Nuffnang

Pengikut

WFAUZDIN.BLOGSPOT.COM

0
sumber :-

WFAUZDIN.BLOGSPOT.COM


FITNAH SKANDAL ANWAR - AZWAN ALI ? JAWAPAN DI SINI

Posted: 26 Sep 2011 09:24 AM PDT

gambar skandal anwar & azwan ali? ini jawapannya



Tadi gua perasan di facebook ada bising bising sikit pasal gambar di atas yang kononnya gambar peribadi keluarga anwar ibrahim didedahkan. dan macam biasa, ditokok tambah cerita seolah olah gambar anwar dan azwan ali diambil ketika bercuti di sebuah pusat peranginan (nak bagi 'feel' macam gay la tu. kah kah kah!) macam biasa. gua sengih. sengih yang mengundang gua open-new-tab lalu mengadu pada brader google.

kalau pikir dengan akal yang waras, gua rasa gambar gambar di atas ni takde benda pun. gua pun pernah tangkap gambar dengan perempuan berbikini basah lenjun masa kerja sunway lagoon dulu. steady je. mungkin sebab gua bukan ahli politik, dan juga bukan anak seorang ketua pembangkang. kah kah kah!

berbalik pada open-new-tab gua tadi, gua jumpa la tiga keping gambar nurul izzah yang berpakaian sebijik seperti gambar di atas. bukan pakaian je, style tudung pun sama! dan ketiga tiga gambar ni di ambil semasa kempen pakatan rakyat di sarawak itu hari. jadi apa nak heran? mesti la ada sesi tangkap tangkap gambar dengan orang sarawak ye dak? so apa masalahnya? rosmoh je boleh tangkap gambar? gitu? ptui!



dan yang paling kelakar sekali, gua jumpa gambar si azwan ali ni masa dia menghadiri rumah terbuka azmin ali di taman TAR, ampang. nah tengok sendiri. tak payah bagi link la, semua orang tau gambar ni diambil dari fotopages minaq jinggo. sama tak baju dia dengan anwar seperti gambar di atas sekali tu? sama tak? kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!


Sumber:
lagi gambar..
Arrow http://semutmalaysia.blogspot.com/2011/09/gambar-skandal-keluarga-anwar-ibrahim.html

Tun Saban Balek

0
sumber :-

Tun Saban Balek


MAMPUKAH PAKATAN RAKYAT MENANG TANPA BERSIH 3.0?

Posted: 25 Sep 2011 08:05 PM PDT




Mana perginya BERSIH 3.0?

Sekarang ni setiap hari ramai yang berteka teki bilakah pilihanraya akan diadakan. Bagi puak2 umno/bn tarikh pilihanraya bukan satu masalah besar. Sifir mereka mudah.. bila SPR beri isyarat kepada najib bahawa semua kerja2 jahatnya untuk memastikan kemenangan UMNO/BN sudah selesai, najib akan istihar bubar parliment.

Apa pula persediaan bagi pihak Pakatan Rakyat, adakah PR rasa mereka juga akan berjaya ke putrajaya?

Jika kita lihat secara keseluruhan.. rakyat memang tahu dan dapat melihat kepincangan2 umno/bn.. diperakui majority sokongan rakyat juga memang beralih pada PR sejak PRU 12 lagi.. tapi kita lupa.. kita tak ambil tahu.. kita buat2 tak tahu saja dengan segala mcm perancangan serta penipuan umno/bn. Kita sedar mereka tipu.. tapi kita buat apa? kita ikut saja join dalam pilihanraya walaupun kita tahu mereka menipu.. jadi sampai bila kita nak berjaya?

PR memang tidak akan menang dalam pilihanraya sekaligus tidak akan berjaya sampai ke putrajaya.. Kenapa saya berkata sedemikian? Sebab bagi saya PR tak buat satu kerja yang paling penting. Kerja yang saya maksudkan ialah tuntutan bersih 2.0. Adakah walaupun satu dari lapan tuntutan BERSIH yang dah dipersetujui oleh SPR? Jawapannya tiada..

SPR bersama sama JPN dah 85% siap kerja2nya.. itu strategy mereka cuba menang dalam pilihanraya dengan cara menipu.. tapi Pakatan Rakyat masih lagi cenderung dengan strategy beri penerangan dengan cara berceramah. Bukan itu tidak penting tapi yg pastinya memberi penerangan sahaja tidak akan mampu mengubah apa apa.

Penipuan dan perancangan jahat SPR berkaitan 2.3 juta Pati yang diberi kad pengenalan seterusnya layak mengundi, undi Pos, pengundi hantu, persempadanan semula, kebebasan media, dakwat kekal dan seribu satu macam penyelewengan yang tiada kesudahan.. apa tindakan PR dalam permasalahan ini? Cukupkah sekadar bongkar segala penyelewengan mereka kemudian tidur dengan lenanya? Adakah PR rasa umno/bn dan sekutunya SPR ini akan terasa malu dengan segala pembongkaran yang dilakukan dan kemudian mereka akan insaf dgn sendirinya? Sudah barang tentu itu suatu yang mustahil.



Pakatan rakyat setiap hari sekadar berceramah menangkis fitnah dan tuduhan2 dari umno yang setiap hari dicacai oleh media perdana mereka. Siapa yang nak dengar ceramah kita? Orang kita sendiri yang dengar pemimpin kita berceramah.. Cukup ke itu dijadikan sandaran untuk mencapai kemenangan?

Yang pastinya SPR tidak akan bersih dengan sendirinya.. pilihanraya di Malaysia juga tidak akan bersih.. sampai bila lagi kita akan ditipu? Ghadafi tidak disukai oleh rakyatnya namun disetiap kali pilihanraya parti ghadafi menang 99.9% kerusi.. apa beza najib dan ghadafi? apa beza rakyat Malaysia dan rakyat Libya?

Pembangkang di Libya bangun melawan.. Tak boleh dengan pilihanraya mereka turun ke jalanraya.. Pembangkang di Malaysia hanya buat satu kerja.. berceramah menangkis fitnah.. mengikut rentak nyanyian umno yang tiap2 hari mengulang ulang isu2 basi.. Kita pula dok menjawab berulang2 kali sedangkan tiada satu pun jawapan kita yang terpapar di media perdana.

Ini kerja gila !!! perkara remeh yang dicipta oleh puak2 umno untuk melalaikan kita dari menganggu kerja2 jahat SPR. Dengan niat agar kita lupa bahawa hanya satu jalan yang kita ada iaitu SPR harus diBERSIHkan dahulu baru kita boleh berjaya.

Dan akan tiba masanya nanti kita hanya mampu berdoa mengharap keajaiban menang dalam pilihanraya.. doa tanpa usaha pastinya akan sia2.. Usaha bukan sekadar dengan penerangan.. usaha bukan sekadar dengan kata2.. dimana usaha kita untuk membersihkan pilihanraya?

Menjerit2 kata pilihanraya tak adil tapi tindakan tiada.. tiap2 hari bongkarkan penyelewengan SPR dan JPN.. namun tiada langsung tindakan susulan.. adakah harapan untuk menang? Pemimpin PR jangan terus tidur lena.. Selagi SPR tak dibersihkan melangkah ke putrajaya hanyalah satu mimpi yg sia sia.

Bak kata TT.. Malaysia.. jika pilihanraya boleh mengubah apa apa, dan lama umno haramkan..

Bak kata perpatah seorang sahabat juga.. selagi SPR x dibersihkan walau tinggal seorang saja dalam malaysia ni yg mengundi umno/bn.. keputusan SPR tetap berpihak kepada umno.. wallahualam

JOM BERSIH 3.0 !!!!!

~penarik beca

0
sumber :-

~penarik beca


Kalau ada orang pembangkang kena bunuh, tentu kita teringat Perkasa

Posted: 26 Sep 2011 06:45 PM PDT


bila sauh dibongkar...

0
sumber :-

bila sauh dibongkar...


Pelajar IPTA Ini Dikatakan Bunuh & Bakar Sebelum Perkosa Seorang Gadis Di Ampang

Posted: 26 Sep 2011 08:24 PM PDT

Student charged with killing girl

AMPANG JAYA - murder of a girl whose body was found burned almost 80 percent in the bushes near the sewage plant in Jalan Bukit PASTE, Ampang here 6 September and enter the new episode when a young person brought before the Kuala Lumpur Magistrate's Court on offense yesterday.


Remaja 16 tahun Diperkosa 8 Lelaki

Posted: 26 Sep 2011 08:23 PM PDT


Kuala Lumpur: A 16-year-old students face terror when raped eight seconds unknown man took turns at Fishermen's Village, Klang, near here, yesterday. Files.

The incident about 10 pm that occurred when the victim on their way back to his house after a walk alone before an unknown man came to call him riding a motorcycle.

