Nuffnang

Pengikut

WARTAWAN RASMI LAMAN REFORMASI

sumber :-

WARTAWAN RASMI LAMAN REFORMASI


Konvensyen Pakatan Harapan pertama hari ini- update dari berbagai sumber

Posted: 11 Nov 2016 05:47 PM PST


Konvensyen PH- kredit foto teiku Zakariah

Teuku Zacharyah Iskandar's photo.

Konvensyen Pakatan Harapan kali pertama sedang bermula. Konvensyen ini digagaskan oleh tiga parti oposisi utama; PKR, DAP dan Amanah.

KREDIT FOTO MSO


Mohd Sayuti Omar II's photo.

Mohd Sayuti Omar II's photo.

Mohd Sayuti Omar II's photo.
Mohd Sayuti Omar II's photo.


Dewan Konvensyen PH penuh hari ini.Dewan Konvensyen PH penuh hari ini.

Konvensyen Pakatan Harapan (PH) yang pertama berlangsung hari ini dengan pemimpin Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) dijangka akan turut serta.
Bahagian belakang dewan konvensyen PH yang turut penuh dengan pemimpin dan penyokong.Bahagian belakang dewan konvensyen PH yang turut penuh dengan pemimpin dan penyokong.Konvensyen yang berlangsung di Ideal Convensyen Centre (IDCC), Shah Alam ini dijangka bakal mempersiapkan PH dan rakan-rakannya untuk mengemaskan jentera mereka bagi menghadapi pilihan raya umum akan datang.
Pagi ini, para setiausaha dan sayap-sayap kepada parti-parti PKR, DAP dan Amanah akan bersidang bersama manakala para pemimpin utama mereka akan bersidang petang ini.
Di samping ucapan pemimpin  sayap, isu-isu juga akan dibahaskan pagi ini sebelum di bawa ke sidang para pemimpin utama petang ini,
BERSAMBUNG

JOM HIDUPKAN SEMULA TRAM DI PENANG

Posted: 11 Nov 2016 05:42 PM PSTImage result for GAMBAR TRAM LAMA DI PENANGIni Electric Bas..electric bas pula muncul di penang selepas tram service..ianya mengunakan sumber electric yg sama cuma xguna track..guna tayar mcm bas2 .Image result for GAMBAR TRAM LAMA DI PENANGPenang had an advanced public transportation. It had a tram services and later electric buses.:

Image result for GAMBAR TRAM LAMA DI PENANG

PULAU JERJAK....PUSAT PELANCONGAN ATAU BAKAL KEHILANGAN NATURAL

Posted: 11 Nov 2016 05:21 PM PST


Photo credit Anilnetto.com

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT