Nuffnang

Pengikut

Tukar Tiub

sumber :-

Tukar Tiub


BARISANG SOTONG

Posted: 13 Dec 2015 06:51 PM PST

KENCING BARISANG
Mulia sungguh hati Najik .. walau pong PAS pernah cakak macang-macang pasal dia tapi Najik tetap hulur tanggang untuk perpaduang .. Hadi Sotong, kalu hal perpaduang ni dia sangguk buak apo jo, walau pong pernoh PAS lencon di kencing oleh Barisang .. itulah islang yg sebenarnya. 

Satu tanggang dihulurkan, lapang tanggang sambut .. janji tanggang tersebuk ada habuang nya. Najik dah islang balik .. kafirnya, dengang kuasa tohang, telah berjaya dialihkang oleh Hadi Sotong pada Amanah dan PKR .. jadi lepas ni, Najik akang pekik "takbir". Dalang islang ni perpaduang adolah dimestikang .. lain hal toksah tanyo .. denggang adonyo perpaduang, tanpa persoalang, buek kirijo ado senang sikik .. proses penyapuang pitih kerajaang dapak dipermudahkang .. bila negaro ni dah hancur tekangkang .. maso tulah Najik akan lari lintang pukang .. tinggalkan Hadi sotong keseoranggang .. BANGGANG. on BUKAN BERITA BARU
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 12/14/15
-----------

ANAK MUDA SUDAH LARI

Posted: 13 Dec 2015 06:18 PM PSTANAK MUDA

SEMUA LARi
Pemimpin pelajar sertai parti politik lain walaupun 'dididik' PAS di kampus

14 Dec — Mereka berasal daripada satu jemaah dan tinggal di rumah sewa yang sama ketika belajar, namun 4 sahabat rapat ini memilih parti politik yang berbeza selain PAS, parti yang "mendidik" mereka ketika di kampus. Ketika di peringkat nasional, pemimpin progresif

Ketika di peringkat nasional, pemimpin progresif parti itu keluar dan membentuk Parti Amanah Negara (Amanah), aktivis pelajar Khairul Najib Hashim, Mohammad Amar Atan, Fahmi Zainol dan Adam Fistival Wilfrid, anak didik PAS semasa di Universiti Malaya, menyatakan mereka berasa PAS seperti cuba "mengongkong."
"Kami anggap kampus adalah pusat latihan dan bereksperimen dalam kegiatan kami namun apabila PAS cuba mengongkong, kami mula memberontak," kata Khairul kepada The Malaysian Insider.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/pemimpin-pelajar-sertai-parti-politik-lain-walaupun-dididik-pas-di-kampus#sthash.UwcA1V2b.dpuf

KAH KAH KAH
woit
anak muda semua lari
kah kah kah
bila walak diganti balak
semua anak muda celah
semua anak muda belah
kah kah kah
bila walak jadi sotong
semau stim sudah potong

CABUT LARi

------------

BANK AKAUN SIAPA?

Posted: 13 Dec 2015 05:30 PM PST


YA AMPOON

CUKUP DALAM

MAKNANYA
TMJ doa menteri utamakan rakyat bukan akaun bank peribadi

 | December 13, 2015
Baginda juga menegur ahli politik yang tidak turun padang dan meluahkan kebimbangan ketidakstabilan politik negara.
PETALING JAYA: Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim berdoa supaya wakil rakyat dan menteri di negara ini ikhlas dalam mengutamakan kepentingan rakyat, bukannya mengutamakan akaun bank peribadi dan projek yang dilobi.
Baginda turut menegur ahli politik yang umpama lalang ditiup angin, tanpa pendirian dan rasa tanggungjawab, serta mengutamakan populariti seperti selebriti.

KAH KAH KAH
woit
bank akaun pribadi ni apa?
sapa ada bank akaun pribadi?
sapa kena siasat bank akaun?
kah kah kah
ya ampoooon
maca tahu aje ceritanya
kah kah kah

AKAUN SAPA

-----------

APA SEMIOTIK GAMBAR INI?

Posted: 13 Dec 2015 05:00 PM PST

SEMIOTiK

APA SEMIOTIK

IMEJiNI?

------------

BUKAN BERITA BARU

Posted: 13 Dec 2015 09:42 AM PSTSUDAH

BOCOR

AMANAH

SUDAH LAMA

TAHU


Kerjasama Umno-PAS sudah berlangsung selama 2 tahun, kata Mustapa

Kerjasama antara Umno dan PAS sudah berlangsung selama 2 tahun, kata Pengerusi Badan Perhubungan Umno Kelantan Mustapa Mohamed.

Mustapa, yang juga menteri perdagangan antarabangsa dan industri,  namun beliau yakin 'salam' yang dihulur Najib akan disambut baik PAS selepas ini. - See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/kerjasama-umno-pas-sudah-berlangsung-selama-2-tahun-kata-mustapa#sthash.iipxfsOU.dpuf

KAH KAH KAH
woit
ini bukan satu rahsia lagi
ini bukan satu berita pelik
ini bukan berita baru
kah kah kah
pemimpin parti amanah
bekas pemimpin PAS
dah lama royak
kah kah kah
sekarang bukti makin jelas

SUDAH LAMA


---------------

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT