan memfailkan perceraian dari Cheng di mahkamah di Wuxi.- Xinhua

Tiada ulasan: