Nuffnang

Pengikut

WARTAWAN RASMI LAMAN REFORMASI

0
sumber :-

WARTAWAN RASMI LAMAN REFORMASI


LIVE PERSIDANGAN AMANAH HARI KE 2

Posted: 10 Dec 2016 06:53 PM PST




https://www.facebook.com/ghbmediatv/?fref=ts

GHB MEDIA TV shared Parti Amanah Negara's live video.  SKROLL KE BAWAH





DSAI DI HOSPITAL SELAYANG

Posted: 10 Dec 2016 02:32 PM PST

DSAI MELAWAT ADINDA BELIAU DI HOSPITAL SELAYANG


Tukar Tiub

0
sumber :-

Tukar Tiub


PARTI KUN PIUS

Posted: 10 Dec 2016 08:00 PM PST






KUNT

PIUS




MAHATHIR KATA
Mahathir kato pas ni confused. Den kato pas ni blur tak ketentuan arah. Hati jantung pikiran dio suku nak tegakkan hukum islam 100% takde kompromi strict serupa taliban afghan. 

Suku pulak rasa itu melampau sangat dalam malaysia yang berbilang ugama dan fahaman dan tak akan dapat sokongan majoriti waktu pilihanraya atau bukan pilihanraya, maka nak bersetubuh dengsn umno supaya masih dilihat pejuang ugama bila menasihatkan umno bila orang umno buat perkara kontroversi sedangkan masa sama boleh berselindung sebalik umno sepanjang persetubuhan lalu tak nsmpak lah sebagai ekstremis ugama. 

Suku lagi nak bersama pakatan sebab pakatan dilihat prospek paling menarik jiwa golongan cerdik dsn juga generssi muda dengan tema perjuangan yang diihat politically dan morally correct. Suku terakhir cuma berserah pada takdir, pada pandangan dan keputusan pimpinan, yang dilihat.terbaik kerana mereka ulamak belaka yang wajar dan perlu dihormati lebih wajar dari orang lain on LANGKAH TEPAT DARI PAS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16







---------------

KENALI SIAPA MUSUH KAMU

Posted: 10 Dec 2016 07:00 PM PST







JENG JENG JENG JENG JENG JENG JENG JENG
JENG JENG JENG


RAMAI LAGI

KE YANG TAK

KENAL SIAPA

HAJI HADI ?


Fokus lawan BN, bukan tanding di Permatang Pauh

PKR menasihati Pas agar mengkaji semula hasrat mereka untuk bertanding di kerusi Parlimen Permatang Pauh pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14).
Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar berkata parti Islam itu sepatutnya menghalakan fokus mereka menentang Barisan Nasional (BN)

KENALI MUSUH

KAMU - KENALI

DIRI KAMU

SERATUS

PERTEMPURAN

SERATUS

KEMENANGAN





--------------

AMERTIKA PUTAR LAGI

Posted: 10 Dec 2016 06:00 PM PST





I HEP YU ,YU HE MI
Bodo la cia nih. Cia, cina la. Bukan rusia. Cina yang power lebih dari rusia. Kan cina yang banyak godam laman web amerika dalam bebwrapa tahun kebelakangan, itu semua memuncak pada pilihanraya presiden, tapi takkan berhenti situ, sebab banyak lagi kes sedang q tunggu giliran, termasuk, atau terutama, kes najib anak beranak, kan najib dah serah berbilion hadiah pada cina, maka priority kes najib anak bini la naik dalam turutan q, berjaya bagi settle kes najib dengan laki nanti kasi lagi hadiah beberapa bilion lain pulak, kan prinsip najib dengan cina I hep yu, yu hep mi. 

Rusia mana dapat bikin macam cina bikin. Itu pasal cina langsung tak segan tak kecut terang2 nak claim segala pulau di laut cina selatan. Cina perlukan tanah lebih banyak, tanah elok boleh diduduki, sebab penduduk cina makin ramai tak lama lagi dah cecah 2 bilion then kejap je menghampiri 3 bilion pulak, mana nak sumbat? on SEKALI LAGI PUTAR ALAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16

REJIM SADDAM WMD
cari punya cari , rupa rupa nya rejim Saddam tiada WoMD Si Saddam yang klentong dan berbohong bahwa dia ada WoMD. Akhirnya Saddam kena teruk teruk..kena kaw kaw. cari punya cari bahawa maria Chin ada online direct dengan Soros. Rupa rupa nya Kepala Twit Negara yang klentong. kita tunggu Twit negara ni kena kaw kaw... on SEKALI LAGI PUTAR ALAM
Anonymous
on 12/10/16





-------------------

SOKONG LEBAI HADI

Posted: 10 Dec 2016 08:52 AM PST




SOKONG  PAK LEBAI
Aku sokong sangat2 pas letak calon di permatang pauh kalau calon pas tu ialah lebai hadi. Saja nak tengok lebai hadi tegolek dog. on LANGKAH TEPAT DARI PAS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16






------------------

MINTA BANTUAN PARA PEMBACA

Posted: 10 Dec 2016 05:00 AM PST







TUKAR TIUB

MINTA 

BANTUAN

tukar tiub dilarang
meninggalkan malaysia
tukar tiub dilarang
ke sarawak
maka tukar tiub
merancang untuk
menulis sebuah buku:

101 TEMPAT YANG
WAJIB DILAWATI
JIKA ANDA TIDAK
DIBENARKAN 
KELUAR MALAYSIA

BUKU INI KHUSUS
UNTUK:

ZUNAR
MARIA CHIN ABDULLAH
HISHAMUDDIN RAIS
& RIBUAN PEMINJAM PTPTN

tukar tiub meminta
para pembaca memberi cadangan
tempat yang wajib dilawati:

- kedai makan
- warung
- restoran
- cafe
- kedai arak
- kedai todi
- kedai ketum

- air terjun
- taman bunga
- tempat skodeng
- tempat beromen
- tempat berkelah
- tempat berancuk terbuka

- rumah hantu
- rumah puaka
- kubur bersejarah
- makam bersejarah

- tempat cari pelacur
- tempat cari pondan
- tempat my nyah
- tempat gay boy

malah apa saje yang para
pembaca cadangkan tt
akan cuba merentasnya

tempat-tempat ini perlu manarik
menarik ertinya pada hemat pembaca
tempat ini memang menarik
contohnya:

rumah mona afendi
kubur mona afendi
atau
restoran jual biawak goreng
warung jual sup lelabi
restoran daging musang
atau
sungai dimana buaya
menyambar budak sekolah


AMAT PENTING
tempat tempat ini
tidak pernah dilapor oleh tv
tidak pernah ditulis oleh utusan
belum ada
terselit dalam buku
pelancungan

KUNCINYA
ianya wajib menarik
memiliki latar yang menarik
boleh diolah untuk dijadikan bahan bacaan

cerita dan kesah ini
akan dibukukan
tujuan buku ini
ialah untuk menghasut pembaca
datang dan melawati tempat
yang ditulis

jika tidak ada aral melintang
buku ini wajib siap sebelum 
china datang menyerang

NOTA
tulis semua maklumat
dengan jelas dan terang
agar tidak sesat mencarai

jika sudi
tinggalkan no talipon
untuk dihubungi jika perlu

sila hantar semua maklumat ke:
tukartiub@gmail.com




-------------------

GADAI TANAH MELAYU PADA CHINA

Posted: 10 Dec 2016 04:30 AM PST





MAO HU TUTANG
Hipokrit najib kecam cina dap dan menakut2kan melayu dgn cina dap tetapi pd waktu sama jual negara kpd China komunis. Sedarlah org melayu. Jgn diperbodohkan lg oleh najib dan umno on TANAH MELAYU DIGADAI OLEH NAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16






------------

SEKALI LAGI PUTAR ALAM

Posted: 10 Dec 2016 04:00 AM PST








SEKALI LAGI

PUTAR ALAM

DULU CIA

KATA SADDAM

ADA SENJATA

NUKLEAR

KALI INI TUDUH

RUSSIA PULAK



CIA concludes Russia interfered to help Trump 

A secret CIA assessment has found that Russia interfered in last month's US presidential election with the goal of helping Donald Trump win the White House, the Washington Post has reported, citing officials briefed on the matter.

KAH KAH AKH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
TERGOLEK DOG






---------------

PARTI PAS KAN PIUS

Posted: 10 Dec 2016 03:30 AM PST








Mahathir kata

parti Pas

kanpius

betul ke?

atau parti

ini sedang

cunt fuse










------------------

REMBAT DUIT PENCEN

Posted: 10 Dec 2016 12:00 AM PST






f.b

Rm AS170 juta masuk accn Najib ?????


Kuro Kei II 
Saya amat amat amat KESAL undi BN sebab Pentadbir Negara dah jadi SAMSENG berleluasa . generasi masa depan tidak lagi malu walaupun bohong, ganas, DEDAKK, suka donation dan PEMBODOH. Barang Naik setiap bulan utk biayai PENCURI negara. Nampaknya logo BUNGARAYA masa depan Msia.






--------------------

NAJIB BODOHKAN MELAYU

Posted: 09 Dec 2016 11:00 PM PST





F.B


Pengerusi PPBM Dr Mahathir Mohamad membuat klasifikasi Melayu. Disebutnya Melayu UMNO. Ini, klasik.
Melayu UMNO ini sekarang menjadi satu kelompok ketara dalam jamak jumlah Melayu tanahair.
Selain daripada Melayu UMNO, ramai orang Melayu wujud dalam pelbagai parti politik di Malaysia. Terutama dalam PPBM. Ramai juga lagi yang tidak berparti politik.
Dato Seri Najib Razak membuat kesimpulan kononnya semua orang Melayu ada dalam UMNO kah..? Dia lupa Melayu ramai dan semakin ramai berada di luar UMNO.
Mustahil orang Melayu akan <bangsat> jika UMNO lenyap. Mungkin Melayu UMNO sahaja akan bangsat bila UMNO lenyap.
Terutama PPBM sedang memuncak penambahan keahlian orang Melayu yang mula menaruh harapan PPBM parti terunggul untuk orang Melayu.
Teristimewa jika ada orang Melayu <bangsat> kerana UMNO belum lenyap.
Dato Seri Najib Razak perlu tengok berapa ramai sebenarnya orang Melayu dalam senarai ahli UMNO. Kemaskini setiap saat. Jumlah Melayu yang jika dia maksudkan akan <bangsat> semakin berkurangan. Bila UMNO lenyap...tiada lagi lah Melayu yang begitu. Sebab ramai yang mulia dan dimajukan dalam PPBM dan di luar UMNO.




















---------------------

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT