Nuffnang

Pengikut

Tukar Tiub

sumber :-

Tukar Tiub


HIKAYAT 1MDB

Posted: 30 Oct 2016 08:00 PM PDT






HIKAYAT 1MDB 
DALAM HIKAYAT
1000 SATU MALAM 
ADA KESAH ALI BABA
DAN 
40 ORANG PENYAMUN
DALAM HIKAYAT 1MDB 
ADA 
ALI BABA
DENGAN KEPALA PENYAMUN


---------------

ADA BERATUS SAKSI

Posted: 30 Oct 2016 07:30 PM PDT



 



KES NAJIB

CURI DUIT 1MDB

BUKAN HANYA

PERLU DUA SAKSI

ITU ZAMAN UNTA

ZAMAN INTERNET

TELAH TERDAPAT

BERATUS RATUS

JENIS SAKSI



Jatuhkan kerajaan Islam memang haram, jatuhkan pemimpin tidak, kata Dr Fauzi

Usaha menjatuhkan kerajaan Islam adalah haram, namun menukar pemimpin Islam kepada pemimpin yang lain tidak demikian kerana sepanjang sejarah Islam peristiwa penukaran pemimpin dalam pelbagai bentuk telah berlaku.
"Kerajaan Bani Umayyah diganti dengan kerajaan Abbasiyyah seterusnya kepada kerajaan Uthmaniyyah," kata mantan Setiausaha Akhbar Allahyarham Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat, Dr Fauzi Zakaria ketika berucap di Majlis Dialog di Chetok pada Jumaat lepas.
Beliau berkata "kerajaan menjalankan lunas-lunas ajaran Islam yang betul perlu dijunjung akan tetapi jika kerajaan itu hanya menggunakan nama Islam untuk kepentingan mereka manakala perbuatan mereka betentangan dengan Islam, ia wajar diperangi malahan dijatuhkan."
"Misalnya kerajaan Bani Umayyah memiliki pemimpin seperti khalifah Umar Abdul Aziz dan beliau dijunjung, manakala pemimpin yang rosak setelah itu dijatuhkan.
"Begitu juga dengan kerajaan Abbasiyyah yang memiliki nama besar sepeti khalifah Harun Ar-rasyid, apabila datang pemimpin yang buruk selepas itu, pemimpin itu dijatuhkan," katanya
Dr Fauzi seterusnya menempelak pemimpin tertentu yang berlaku tidak adil dalam menilai situasi kepimpinan negara.
Beliau terkejut apabila ada yang meminta dikemukakan dua orang saksi apabila diberitahu Najib terlibat dalam penyelewangan dana 1MDB
"Sedangkan orang yang sama apabila diberitahu Datuk Seri Anwar Ibrahim dikenakan hukuman apabila tuduhan meliwat, maka berliau berkata Anwar bukan malaikat.
"Mengapa dalam soal ini tidak ditimbulkan keperluan saksi," katanya.
TUNGGU NANTI

SAKSI DARI

SWISS








----------------

TIDAK PEDULI NASEHAT

Posted: 30 Oct 2016 06:30 PM PDT





TIDAK MURTAD
Kalau PM 22 tahun yang nasihatkan kepimpinan tertinggi UMNO tidak endahkan setakat seorang buruh Kuli nak bagi lekcar tak payahlah. TT selalu keluarkan statement Ya ampoon yang petik parti UMNO parti rasuah tapi masih bergayut lagi dengan UMNO jadi maknanya seorang kuli pun amalkan rasuah.

Ya ampoon meninggalkan parti UMNO tidak jadi murtadlah!!Tanpa UMNO Melayu tidak akan mati tapi tanpa Melayu UMNO mati.Sekejap nak lepas tu tak nak habis apalu nak.. on GEROMBOLAN MAKIN RABAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/26/16





----------------

LAGEE LAGEE EEE

Posted: 30 Oct 2016 06:00 PM PDT





EEE DAN NAJEEB
Memang terrer la eee neee putarrr. Deeea cakap, Kamu yang sepatutnya menjawab. Hah! Eeetu sebenarnye satu putaran keeelas (kilas, bukan kelas) yang secara deeeam tak berape senyap, telah menghentam, atau telah membuka peeentu gerbang penuh ukiran serta lampu leeep lap sebagai laluan karpet merah bangla untuk muhiddin dan lebih lageee husni, untuk menghentam habeeesan kepala botak najeeeb. 

Eeeneee sebenarnya lampu heeejau dareee puak eee umno untuk sesseee hentaman dimulakan. Eeetu sebenarnya kad jemputan dareee puak eee umno supaya perincian 1mdb dibongkar sepenuhnya dalam parleeemen. Jadeee sekarang neee bola di kakeee husni. Adakah husni akan lebih berani? on KERENAH EEE LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/29/16





----------------

GARIS POLITIK TRUMP

Posted: 30 Oct 2016 06:00 AM PDT






TUKAR TIUB

SOKONG TRUMP

JELAS JUJUR

ANTI KAUM

PEMODAL GERGASI

ANTI NEW

WORLD ORDER


How The Oligarchs Plan To Steal The Election
By Paul Craig Roberts
October 28, 2016 "Information Clearing House" - I am now convinced that the Oligarchy that rules America intends to steal the presidential election. In the past, the oligarchs have not cared which candidate won as the oligarchs owned both. But they do not own Trump.
Most likely you are unaware of what Trump is telling people as the media does not report it. A person who speaks like this:



HILLARY KELENTIT

AKAN MENANG

KERANA TIPU UNDI

ANAK KANDONG ROSMAH DICARAI FBI

Posted: 30 Oct 2016 05:30 AM PDT





RIZA AZIZ

ANAK KANDONG

ROSMAH SEDANG

DICARI FBI

SIAPA ADA

MAKLUMAT

SILA HUBUNG

KEDUTAAN 

AMERIKA








------------------

NIK FAIZAL DICARI POLIS

Posted: 30 Oct 2016 05:00 AM PDT










JANTAN INI

NIK FAIZAL

SEDANG

DICARI POLIS

SIAPA ADA

MAKLUMAT

HUBUNGI 

BANK NEGARA

-------------

BILA HILLARY MENANG DUNIA DALAM BAHAYA

Posted: 30 Oct 2016 04:30 AM PDT





JIKA

HILLARY KELENTIT

MEMANG DUNIA

 DALAM BAHAYA


SILA KLIK IKLAN

Posted: 30 Oct 2016 04:00 AM PDT











DERMA DAPUR 

JALANAN



iKLAN
jika anda lihat 
ada iklan
sila klik iklan itu
iklan dalam blog ini
tanpa pembaca klik
ianya menjadi iklan percuma

duit dari iklan 
dihadiahkan kepada
  dapur jalanan


-----------

TIPU UNDI DI AMERIKA

Posted: 30 Oct 2016 02:00 AM PDT








AMERIKA

pada selasa 8 november
warga amerika akan mengundi
memilih hillary atau trump
sebagai presiden

pada ketika ini penipuan undi
sedang dirancang oleh tim hillary

mesin undi telah mula diubah suai
pungutan suara putar alam terus berjalan
pendatang haram telah didaftar

kaum pemodal mahu hillary menang
warga amerika kelas bawahan
mahu trump menang
pengaruh trump makan meluas
makan trump wajib dikalahkan

maka penipuan dirancang

jelas penipuan diamerika
sama saperti yang berlaku di malaysia

NOTA
kalau pilihan raya 
boleh menmgunah apa apa
pilihan raya telah lama diharamkan



The truth behind voter fraud in Indiana - USA Today

www.usatoday.com/story/news/politics/2016/10/...voter-fraud/92675190/
USA Today
5 days ago - Indiana election officials alleged voter fraud after forms had names, birth dates that didn't match.

Voter fraud in US election 2016? Democratic official suggests rampant ...

www.news.com.au/...voter-fraud-in-the-us/.../43f961f945efb1922dd95a98...
News.com.au
Oct 14, 2016 - IN SOME parts of America, campaign officials load up buses full of illegal voters ... Hidden camera video suggests rampant voter fraud in the US.

The Real Election Fraud | The Nation

https://www.thenation.com/article/the-real-election-fraud/
The Nation
3 days ago - The danger to American democracy stems from Republican efforts to ... Voter fraud is a very small problem in American elections, and voter ...

Election Fraud Watch 2016 | 2016 Democratic primary election fraud ...

https://electionfraud2016.wordpress.com/
2016 Democratic primary election fraud evidence hub. ... The "Shocking" Truth About Election Rigging in the United States. Posted on September 5, 2016 by ...

Is there large-scale voter fraud in the U.S.? In a word, no. | PBS ...

www.pbs.org/newshour/bb/trumps-rigged-election-claims-wrong-dangerous​/
PBS
Oct 17, 2016 - Donald Trump continues to speculate that the election is rigged ... Irvine about the chances of large-scale voter fraud and the potential for voter ...








----------------

RAMAI RAMAI GULING KERAJAAN

Posted: 30 Oct 2016 02:00 AM PDT




RAMAI RAMAI GULING KERAJAAN
bukan bersih dan mp2 pakatan harapan je nak gulingkan kerajaan, malah DOJ, wall street, bsi, swiss bank, pelakon leo dicpario pun nak jatuhkan najib..semuanya dengki dgn najib sb punyai suami bernama rosmah..pasal tu nak gulingkan najib kemudain di steamroll kan dgn rosmah.

baru la sebati seperti jalan yg baru di tar, baju merah akan digunakan sebagai bendera merah mengawas lalu lintas duit peruntukkan..peruntukkan sudah keluar, monyet2 najib sedang memekik berteriakkan tanda terima kasih..bunga kuning jd sasaran monyet2 kabinet najib ni..oi oit..kerja oi..duit budget sudah masuk.. on SATU JUTA KE JALAN RAYA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/26/16

---------------

MEMANG MAHU DUNIA MELIHAT

Posted: 30 Oct 2016 12:30 AM PDT







KAMI MAHU

PERHATIAN

DUNIA -


SO WHAT?

WHAT IS YOUR

PROBLEM?










Khalid berkata, penganjur mahu menunjukkan kepada masyarakat dunia kononnya anggota penguat kuasa di negara ini menyekat kebebasan rakyatnya untuk...


BETUL BENAR

KALAU BOLEH

BIAR AMERIKA

SERANG DAN

TANGKAP NAJIB

MACAM AMERIKA

BUAT PADA 

SADDAM HUSSEIN

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH



-----------------

ISAP KULOM KEMUT

Posted: 29 Oct 2016 10:30 PM PDT




ISAP KULOM KEMUT
jgn lupa ustaz azhar idrus juga bole jadi pengkritik jerman porn ..bab2 jilat menjilat, bab2 kulom ni ustaz azhar idrus pandai..

berapa ramai pengikut2 yg dah ikut bab2 kulom dan jilat ni?takkan tak buat..jual minyak dhab utk kemutan dan panjang lagi suci .. on BILA NAJIB CAKAP HAL KEBENARAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/27/16




-------------

TANAH MELAYU DIJUAL PADA CINA

Posted: 29 Oct 2016 10:00 PM PDT





NAJIB JUAL

HARTA NEGARA

PADA CINA

HABIS MELAYU



Najib musuhi DAP tapi intim dengan China, kata Kadir Jasin
 | October 29, 2016
Najib mungkin tidak sedar sedang mematikan legasi bapanya yang mahukan Malaysia dan China bersahabat sama rata, bukannya mendominasi dengan wang ringgit.






AKHIRNYA

TANAH MELAYU

INI AKAN JADI

MILIK CINA

MANA DIA

ANAK KECIL

MAIN API



--------------

BILA NAK BUTIKAN KETUANAN MELAYU?

Posted: 29 Oct 2016 09:30 PM PDT









PARTI KETUANAN

MELAYU ANTI CINA

JHO LOW CINA
CINA JHO LOW

ROMPAK 

HARTA MELAYU

BILA 

KETUANAN MELAYU

NAK BUKTIKAN

KETUANAN?




-------------

TANAH MELAYU KENA JUAL KEPADA CINA

Posted: 29 Oct 2016 08:30 PM PDT







PARTI 

KETUANAN

MELAYU ADA

DASAR 

ANTI CINA


TAPI AHLI PARTI

TAK SEDAR

HARTA NEGARA

TELAH DIJUAL

KEPADA CINA


PROJEK 

KERETAPI

CINA PUNYA


PROJEK 

ISKANDAR

CINA PUNYA


TANAH TUDM

CINA PUNYA


PELABUHAN 

MELAKA

CINA PUNYA


ANTI CINA DAP

TAPI CINA CINA

DATANG REMBAT


BILA CINA DAP

BERSATU 

DENGAN

CINA CINA

HABIS TANAH

MELAYU

TERJUAL 

PADA CINA



-------------------

KEDAI BAJU BERSIH

Posted: 29 Oct 2016 08:00 PM PDT






ALAMAT KEDAI BERSIH:
PUSAT PERNIAGAAN 8 AVENUE
JALAN SUNGAI JERNIH  8/1
46050 PETALING JAYA SELSYEN 8
DEKAT DENGAN PJ HILTON
( minah cun lenny ada disana)


LENNY
comey sungguh laa..black sweet gitu :D on SIAPA DIA?
Amir Mazlan
on 10/30/16

PETALING JAYA
8 avenue tu kat mana bhai?? on DAPATKAN BAJU ORI
batutepi jalan
on 10/30/16

SILA DATANG
Mcmana nak beli? Adehh kasitau terus laa...gua nk beg kanvas berlipat tu.boleh pakai terus time pi tgk bola final piala malaysia nnt huhu on HALAL JAKIM
Publish | Delete | Spam
batutepi jalan
on 10/30/16

SELAMAT BERSEGAMA
Datang lah bersih 5.0 untuk program bertemu jodoh dgn pasangan sekepale anda.. jgn gaduh2... siape berniat jahat utk perarakan ini, mohon jgn datang.. on SIAPA DIA?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/29/16

LEENY NAMA DIA
Lenyyyyyy on SIAPA DIA?
Anonymous
on 10/29/16

AMAL JARIAH
Semua nya ekonomi....brp percent tt on SIAPA DIA?
Saiful
on 10/29/16




CADANGAN TERBAIK
Per tunjuk kan fesyen nnt TT pakai spenda kuning...brp percent TT punya..putar Jaya selalu 15 percent..ni setahun sekali mau 50 percent...pooodah..semua kwrana ekonomi fulusikom..preeetttt pretttt on DAPATKAN BAJU ORI
Saiful
on 10/29/16





------------

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT