Nuffnang

Pengikut

keAZAManMalaysia

sumber :-

keAZAManMalaysia


Orang Mesir ni jangan dilayan sebab diorang ni Kurang Ajar

Posted: 30 Jan 2011 09:23 PM PST

mesir skarang huru hara...

bagus2..

aku cukup suka..

bukan apa..

aku tak berapa suka ngn arab mesir ni..

ahahhaahaha..

"kenapa??diorang kan Islam??"

kat uia sjak taaruf dua 3 kali budak2 mesir nak buat bergaduh ngn aku..

mesir ni kurang ajar...mesir ni sial..mesir ni perasan kuat..mesir ni perasan bagus..

bukan aku sorang je yg becakap..dak2 indon....dak2 senior pun ckp bende yg sama..

s oll sama mesir..biar bergolak...harharharhar..

mesir ni pun antara puak2 arab bodoh..tengah exam dibantai nk meniru....

lancau...

mungkin diorang ni spesis keturunan firaun kot..

hwahwahwahwahwa...

anak2 malaya pun satu....kalau yg telebeh Islam tu..

hanta anak belajar ke mesir..

balik2 ampu najib dapat jadi guru j-qaf..

ini apa yg dikatakan oleh najib...

konon mak ayah diorang ingat al azhar tu bagus la itu la ini la..

tengok dr maza pun bukan al azhar..ramai gak fanbase dia..harharhar

podah la wei...

yg pasti aku menyampah dengan arab mesir..dan juga arab2 yg sewaktu dengannya..

wekkkkkkkkkkk

tak lama lg usa pun masuk mesir..israel pun masuk menyelit sama amik pot..

mesir pun bakal jadi mcm iraq...

harharharhar..dan suma orng mesir akan digantung sampai kiok!!!!!!!!!

(hari ni berita harian tak de cerita best..tu yg aku saja nk maki sama mesir bodoh ni)



Rosmah Mansor Umum Peruntukan RM 110 juta untuk mangsa banjir dan fasiliti di DUN Tenang(terlates daripada twitter Datin Seri Rosmah The Fat Lidy)

Posted: 30 Jan 2011 07:05 AM PST

mangsa banjir jangan panik!!!!!!!

rosmah mansor umum peruntukkan untuk bagi rm 3000 buat setiap keluarga mangsa banjir dun tenang..

tahniah bn atas kemenangan di tenang..

hidup melayu!!!!!!!!!!!!

harharhar..

kena tipu!!!!!!!!!! malam ni korang tido dalam air la eh..

rosmah ngah happy2 kat abu dhabi!!!!!!!

dia peruntukkan rm 110 juta untuk permata jeeeeeeeeeeeeeeee....

Comments (0)

BLOG - BLOG PAKATAN RAKYAT