Kes Sosilawati: Tulang, Darah, Seluar Dalam Ditemui Di Ladang: Saksi

Posted: 26 Sep 2011 08:22 PM PDT


A senior forensic officer told the High Court here today that the number of items including bone fragments, blood stains and pieces of underwear were found on a farm in Tanjung Sepat, Banting, who prosecuted the murder location cosmetics millionaire Datuk Sosilawati Lawiya and three other individuals .

Photo: The main accused persons Datuk Sosilawati Lawiya murder, N Pathmanabhan who is also a lawyer with R Matthan, T and R Kathavarayan Thilaiyalagan carried out by the police of the Shah Alam High Court in Shah Alam today. - Photo Roslin Mat Tahir

Lif Selayang Mall Terhempas, Wanita Hamil Cedera

Posted: 26 Sep 2011 08:22 PM PDT


Kuala Lumpur - A woman was pregnant seven months after breaking his right leg which boarded the elevator crashed at Selayang Mall shopping complex here yesterday.

In the incident at about 5 pm, the victim Norazlina Mohd. Yusoff 9gambar), 25, along with six other family members and other individuals to use the elevator to the fourth floor down from the rock bottom.

Norazlina said his family into the elevator from the fourth floor of the parking area before the elevator stopped on the third floor to pick up passengers, which is a family and stopped at the level of 'G' (ground floor) without an open door.

PAS Gesa Suruhanjaya Diraja Siasat Gani Patail Segera

Posted: 26 Sep 2011 08:21 PM PDT



PAS vice-president Datuk Mahfuz Omar urged the government to establish a royal commission to investigate allegations of corruption and "abuse the legal process" by the Attorney-General Tan Sri Abdul Gani Patail.

Mahfuz said the allegations were raised by many, including the writer Raja Petra Kamaruddin, a former anti-corruption panel, Tan Sri Robert Phang, and exposed in the open letter, former head of criminal investigation (CID) of Kuala Lumpur Datuk Mat Zain Ibrahim.

Sebenarnya, SKMM Tidak Profesyenal, Ampu & Bodek Menjadi Budaya SKMM

Posted: 26 Sep 2011 08:20 PM PDT


The claim 'Vote for' carrying the message implied 'ridiculous'

Publisher video broadcast public service announcements, 'Vote' - Pete Teo - described the alleged video clip has implied message in favor of the opposition as "ridiculous and absurd".

Yesterday, Kota Belud MP Datuk Abdul Rahman Dahlan in Tweeter ordered to write a video broadcast on television stations across the country by the Malaysian Communications and Multimedia Commission last week as "full of subliminal messages."

Objek Berasap Dipercayai Serpihan Satelit Ditemui Di Butterworth

Posted: 26 Sep 2011 08:19 PM PDT


Butterworth, Penang - Population Village Lane Cemetery uproar, following the discovery of an object form of lump-like crystal that suddenly found in the grounds of the house of a population in the village.

Clear lumps the size of a brick sand was found Norina Abdul Kadir, 35, while he was cleaning the house at 6.30 pm yesterday.

Inside Angelwitch Fields Avenue Angeles City

Posted: 26 Sep 2011 09:01 AM PDT

Angeles City Video Fields Ave...

Lovely sights at Commart 2011

Posted: 26 Sep 2011 09:00 AM PDT

Our favorite booth babes from Commart, which was held in Thailand on July 21-24 2011. Follow MSN Malaysia News on Twitt...

Angelica Panganiban & Alessandra De Rossi For Bench Body

Posted: 26 Sep 2011 08:43 AM PDT

Here's ABS-CBN's Angelica Panganiban & Alessandra De Rossi doing a photoshoot for Bench Bo...

Pinay Bikini Open 5

Posted: 26 Sep 2011 08:02 AM PDT

Discover the Filipina beauty only in PINAYS..

Meet the Contestants of Miss USA 2011 in Swimsuits

Posted: 26 Sep 2011 08:01 AM PDT

Special thanks and credits to GlobalBeuat...

Foto Bugil Chyntiara Alona

Posted: 26 Sep 2011 08:00 AM PDT

Foto Bugil Chyntiara Alona, Kasus Foto Bugil Chyntiara Alona yang beredar kembali belum lama ini membuat gerah artis panas yang ikut main dalam film horror "hantu binal jembatan semanggi" ini pasalnya foto bugil chyintiara alona pada majalah playboy yang pernah beredar beberapa tahun silam kini kembali beredar di intern...

Street beggar was a millionair in China

Posted: 26 Sep 2011 07:40 AM PDT

A frame grab from the video clip uploaded to Ku6.com shows the beggar and an old woman lying on the ground beside him in Xidan, downtown Beijing.A frame grab from the video clip uploaded to Ku6.com shows the beggar and an old woman lying on the ground beside him in Xidan, downtown Beijing.A netizen disclosed on the popular Chinese forum Mop.com that a beggar in Beijing's commercial center Xidan was actually a millionaire who owns several properties and four cars, causing a sensation on the Internet.Other netizens replied on the post that they saw this beggar many times with his frantic way of begging - kneeling on the ground and continuously kowtowing to get people's sympathy and money while an old woman who appears to be seriously ill lies...

Alexis Kay Lee Sexy Asia Model

Posted: 26 Sep 2011 07:04 AM PDT

what would it take for a guy to win your heart? Guy/Girl that will make me laugh and never cry. Describe your idea of a perfect date. Lots of wine and oysters..yummy. If you could customize any car, what would it be? BMW m3 What websites do you spend most of your time on? My own :) Any pet peeves? Ignorance and bad hygiene. Any Shot Outs? I love my fan...

FHM's 100 Sexiest Women of the World 2010: PARTIAL RESULTS!

Posted: 26 Sep 2011 07:02 AM PDT

FHM's 100 Sexiest Women of the World 2010: PARTIAL RESUL...

Gambar Foto Artis Nikita Willy

Posted: 26 Sep 2011 06:39 AM PDT

Nikita Willy telanjang bugil

foto telanjang Nikita Willy

foto bugil Nikita Willy
hmmmppp dasar wartawan nakal tau aja mana bagian Nikita Willy yang mulus

foto telanjang bugil Nikita Willy
Nah kan pahanya Nikita Willy ditutupin deh

Running in the family tradition, Nikita Willy now also for the-for angpao. "Yes it was a family tradition I've, I ngasih me to their best, to the relatives and neighbors, who have small children. I was also given the same angpao older I ngasih angpao into small (while laughing), not know how many numbers but I've biasain for-for angpao, "Nikita Willy explained.

But despite earning, Nikita Willy did not then go on the spree, she was saving to buy a dream of new cars. "The money is the tube to be me. I've got a plan to have their own cars and houses for families,

Gambar Foto Artis Nikita Willy

Posted: 26 Sep 2011 06:39 AM PDT

Although only a short time, this time Lebaran holiday is fun for Nikita Willy. Though fairly young age, Nikita Willy also had been issued because angpao own income. But despite earning, saving her stay because Nikita Willy had a desire to buy their own cars.


Nikita Willy
Foto Cantik Nikita Willy

Nikita Willy telanjang

Nikita Willy bugil
Ngintip Paha Nikita Willy

Lebaran moment so a lot of fun for her, but she gathered with their families can also enjoy being with kids Nikita Willy age. "It was great (as Lebaran), because the first Lebaran I was in the midst of the people I loved. Although not in the original village. Lebaran is not the first big family in the village but enough with his parents and grandmother are in Bandung, very makes me happy. To be able to hang with the kids my age there, although not to the village I could've enjoyed the food and singing songs Padang Bukit Tinggi complete this Lebaran deh, 'said Nikita Willy had met in the studio Persari, Jagakarsa, Friday (25 / 9).

Foto Gambar Hot Skandal Julia Perez Mabuk

Posted: 26 Sep 2011 06:37 AM PDT

Okay, the adventure abaft these Britney Spears pics and the accidental guy she makes out with in the hot tub isn't as agitative as you think. Apparently, the accidental guy in the pictures is an added from her latest music video who Britney Spears duke best from the auditions. He aloof had no abstraction what he'd be audience for after on – accurately a accomplish out affair in a hot tub with Britney Spears tople...Gambar Skandal Julia Perez Mabuk

Gambar Skandal Julia Perez Mabuk

Gambar Skandal Julia Perez Mabuk

Gambar Skandal Julia Perez Mabuk

Gambar Foto Bugil Britney Spears di Kolam Renang

Posted: 26 Sep 2011 06:36 AM PDT



Okay, the adventure abaft these Britney Spears pics and the accidental guy she makes out with in the hot tub isn't as agitative as you think. Apparently, the accidental guy in the pictures is an added from her latest music video who Britney Spears duke best from the auditions. He aloof had no abstraction what he'd be audience for after on – accurately a accomplish out affair in a hot tub with Britney Spears topless:

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT